icon

Za aký dlhý čas ste otehotneli po potrate?

malynostek
25. feb 2014

Za ako dlho ste ostali tehotne po potrate

Strana
z2
ramama
25. feb 2014

potratila som asi v 6. - 7. tt a lekár mi odporučil aspoň 3 mesiace neotehotnieť.

zuzkat1
25. feb 2014

@malynostek 1x sme cakali 4mes.a podarilo sa az o rok. A 2hykrat sme cakali pol roka a podarilo sa na prvy pokus.

andrejka1978
25. feb 2014

@malynostek za 6 mesiacov. skorej je to asi fakt riziko,lebo maternica sa potrebuje dostatocne spamatat z potratu a spevniet. je dobre brat aspon obcas vitamin E na spevnenie bunkovych stien. tak mi doporucoval lekar.

janinka444
25. feb 2014

@malynostek ..za 1 rok...a bolo to OK..

activia
25. feb 2014

@malynostek nam sa po potrate dlho nedarilo (zacali sme skusat po mesiaci a pol tusim) a zadarilo sa az o viac ako tri roky

shania31
25. feb 2014

1 rok a nie cele 4 mesiace som zostala tehotna, skor sa akosi nedarilo

csenibaba
25. feb 2014

Ahoj,ja som potralila v 12 tt a so synom som zostala tehotná az po 1 1/2 roku!

emilia25
25. feb 2014

Baby kedy ste dostali prvu ms po cisteni.u mna to bolo vcera akurat mesiac a nic.no doktor hovoril ze aspon dva cykli mame pockat lenze ani dva tyzdne po cisteni sme to nevydrzali abstinovat a na 8 den sme sli uplne na plno potom uz sme si davali uplne pozor no a teraz rozmyslam či sme opet neotehotneli uz niekolko dni ma bolia prsia ale to som nejak nerozmyslala ale pred par dnami mi to zaplo ked som dostala opet mykozu ktoru mávam aj 3 krat za tehu mimo tehu ju nikdy nemam.pred 6 rokmi sme prezivali toto iste ale tam sme cakali jeden cyklus a maly je zdravy aj tehu bolo bez komplikacii.

zuzkat1
25. feb 2014

@emilia25 skus si urobit test. Mala si kyret? Ja som dostala ms normalne-4-5tyzdnov po.

emilia25
25. feb 2014

@zuzkat1 dakujem robila som si bol tam duch v piatok idem na kontrolu lebo som dlhsie spinila dostala som aj injekciu preto som vobec nad tehu neuvazovala.a to som bola po 14 dnoch na kontrole este doktor mi vravi ze vtedy uz by som mala mat po ms.lenze rozmyslam ze či ten duch este nemoze byt s toho ukonceneho tehu lebo po tyzdni som mala este riadne pozitivny.

adkasmolka
25. feb 2014

kamoska hned po 3.mesiacoch.

jurik8
25. feb 2014

Ahoj ja som po troch potratoch,po prvom som otehotnela až po dvoch rokoch a pri druhých mi hneď po mesiaci nabehol ms a po 2 mesiacoch som zostala tehu.

zuzkat1
25. feb 2014

@emilia25 to neviem... Ja som po potrate testy nerobila... Ved uvidis co povie dr

wenka25
25. feb 2014

ja som potratila v septembri a stale nič ☹

gabikaadam
25. feb 2014

Ahoj. Ja som potratila v 17.týždni. Pol roka sme počkali a potom som otehotnela po druhom cykle a teraz máme 15mesačného synčeka. Je to individuálne.

emilia25
25. feb 2014

@zuzkat1 ďakujem no doktor mi riadne vynada to uz viem teraz lebo je takej tvrdsej povahy ze sa Ho niekedy bojim ale zas je dobry doktor vzdy mi vsetko ukaze vysvetli aj pri zistení ze srdiecko nebije a druhe babo nebolo uz vobec ma pozeral dlho a viac krat.

zuzkat1
25. feb 2014

@emilia25 tak sa na to priprav ale ak si tehu tak maternica bola uz ok a sustred sa na to aby to dobre dopadlo.

emilia25
25. feb 2014

@zuzkat1 to mas úplnú pravdu lebo aj psychyka urobi vela ked som sa dozvedela ze cakame dvojicky tak moja psychyka pracovala na plne obratky ako zvladnem dve deti naraz az si niekedy myslim ze takýmto zmyslanim som si Ho privolala takze ked aj budem tehu uz len pozitivne myslenie a radsej si pojdem nieco pre to babo kupit a tesit sa a radovat.dakujem ti.

kikaber
25. feb 2014

ja som nemala kyret a otehotnela som po 2 mes. a svagrinka po kyrete si dala pauzu 3 mes. a potom hned otehotnela.. 🙂

my_angel20
25. feb 2014

ja som po prvom potrate otehotnela po 8 mesiacoch, potom som znova potratila v juli 2013 a doteraz som sa nepokusila..a doporucuju nam pockat az 8 mesiacov..

terry658
26. feb 2014

V sepembri som potratila a v decembri som bola zas v tom....

ivec16
26. feb 2014

je tomu cez 2 roky a nic... pripravujeme sa na IVF

malynostek
autor
26. feb 2014

@terry658 a kolko mas rokov

bosoriak
26. feb 2014

@malynostek Po prvom potrate som otehotnela hned po prvej menstruacii a uplne bezproblemove tehotenstvo. Po druhom potrate este neviem, dufam, ze to bude rovnako.

terry658
26. feb 2014

@malynostek mam 21.

emilia25
28. feb 2014

@zuzkat1 ahoj tak dnešná kontrola dopadla tak ze stale neviem na com som doktorovi som nehovorila o moznom tehu aby mi nenadaval no povedal mi ze mam vysoko sliznicu a pichol vyvolavacku tak nic ine mi nezostava len cakat či ms pride alebo nie 24 idem zas na kontrolu tak som zvedava.

bombonka
28. feb 2014

@emilia25 ak si náhodou tehu tak vyvolávačka v tomto prípade je skôr na udržanie tehu,krámy Ti nespustí

zuzkat1
28. feb 2014

@emilia25 tak skus pockat ak nedojde ms tak skus o tyzden test..

satanka1
28. feb 2014

zajtra budú 2 mesiace od kyretu,práve dnes som dostala 2.mrchu a už teraz v marci sa chceme pokúšať o bábo.Mám to brať tak,že ked by bola maternica ešte slabá,tak sa nám aj tak nepodarí?

emilia25
28. feb 2014

@bombonka dakujem no uvidime musim cakat

Strana
z2