Za aký čas po laparoskopii by som mohla otehotnieť?
Ahojte dievčatá 🙂 Chcela by som sa popýtať, či máte niektoré z vás skúsenosti s absolvovaním laparoskopie, za ako dlho po operácií ste mohli začať so snažením o bábätko a za ako dlho sa Vám to aj skutočne podarilo? My sme začali tento rok v auguste a tento týždeň ma museli nečakane operovať. Som z toho veľmi smutná, lebo neuveriteľne túžime po miminku....
@butterfly333 to ma mrzi. Drzim palce aby to na dalsi pokus vyslo. Ja dufam ze sa nam tiez zadari cim skor.....
@luckamajkova aj si nieco brala aby si to este podporila? Ci samo od seba to vyslo.
@laydy7777 moja snažili sme sa vyše 3,5roka no už sme to vzdali už stačilo trapenia. Rozhodli sme sa že už sa nebudeme snažit mam dve zdrave krasne deti za ktore som vdačna. Viac sa už trapit nechcem už stačilo.😙Ja som 6x prišla o dieta už to nechcem zažit.
@butterfly333 to je krasne ze mas 2 deticky. My nemame ani jedno a preto by sme chceli aspon 1 keby boh dal ale nedari sa nam uz asi 2 roky co sa snazime. Snad ta laparka pomoze tomu.
My presne 3 m po laparo.tak odporucil dr.a hned sa aj zadarilo 🙂 ale cele tehu nejake problemy a tak dnes mame doma predcasniatko (2 m skor)
@laydy7777 držim moooc palčeky verim že po laparke sa zadarí. 😙
@butterfly333 dufam aj ja aj ked moc tomu neverim. ...uz som s toho niekedy zufala.
@laydy7777 to ti verím.najlepšie je sa na to vykašlat a potom sa možno zadarí. Viem tažko sa to hovorí no vraj to funguje.
@laydy7777 iba kyselinu listovu,nic ine
@luckamajkova no ja som si nasadila
@luckamajkova no ja mam nasadeny inofolik a doktor mi dal closty
Dakujem...mne dnes povedalk ze po 3 c moze byt vklad
Ahojte baby. 9.1.2018 ma caka diagnosticka laparoskopia. Po nej sa caka do prveho cyklu a mozme dalej pokracovat? Ak teda nic vaznejsie nenajdu ci,mylim sa? Dakujem za odpoved.
@susinka2901 ano mozte hned snazilkovat ja som po laparoskopii uz 3 mesiace ale zatial nicsa :-/
Ja som otehotnela 3 mesiace po laparoskopii, odstránili mi cysty, podarilo sa hneď na prvý pokus, chcela som tomu dať pre istotu trošku čas nech sa jazvy zahojia a aj ja aby som bola na 100 percent fit. Teraz už mám 10 mesačnú blsku.
@4hanny4 aj ti nieco nasli? Ja sa troska bojim a myslim nato najhorsie 😏
@havranocka17 gratulujem k babu.😉 Ked mi nieco najdu a bude tam nejaky zasah tak ani ja to nebudem surit. 😉No ak by to bol,len prefuk tak rekonvalescencia by nemusela byt taka dlha. Aspon ja sa natomam tak laicky pozeram.
@susinka2901 samozrejme je to veľmi individuálne, na pocite, na výsledkoch operácie, ja som veľmi čakať tiež nechcela, lebo rok predtým som 2x potratila, tak ma pre istotu poslali vybrať cysty, aj keď si mysleli, že to s tým nič nemá, ale pre istotu som sla, lebo keby bolo aj 3 krát tak neviem ako by som to už zvládla a pritom prvé tehotenstvo som mala uplne tip to.
@susinka2901
@susinka2901 vobec nic preplachli mi vajcovody ana nakoniec ze laparoskopia ani mebola potrebna,ale zatial tehu nesoma ale som uplne ok a aj manzeltak,tak cakame
@susinka2901 nic mipoužiť nenasli..bola som priechodna a operacia vlastne nebola potrebna taze som sa nechala rezat zbytocne ☹ uz som po laparke 5 mesiacov a zatial tehu nesom stale,taze nevieme kde je vadabiele,ked podla vsetkych testov sme s manzelom v pohode
Ahojte žienky mne robili laparku minuli tyzden v stredu a štvrtok lebo som mala krvacanie do drenu a dostala som aj krv no a mala som 7 cm cystu na pravom vaječniku a robili mi aj prefuk vaječnikov zistili mi že pravy ma zuženy vajcovod a lavy je uplne ok .
Chcem sa opitat kedy mozzeme z priatelom zacat zo sexom a ako sa vam podarilo otehotniet po laparke som zufala lebo pred laparkou sme sa snažili 2 roky a nič a mrchu som mala tyžden pred laparoskopiou
Ahojte chcela by som sa opytat ma operovali praskla mi cista na vajecnikoch.Som po lakaroskopii 🙂 A mala som silne krvacanie do brucha je možme žeby sa mi to mohlo vratit ? Alebo ze by som mala problem otehotniet ? Zažili ste to niektora s vas ze by ste s tim mali problem
@butterfly333. To ma veľmi mrzi drzte sa

@laydy7777 ahoj nam sa podarilo na piaty mesiac po laparke a drillingu. Zajtra zaciname uz 33tt 😊. Drzim palce