Začali sme a stale začíname IX.
Tak pekne začnite novu temu ktora prinesie dufam všetkym snažilkam vytužene babatko a všetkym mamickama aj skoromamickam želam vela zdravia a štastia a radosti s ratolesti 😉
ahojky evi,to neva 😉
máme se fajn,docela.máme první zoubek a Kubíno je teď nemocný
jj zítra
evi dva měsčky má? Takže už i něco umí je to šikula 🙂 a hlavně je výhoda, že je lehoučký a nepronese se 😀
holky díík.
foogy orgáč párek 😀 😀
no janicko je podarenyyy som sa narehotala z neho.. 😀 😀 vcera sme si spravili vyletik bolo super prisli sme domov dobity ako psy 😀 😀
fogynka tak to musela byt riadna sranda 😀
a prcku supeer pozdrav nechyyy a tesime sa na fotecky 😀
prcku zoubek se vyklubal bez problémů?
Danuško kde jste byli na výletě? Jaks to zládla? Tady byl extrémní pjařák.. já už jsem opálená jak od mjoře 😀
jo dani a dík 🙂
foogy nikdo vám nepoblil stan? 😀
no megn byl mrzutý,ale spojovali jsem si to s tím nachlazením,takže pohodička a přežili jsme to 😉
megi boli sme v Starej Lubovni na hrade a boli tam aj sokoliari .. takze spravili sme si vylet a vratili sme sa domov o 18.30 boli sme sa aj naobedovat...no jasne ked si sa len opekas na slnku tak tebe hej 😀 ja dlho nevydrzim na slnku a opalena som len trosku ale to nevadi.. 😉
prcku gratulujem k zubku...a ako to Kubik zvladal?
evi,byl statečný...nevěděli jsme,že se klube
prcku tak super
danuško na sluníčko raději ani necho'd, ať se ti neudělá mdlo.. já se loni s pupkem vůbec neslunila, takže si to teď užívám 😀 hezký výlet jste měli.
Prcku to je Kubík oopravdu šikovný.. a jak spinká v posteli.. 😵 Honzík spí se mnou každou noc 😝 😀
evi kolik má Adámek už zoubků?
megn 7 a osmy nam ide
týýý jo, tak to je super!
Honzík furt nic, třeba mu ten důchodcovksý úsměv zůstane 😅
holky to je fajn vás tady tkahle všechny potkat 🙂 😵
no uz je poriadne zubaty, my uz ovocie ani nestruhame, vsetko si pekne hryzie, dam mu cely banan, stvrtku jablcka, vsetko pekne do ruky a papa
Anet na té kožešince je Kubík jako ze žurnálu, hezkej 😉 😵
megn neboj, potom mu pojdu vsetky naraz
evi to je fakt šikula! Se toho nikdy nedočkám 😀 ale zubařka říkala, že čím později zuby polezou, tím méně budou bolet 🙂
Ahojky...
prcku maly je fešák
megn,díky....jsem se snažila 😉
tééda evi,vy už máte tolik zoubku?
ahojky luli82 😵 jak je?
ja som akurat dala Adamkovi obedik a uz mi tu stvornozkuje po celom byte
prcku ano mame

Prcku zítra? jůů to je supeer, jinak já jsem schopná dát přes bluetooth foto Ondráška, ale to by mi hu musel někdo poslat 🙂