icon

Za akú dobu ste otehotneli vo veku 24 rokov?

1safirka1
9. jan 2012

Mne sa nedarí už rok a 4 mes. partner je OK ja este nemam vsetky vysetrenia urobene.Povzbuďte ma 🙂

fairynika
9. jan 2012

mi sme si s nedavali pozro tiez tak dlho...ako neplanovali sme dieta ale nechali sme tomu volny priebeh a ked sme sa prestahovali do noveho a nastala pohoda za mesiac od toho som cakala miminko 🙂 🙂 neboj ono to prijde treba sa len naladit na pozitivno 🙂 😉

dori2
9. jan 2012

ja mam tolko isto, ale zial zatial ti neporadim, lebo my sa zaciname snazit od 04/2012. ale je to velmi individualne a ja si myslim, ze sa ti urcite coskoro zadari ;) drzim paste

mbrazd
9. jan 2012

rok a pol, mala som síce 25 😀 Neboj, užívaj si to pracovanie na bábatku. A je fakt, že ked sa mi podarilo to v hlave neriešiť, zistila som, že som tehotná.

betina1984
9. jan 2012

Nám sa podarili všetky za 10 mesiacov, čo sme sa začali snažiť...

kilian
9. jan 2012

na prvy raz 😀 😀 😀 😀

leanax
9. jan 2012

Mne sa podarilo po pol roku snaženia, už som tomu nechala voľný priebeh, lebo som len testy kupovala a zbytočne. Nakoniec, ked som tomu nevenovala toľko pozornosti sa podarilo a teraz mám ten istý problém pri druhom, nedarí sa a práve dnes znovu sklamanie, takže od budúceho mesiaca sa nesnažím a uvidíme 😉

zuzulik253
9. jan 2012

ahoj! Nemala by si sa trápiť, že to nevychádza. Ja som bola na tom podobne a keď mi manžel a doktor stále hučali do hlavy, aby som myslela na niečo iné, sa nám to podarilo, aj keď nie s príliš šťastným koncom, pretože som v 13. tt potratila. A druhé sa nám podarilo za mesiac a teraz čakáme našu malú princezničku 😉 tak nezúfaj a všetko dobre dopadne, len treba veriť 🙂

efci
9. jan 2012

Ja na prvykrat 😎 Neboj to pride.

petrake
9. jan 2012

netlac na pilu, nerozmyslaj nad tym a ono to pride samo, uvidis ani sa nenazdas a budes kupovat vybavicku a drobca drzat v naruci

cabby88
9. jan 2012

Ahoj,ja som mala 22,ked sme sa zacali snazit a trvalo nam to skoro rok...Tiez som uz z toho bola smutna,ze to tak dlho trva,uz som si aj planovala nejake vysetrenia,ale objavila som caj z alchemilky,a do dvoch mesiacov som otehotnela a teraz mi uz v postielke spinka trojmesacne dievcatko 🙂 Neviem ti ale povedat,ci zabrala ta alchemilka alebo to bola len nahoda,ale niekedy maju bylinky silnu moc,tak to vyskusaj,za to nic nedas 🙂