Začali sme a stale začíname IX.
Tak pekne začnite novu temu ktora prinesie dufam všetkym snažilkam vytužene babatko a všetkym mamickama aj skoromamickam želam vela zdravia a štastia a radosti s ratolesti 😉
megn - synovec v bříšku, týden přesně nevím, ale termín mají 11. září 😀
megn - tady je celkem teplo, 20 st, ale pod mrakem, takže trošku dusno, ale to neva. Jsem v práci, tak mi je všechno jedno. Akorát v pátek na tu svatbičku, kdyby bylo hezky...
11 zaří? 😕 hmm zajímavé 😀
v pátek už jdete na svajbičku jo? se máš, v čem půjdeš? Abys mi pak ukázala fotku, jakás byla kočka 😵
ha mi tady prdí deka 😀
fiha tak tu to dnes zijeee .. 😀 😀 😀
no žije, ajoooj. Jsem si říkal kde si.. jsem akorát chtěla jít uspávat.. ale nejdříve jsem si dala Honzíka na nočník vyprdět
na nocnik??? fiha niejako skoro niee
megn - právě se švagrovka děsí, aby to nebyla pohroma. Ale my si myslíme, že Čeník půjde na svět dřív, no, uvidíme.
megn - kámoška mi půjčila krásné zelené šatičky na ramínka, ke kolenům, trošku ten balonový střih sukně. K tomu budou červené korále, botky a nehýtky 😉
megn - prdící deka? to čéče neznám 😀 😀 Hlavně, když je to bezesmradu 😀
ahoj dani! Jak se máš, mamko?
vůbec,do kočáru a basta.máme velký balkon a zahradu,tak je teď celý den venku
mamánek?to přeci nezáleží na tom,jestli si vyhraje sám nebo ne,ne?
ahojte som zabudla pozdravit.. 😀
fogynka vyborne sa mame a ten bocianik dufam ze bude dobre znamenie pre vas 😵 😵
anet mate super fotky v bazene 😀
foogy jůů ty budeš kusanec čoječe! to budeš s takovu konkurovat nevěstě dle popisu 🙂
tipujete narození prcka? U nás se tipovalo ve velkém a nikdo se netrefil kor když jsem 14 dní přenášela 😀
ahojky mamino,díky 😉
prcku to ne, ale ta vazba tam a ta závislost na nás tam je velká 😀 třeba když Honzíka někdo drží, tak už jde vidět jak mě hledá 😝 😀
Kubík ti spinká ve stojícím? to je dobře, aspoň doma něco poděláš.. už je venku? 😅
my byli na svatbě´v sobotu a byl to super relax,bez dítěte 😅
danuško co Klárinka dneska, kopká nebo spinušká jen? 🙂
to Kuba taky hledá,ale nebojí se a nechybim mu 😉
jj spí v Libertě,ještě po taťkovi
nebylas nervní, že ti něco chybí? Nějaký přívešek devíti kilový? 😀 Psalas furt nebo volala mamce?
jéé to je hezké. Se vyplatilo schovávat věci že? Taky by jsme měli prckům schovávat věci 🙂
třeba u našich,to je pohodář,vůbec mě k životu nepotřebuje - hlavně,když je děda a babi,to mu stačí.byl tam teď o víkendu a pododička
aspoňže tak, páč můžeš dát Kubíka na hlídání.. 🙂
v noci ti spí léoe?
volala jsem jen 2x,ale to víš.....i MM říkal,když jsem jeli domů,že se nemůže dočkat,až budeme u něho.ale odpočinuli jsem si,přesně to jsem potřebovala 🙂
to víš,že jo.ten kočár je super a hlavně je obrovský,v něm se Kuba ještě ztratí 😀
prcku - jo, byli jste na svatbě, jo? A jak jste si to užili? A počasí jste měli jaký? Povídej, vyprávěj.
dani - tak Klárinku od tety Foogyny pohlaď 😵
dani - s tím čápem - uvidíme...
megn - to zase nepřeháněj, ona je vysoká, hubená, blonďatá... Byly jsme spolu vybírat šaty, ve všem vypadala nádherně! Ale o tom to je, je to její den 😉
megn - tipovalo se pohlaví, termín se zatím netipuje, to si jenom myslíme my s makou, víš
no musim zaťukat,ale od minulého týdne se budí po koupání až v půl 3 a pak v 7 nebo v 8 😉 ale nebudeme se radovat,že?
prcku mno však mamka mi vykládala jak nás v kočáru vozila obě dvě, mě a ségru.. to ty dnešní kočáry, ani bohový
dáváš kaši či jak?
foogy,užili jsme si to.počasí děs,bylo děsný dusno.mrholilo až po půlnoci,ale to nás domů nevyhnalo.šli jsem spát v půl 5 😅
musím si odskočit za 5 min jsem z5
ne,dostane mléko a v noci jsem mu zkrouhla dávku....dostává 210ml vody ale místo 7odměrek jen 5,protože to by měl na roce asi 20kg.
kašičku dostává k obědu.vůbec mi nechce jít tu zeleninu,brambory nebo maso 😢
ok 😉
foogy a už se těšíš na svatbičku?jdeš za svědka?

foogy jak jsi psala, že je to všude sám kluk, čoveče tak tady joo.. ta Nechynka musí mít holčičku a trošku to tady zachránit nějaku tou nevěstou 🙂