Začali sme a stale začíname IX.
Tak pekne začnite novu temu ktora prinesie dufam všetkym snažilkam vytužene babatko a všetkym mamickama aj skoromamickam želam vela zdravia a štastia a radosti s ratolesti 😉

•
7. aug 2009prcku to neva, hele přijď tady za námi na MK, nemusíš nic študýrovat, my ti poradíme 🙂 😃
0
megn jedna ma 3 rocne dievcatko a 18 mesacne dievcatko a druha 9 mesacne dievcatko
toto je celkom mlady barak, vela malych deticiek je tu a dalsie su na ceste
megn besnota este nie, to je myslim az za mesiac, ale myslim ze su to tie parmovirozy, psinka a neviem co este, nejaka kombinovana vakcina uz druha
ja som HAK nikdy nebrala a ani nebudem a nepouzivame ani ochranu, proste si davame pozor
megn este nie, este je cas...no ale uz fakt idem, tak sa tu majte pekne a krasny vikend vsetkym
no kura po kom to dítě je? To zas bylo extempore u jídla, no moje nervy ]-( ]-(
ale syrová broskev mu šmakovala to joo! Holky a jak vytřeštil oči. měl preiéru, akortá teda jak mu zaskočilo, páč nejní zvyklý na kousky, tak oči venku a kuc kuc 😃
danuško prostě jste s Janičkom šikulky obrovské!
ženské jdu žehlit, mládě mi bude dělat společnost.. asi mi bude tahat kabely 😃 😃
ale syrová broskev mu šmakovala to joo! Holky a jak vytřeštil oči. měl preiéru, akortá teda jak mu zaskočilo, páč nejní zvyklý na kousky, tak oči venku a kuc kuc 😃
danuško prostě jste s Janičkom šikulky obrovské!
ženské jdu žehlit, mládě mi bude dělat společnost.. asi mi bude tahat kabely 😃 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli