icon

Začali sme a stale začíname IX.

danka24
22. nov 2008

Tak pekne začnite novu temu ktora prinesie dufam všetkym snažilkam vytužene babatko a všetkym mamickama aj skoromamickam želam vela zdravia a štastia a radosti s ratolesti 😉

foogy
27. feb 2009

prcku - no, je fakt, že u vás hlásili sníh ještě v pondělí, co?
Ale neboj, ono to pak půjde rychle.

A malej Kubík teď spí? Máš aspoň chvilku oddech?

prcekkk
27. feb 2009

Spí 😉 ale začíná se chrout

prcekkk
27. feb 2009

s tím sněhem je to hrozný,jednou sněží,pak zase prší 😠 a je tu jen břečka,ani s kočárem nemůžu vyjet

prcekkk
27. feb 2009

foogy a už máš vymyšletou gardoróbu na svatbu? 🙂 jako svědkyně musíš být šik,co? 😉

foogy
27. feb 2009

prcku - a odpo vezme malýho manža nebo tchýně a půjdou s ním na prochajdu, aby ses mohla aspoň trošku prospat?
a vaříš nebo vaří tchýně?

prcekkk
27. feb 2009

odpoledne jedeme ke známý,je to bývalá kolegyně z práce.scházíme se všechny baby,když se narodí prcek,víš?tak ho jdeme zkoknout,má taky Kubíka,ale narodil se už v říjnu 😅 nějak nestíháme...
takže se Kubík projede autem a to se mu moooc líbí.
jinak tchýně jezdí s Kubíkem o víkendu.a vařim,teda snažim se,no 😉

prcekkk
27. feb 2009

foogy,já odpol.nespim,nejde mi to a podle toho taky vypadám 😅

prcekkk
27. feb 2009

kde je nechy?prozváněla jsem ji a nic ☹

foogy
27. feb 2009

prcku - no, to si piš, že to vymyšlený mám 😀 Budu mít oranžové šaty z Činy, co jsem měla na svatbě bráchy. Když budeš chtít, pošlu foto. Akorát musím zhubnout 6 kg, aby mi byly a 8-10 kg, aby mi to slušelo 😀 A ftipný je, že ta svatba bude oranžovo-žlutá, takže budu i ladit 😉

foogy
27. feb 2009

prcku - asi musí pracovat. A třeba má dovču a chystá příjezd manži! 😵 Jí to taky kočičce uteklo.

Jé, tak vy odpo budete výletovat. To ti závidím!

Prcku - a jak to ještě s vařením zvládáš?
A manža taky kočárkuje nebo ho to nebaví?
Miluna se nejvíc těší, jak se bude po vesnici prohánět s kočárem 😀 Jsem zvědavá, jak dlouho mu to vydrží

prcekkk
27. feb 2009

foogy,jakýho máš mobila?

foogy
27. feb 2009

nokii a samsunga

prcekkk
27. feb 2009

určitě pošli,ať se pokochám 😉 jé tak to já bych taky potřebovala 10kg 😒 ale nějak se mi do toho nechce,chtěla bych do května,ale nevim,no ☹ jsem hrozně líná

no jo,on dnes přijede MM,co?tak to má určo chystání 😵

MM se mnou byl jen jednou,nenutim ho.má hodně práce,víš?tak nějak nestíhá.ale s Kubíkem mi pomáhá doma a to mi stačí.

vaření zvládám jen když Kuba usne,jinak nemám šanci.včera jsem uklízela a jelikož se u toho mladý pán vzbudil a začal troubit,musela jsem k němu furt odbíhat,tak si to dovedeš představit,ne? 😅

prcekkk
27. feb 2009

a jaký tip?
mě se hrozně líbí tenhle růžový
http://www.mobilky.cz/p-33259-LG-KE970-Shine.html
nevíš jaký je?

prcekkk
27. feb 2009

já vůbec nevim,co si na tu svatbu vemu.jdeme jen juknout a pak jsme zvaný i na hostinu,tak abych nedělala ostudu,že?
a taky musim pořídit něco Kubíkovi 😉

foogy
27. feb 2009

prcku - tak já ti pak pošlu do IP odkaz, jo? Ale musíš vydržet.

prcku - myslím, že teď - v tom fofru, ti to jde samo. A s kočárem ve sněhu - to je taky dobrá posilka a neboj, v dubnu už budeš lítat po procházkách a dolů to dáš! Uvidíš!

prcku - tak je hodnej, že ti pomáhá doma! A ta jejich práce.... Je to děs, ale někdo musí domů nosit prachy, viď? Taky milunu chápu.

prcku - já byla před 5 lety na brigošce v T-mobilu a nejhorší telefon, jakej si můžeš koupit je prej LG. Takže jsem si ho nekoupila, i když se mi strašně líbil. Ale záleží na tobě. Tenhle je krásnej!

foogy
27. feb 2009

prcku - tak on je na tu svatbu relativně ještě čas. Nosíš sukně? nebo jsi kalhotová?

prcekkk
27. feb 2009

100% kalhotová 😀

prcekkk
27. feb 2009

mám jeden kalhotový kostýmek,měla jsem ho švagrový na svatbě,takže asi ten,jen musim pořídit nějaký topík a botičky 😉 nebudu to asi nijak hrotit

foogy
27. feb 2009

prcku - no, vidíš! A máš to vyřešený!!! tak super! Hlavně, abys nezhubla moc a on ti pak ještě byl 😉

a já jsem taky kalhotová, mám jedině riflovou sukni pod kolena a tyhle oranžové šaty 😀

prcekkk
27. feb 2009

foogy,tak to fakt nemám strach.spíš,abych se do toho ještě vlezla 😅
já sukně vůbec

foogy
27. feb 2009

prcku - dyk jsi psala, že jsi zhubla a určo tímhle stylem hubneš dál, dyk vůbec nespíš. A kdo ví, jak vůbec jíš!

prcekkk
27. feb 2009

jim,to se neboj.já se přeci neošidim 😉

prcekkk
27. feb 2009
foogy
27. feb 2009

jo, prcku - ten je hodně dobrej!!!!!!!!!!! 😉

prcekkk
27. feb 2009

zatím jen koukám,jde mi do kopru baterka,víš?tak začínám vybírat nový 😉 třeba v létě k narozkám

prcekkk
27. feb 2009

a co ty šaty?

foogy
27. feb 2009

prcku - ahá. No, jen vybírej! I když do léta... Oni tu nabídku furt hodně mění. Já teda mám teď dva, jeden soukr. Samsung a druhý firm. Nokii a já osobně nedám na Nokii dopustit. Už si nikdy žádnej jinej nekoupím. Ale každej ujíždíme na jiné značce, záleží, co ti bude vyhovovat.

prcekkk
27. feb 2009

já měla taky Nokii a teď mám Samsunga a jsem s ním taky spokojená.je mi to nějak jedno,hlavně,když se mi líbí 😉 a hlavně nepotřebuju mobil za 10tis. 😉

prcekkk
27. feb 2009

prosím tě,když se ti líbí Nokie,nevíš,jak tip je ten,mají ho ve více barvách,ale mě se líbí černý a na tlačítkách je takové stříbrné esíčko a rohy telefonu jsou jakoby do slzy?hledám ho a nemůžu ho nejít 😖