icon

Za aký čas po potrate ste sa pokúšali znova alebo ste znova otehotneli?

7983
31. jan 2021
ivangeline
31. jan 2021

Už si nie som istá ale veľmi rýchlo a rýchlo. 🤣🤣🤣 Po prvej ms a neúspešne a potom do pol roka už úspešne...A potom do 3m už po pôrode celkom nečakane. 🙈

petamich
31. jan 2021

po prvom nam lekar kazal pockat jeden cyklus, pockali sme a hned dalsi som otehotnela, opat to ale skoncilo rovnako, tak sme zacali obiehat lekarov a ked boli vysledky otehotnela som opat v prvom cykle, kedy sme sa snazili, takze nam to slo celkom "rychlo" a teraz uz to snad dobre dopadne 🤞🏻 klop klop 🍀

7983
autor
31. jan 2021

@petamich moc držím palce

petamich
31. jan 2021

@7983 dakujem! ja tebe/vam tak isto 🤞🏻🤞🏻

petrisa213
1. feb 2021

Po prvom potrate aj s kyretom mi doktor kázal počkať 3 mesiace. Toľko sme aj počkali a o ďalšie 3 mesiace som otehotnela. To ale skončilo tiež potratom, tentokrát bez kyretu. To ma už poslal na testy a povedal aby sme so snažením počkali do výsledkov. Tiež boli o 2 mesiace a presne deň pred výsledkami som otehotnela 😁 na prvú šupu 😁 teraz som 23tt. 🙏

lucinka1988
1. feb 2021

@7983 hneď po prvej ms, podarilo sa, aktuálne som v 36tt

starshopping
Odpoveď bola odstránená
andrea_r016
1. feb 2021

@starshopping jeziiiis ako moze byt niekto bez chrbtovej kosti....asi sa to dietatko neuchytilo tak ako malo alebo nebilo srdiecko....ak nemas radu a nepoznas situaciu tak nekomentuj a svoje recicky si nechaj pre seba ☺

abcmajacba
1. feb 2021

@starshopping bol to nechcený potrat

starshopping
Odpoveď bola odstránená
andrea_r016
1. feb 2021

@starshopping to je uz na Vas ako ste to mysleli ale toho komentara ste sa mohli radsej zdrzat kedze ste v skupine kde sa zeny snazia o dieta a nie je im dopriate a myslim si ze zeny co su tu tak by nesla ani jedna na potrat len tak pre nic za nic 🙂

alikal
1. feb 2021

@7983 ja som potratila spontanne v 6tt, bez kyretu som sa čistila skoro 6 týždňov, počkali sme potom dva cykly (aj keď doktor radil 3) a teraz som 37tt 😉

starshopping
Odpoveď bola odstránená
petrisa213
1. feb 2021

@starshopping ona píše za aký čas po potrate, vôbec nespomína ze by išla dobrovoľne alebo nedobrovoľne na interrupciu. Potratom sa bežne označuje aj spontánny potrat a myslím ze aj v tomto prípade išlo o spontánny potrat.

vivitn
1. feb 2021

Nám sa podarilo asi 2mesiace po potrate a máme nádherné zdravé 7 mesačné dievčatko ❤️

7983
autor
1. feb 2021

@starshopping ťažko povedať čo bolo pričinou. No dr sa to už od začiatku akosi nezdalo. Sono každý týždeň,za každým krv mi brali...hodnoty stúpali ....kľúdový režim ....a zrazu som lež začala krvácať a koniec si vieme domyslieť....dali mi lieky no nepomohlo....toť v skratke

starshopping
Odpoveď bola odstránená