Za aký čas vám pomohol Metformin k otehotneniu?
Ahojte žienky,
vyse roka sa snazime s manzelom o dietatko a nedari sa. On ma spermiogram relativne OK, ja mam podla gyn tiez dobre výsledky, ale teda mam PCO, co mi povedala Dr. Uz pred 20timi rokmi 🤔 momentalne mi nasadil Metformin, ze s tym ma dobre skusenosti. Neviem ci mam vobec ovulaciu 🤷♀️ ako dlho vam trvalo kym ste otehotneli pomocou Metforminu?
@maja367 a fuuurt nič..??
@valentinamatic nie nič...ako je pravda že manžel chodí na turnus takže je dosť ťažké zladiť sa...možno každý treti štvrtý cyklus ako tak sme sa mohli strafit. Ja mam pcos a inzulínovú rezistenciu. Posledné 3-4mesiace beriem inositol a pridala som aj pupavkovy olej plus redukcia váhy...už cca 5-6kg som dala dole..ale ešte aspoň 7-9kg minimálne by bolo ok.
@valentinamatic držím palce nech ti to zaberie,tak ako mne ✊😉
@christinka1 Dakujem 😘🙂
@valentinamatic a keď ma človek predcasnu menopauzu a ziadnu menštruáciu tak to asi nie je vhodné ze
@martrle aj mne to pred rokmi povedali ze mam predcasnu menopauzu a pcos atd. Ked som schudla, otehotnela som (nechtiac). Teraz v 37 mam Problem. ale aj 20kg plus.
Treba sa poradit s lekarom, ake mas moznosti 😊
Halooo, hallooo je tu nejaka zienka ktora otehotnela po uzivani Metforminu?????
@valentinamatic mne pomohol, konkrétne siofor ale to je to iste.. Snažili sme sa 2,5 roka, po nasadení som otehotnela za 2 mesiace
@barus26 ja som mala tiež siofor 🙂 tiež mi pomohol,do 3 mesiacov som otehotnela 😁
@barus26 konecne nejake dobre spravy! 🙂🌻 nemala si ovulaciu? Alebo aky si mala Problem..?
@barus26 aku davku sioforu si brala denne prosim? Ja som od dnes na 1000mg (rano 500 a vecer 500)
@christinka1 ahoj, pri akej davke si otehotnela? 🙂
@valentinamatic áno nemavala som ovulaciu, mám PCO a aj inzulinovu rezistenciu. .. Ja som brala tak ako ty, ráno 509, večer 500
@valentinamatic 500 tak malo byt, nie 509
@barus26 jejjjj, no to je povzbudive veru! 🙂🥳 mne naordinoval moj Dr. Kazdy tyzden zvysovat davky. Tento tyzden som na 1000mg a buduci by som mala rano 500 a vecer 850.. a potom ten dalsi rano aj vecer 850.
@barus26 pozeram ze mas krasnu babulku 🙂🎈 a 24rokov, ja som o 13r starsia tak uvidime, mozno to nepojde tak lahko 😨
@valentinamatic držím palce aby to vyšlo 🙂 ja som rada ze som sa ako 20 ročná vydala a začali sme riesit bábätko.. Zistila som, že je problém, ktorý treba riešiť a vďaka tomu teraz v tomto veku už mám svoju princeznú 🙂
@valentinamatic presne pri takej akú berieš ty 😉 a neboj to že máš 37 nevadí ja som otehotnela v 35😉 keď som užívala ten siofor
@christinka1 😘
@valentinamatic ahoj, pomohol ti ten metformin?
@mia091 nie 😄🤦♀️ bolo mi z neho zle a bola som strasne unavena tak som to po mesiaci vzdala.
Pojdem na jesen na ivf a hotovo
@valentinamatic tak držím palce aby všetko dobre dopadlo 🙏
@mia091 🍀🥰
Ahojte chcela by som opýtať mne predpisala dr. Metformin, ale povedala mi že si mam dať len polovicku.. Doteraz neviem preco len polovicu..
Dievčatá nemáte na predaj Metformin? Ďakujem
Ahojte dievčatá, ak niektorej ostal metformin alebo ho nechcete brať, kúpim. Bližšie info správou. Ďakujem ❤️
Ahojte, ak ma niekto na predaj metformin (siofor, glucophage,…) rada kupim.
Dakujem 🤗

@christinka1 Bože, dúfam, že to bude aj môj prípad.. 🙏