Yarilo Motility gél
Ahojte dievčatá prosím vás máte niektorá skúsenosti s týmto gélom? Pomohol vám alebo je to len ďalší farmaceutický ťah... Ďakujem za skúsenosti a odpovede 🙂
Ahoj nám konkrétne nepomohol ale moj manžel má nie dobrý spermiogram. ;)
@pabla99 A skúšal aj nejaké vitamíny? Vetšinu u mužov zaberú
Áno skúšali. Trocha sa to zlepšilo, ale je to stále na bode mrazu. My sme už ale v procese IUI ak to neklapne tak IVF…
@pabla99 🙁 ou to mi je ľúto. Je pravda ze teraz je príčinou neplodnosti zo strany muža a nie ženy ako vždy sa hovorilo aj hovorí ze keď sa nedarí hneď je problém u ženy 😤 táto stará otrepana fáza. U nás po roku sa zadarilo ale bolo mmt čiže mi bol aj odobratý ľavý vajcovod. A odvtedy už vyše roka a pol a bez úspechu... 😕 ja mam len základné vyšetrenie u môjho gyn urobene a mám ok ale manžel nemá tak si aj myslím ze ci aj on nemá problém v tom smere ale nechcem ho nejako obviniť no len mu dohovaram aby aj on nejaké tie vitamíny bral .Lebo každý muž si myslí že keď je mladý a športuje tak je po všetkej stránke ok no ale no ...
Ináč to iui to je keď priamo zavedú injekčnou kanilou spermie že? Tam zatiaľ neberieš žiadne hormóny atď ze
To je veľký omyl že keď je mladý a športuje že je plodný, my dvaja sme toho jasným príkladom. Zacali sme , keď som mala ja 23 a moj už manžel 26 rokov. Od vtedy prešli už tri roky a dieťa nikde, ani jedno tehotenstvo🫣
Aj my dvaja sme viac menej športovo založený, strava zdravá , moj este chodí aj do fitka a spermiogram má úplne pod normu 🥹 zatiaľ nám nepomohli žiadne vitaminy, ani obmedzenie sauny tepla , proste nič…
Ja som úplne v top stave.
Nerozmýšľali ste aj vy nad tým žeby ste si radšej zašli na vyšetrenie do CAR?
IUI som mala aj so stimulaciou - clostylbegyt - narástli mi tri folikuly, následne som si pichla gonasi kit a o 36 hodín bola samostatná inseminacia. A prebieha to tak ako ste napísala 🙂
Ale môžem vám povedať že to absolútne nebolelo …Som 7 dni akurát po zákroku a už má ruky pália žeby som sa najradšej otestovala 🫣😅
@pabla99 Fúha čiže si tesne po. A ak by to aj nevyšlo čo urobíte potom? Ja do CAR zatiaľ neuvažujem ísť teda po nepríjemnej skúsenosti sa zatiaľ tomu stránim a skúsim ešte iné príčiny hľadať. Pred pol rokom mi vyšla mierne zvýšená hodnota štítnej žľazy ale koli nedostatku a vyťaženosti v našom meste kde berú už len urgentne prípady som nemala šancu dopátrať sa viac a navyše moja obvoďáčka mi zdelila že tie hodnoty sa aj menia. Najprv si idem meniť tu obvodnú a tej novej sa opýtam ešte raz na tú štítnu o opätovný odber .A aj gynekológa idem meniť lebo ten čo nastúpil po mojom dr he totálny magor a tvrdí že žena už v 29 tke je stará a neplodna 😒. Ja už eice 3 deti mám ale to z predchádzajúceho vzťahu a to som ani nechcela a mám a teraz chcem a nič 😵💫
Som za teba tiež zvedavá 🫣
Ahoj, my sme presne tento gél používali... no...Podarilo sa 🙂 ... nie hneď...pomohla asi kombinácia viacerých faktorov...každopádne ak by si chcela mam ich ešte doma pár kusov co nám ostalo vedela by som ti ich posunúť za lepšiu cenu 🙂

Ahoj mam na predaj tento gel - Aliver Fertility gel Intense: https://www.modrykonik.sk/market/tehotenstvo-pa... avsak osobnu skusenost ti nemozem povedat kedze sme ho nestihli pouzit..