Za aký dlhý čas ste otehotneli po potrate?
Za ako dlho ste ostali tehotne po potrate
@malynostek 1x sme cakali 4mes.a podarilo sa az o rok. A 2hykrat sme cakali pol roka a podarilo sa na prvy pokus.
@malynostek za 6 mesiacov. skorej je to asi fakt riziko,lebo maternica sa potrebuje dostatocne spamatat z potratu a spevniet. je dobre brat aspon obcas vitamin E na spevnenie bunkovych stien. tak mi doporucoval lekar.
@malynostek ..za 1 rok...a bolo to OK..
@malynostek nam sa po potrate dlho nedarilo (zacali sme skusat po mesiaci a pol tusim) a zadarilo sa az o viac ako tri roky
1 rok a nie cele 4 mesiace som zostala tehotna, skor sa akosi nedarilo
Ahoj,ja som potralila v 12 tt a so synom som zostala tehotná az po 1 1/2 roku!
Baby kedy ste dostali prvu ms po cisteni.u mna to bolo vcera akurat mesiac a nic.no doktor hovoril ze aspon dva cykli mame pockat lenze ani dva tyzdne po cisteni sme to nevydrzali abstinovat a na 8 den sme sli uplne na plno potom uz sme si davali uplne pozor no a teraz rozmyslam či sme opet neotehotneli uz niekolko dni ma bolia prsia ale to som nejak nerozmyslala ale pred par dnami mi to zaplo ked som dostala opet mykozu ktoru mávam aj 3 krat za tehu mimo tehu ju nikdy nemam.pred 6 rokmi sme prezivali toto iste ale tam sme cakali jeden cyklus a maly je zdravy aj tehu bolo bez komplikacii.
@zuzkat1 dakujem robila som si bol tam duch v piatok idem na kontrolu lebo som dlhsie spinila dostala som aj injekciu preto som vobec nad tehu neuvazovala.a to som bola po 14 dnoch na kontrole este doktor mi vravi ze vtedy uz by som mala mat po ms.lenze rozmyslam ze či ten duch este nemoze byt s toho ukonceneho tehu lebo po tyzdni som mala este riadne pozitivny.
kamoska hned po 3.mesiacoch.
Ahoj ja som po troch potratoch,po prvom som otehotnela až po dvoch rokoch a pri druhých mi hneď po mesiaci nabehol ms a po 2 mesiacoch som zostala tehu.
ja som potratila v septembri a stale nič ☹
Ahoj. Ja som potratila v 17.týždni. Pol roka sme počkali a potom som otehotnela po druhom cykle a teraz máme 15mesačného synčeka. Je to individuálne.
@zuzkat1 to mas úplnú pravdu lebo aj psychyka urobi vela ked som sa dozvedela ze cakame dvojicky tak moja psychyka pracovala na plne obratky ako zvladnem dve deti naraz az si niekedy myslim ze takýmto zmyslanim som si Ho privolala takze ked aj budem tehu uz len pozitivne myslenie a radsej si pojdem nieco pre to babo kupit a tesit sa a radovat.dakujem ti.
ja som nemala kyret a otehotnela som po 2 mes. a svagrinka po kyrete si dala pauzu 3 mes. a potom hned otehotnela.. 🙂
ja som po prvom potrate otehotnela po 8 mesiacoch, potom som znova potratila v juli 2013 a doteraz som sa nepokusila..a doporucuju nam pockat az 8 mesiacov..
V sepembri som potratila a v decembri som bola zas v tom....
je tomu cez 2 roky a nic... pripravujeme sa na IVF
@terry658 a kolko mas rokov
@malynostek Po prvom potrate som otehotnela hned po prvej menstruacii a uplne bezproblemove tehotenstvo. Po druhom potrate este neviem, dufam, ze to bude rovnako.
@malynostek mam 21.
@zuzkat1 ahoj tak dnešná kontrola dopadla tak ze stale neviem na com som doktorovi som nehovorila o moznom tehu aby mi nenadaval no povedal mi ze mam vysoko sliznicu a pichol vyvolavacku tak nic ine mi nezostava len cakat či ms pride alebo nie 24 idem zas na kontrolu tak som zvedava.
zajtra budú 2 mesiace od kyretu,práve dnes som dostala 2.mrchu a už teraz v marci sa chceme pokúšať o bábo.Mám to brať tak,že ked by bola maternica ešte slabá,tak sa nám aj tak nepodarí?

potratila som asi v 6. - 7. tt a lekár mi odporučil aspoň 3 mesiace neotehotnieť.