Začali sme a stale začíname IX.
Tak pekne začnite novu temu ktora prinesie dufam všetkym snažilkam vytužene babatko a všetkym mamickama aj skoromamickam želam vela zdravia a štastia a radosti s ratolesti 😉

•
14. aug 2009tak sme sa nedavno vratili z vodicaku z teorie, pisali sme prvy test len tak na preskusanie a aj manza aj ja sme maly plny pocet bodov 😎
0
foogy, nechy no ja vlastne odvazna nejsem, kdyz jsem toho kluka s tou moji tastickou uvidela, myslela jsem, ze to nasel a chtel odevzdat treba na policii, proste me nenapadlo, ze je to prachsprosty zlodej... mela jsem velky stesti, ze jsem ho dobehla (ja normalne kvuli kolenum nebeham) a ze mi neutekl a zachranila jsem to nejdulezitejsi, penize vem cert, i kdyz me to samozrejme hodne mrzelo
ted me ale trapi jina vec - Vojtik ma hlavicku prevazne na jednu stranu, na brisku hlavicku nezveda, nepase, v lehu na zadech se nepritahuje za rucicky, kdyz mu je drzim 😢 , takze zitra jdu k pediatricce...
nechy to ti krasne spinka 🙂 jinak Vojtik spinka pres den podobne
ted me ale trapi jina vec - Vojtik ma hlavicku prevazne na jednu stranu, na brisku hlavicku nezveda, nepase, v lehu na zadech se nepritahuje za rucicky, kdyz mu je drzim 😢 , takze zitra jdu k pediatricce...
nechy to ti krasne spinka 🙂 jinak Vojtik spinka pres den podobne
wrtulka jasne .. je to normalne 😉 a ja verim ze sa dockas aj ty ochvilocku taky maly kusocek x-) x-) x-)
megi dikesik .. no ochvilu budem rodit ty kokso .. aj mne to strasne leti.. o mesiac ma kamosky termin 😃 a tak jaaaa 😃 😃 😃 pomoooooccc 😃 😃 😃 už vcera janik hovoril ze ci musi ist k porodu.. ze to nezvladne.. a ja ze musis byt ako moralna podpora 😃
megi dikesik .. no ochvilu budem rodit ty kokso .. aj mne to strasne leti.. o mesiac ma kamosky termin 😃 a tak jaaaa 😃 😃 😃 pomoooooccc 😃 😃 😃 už vcera janik hovoril ze ci musi ist k porodu.. ze to nezvladne.. a ja ze musis byt ako moralna podpora 😃
megn zázraky se nedějí..
co bude dál už víme jen nevíme kdy.. bud začnu zase s IVF koncem září nebo koncem října.. s výsledky koncem října nebo koncem listopadu..
všichni mi radí abych si dala aspoň 3 cykly přestávku takže tenhle byl první.. ty další dva snad budou kratší..
manža by i chtěl abysme do dalšího IvF šli co nejdřív tak se zkusím domluvit s doktorem - jedu tam od čtvrtka za týden co on na to..
věřím že to tentokrát vydje..ale ne jen tak mám k tomu své důvody tomu věřit.. ale o tom bych psala koho to zajímá jen do IP
co bude dál už víme jen nevíme kdy.. bud začnu zase s IVF koncem září nebo koncem října.. s výsledky koncem října nebo koncem listopadu..
všichni mi radí abych si dala aspoň 3 cykly přestávku takže tenhle byl první.. ty další dva snad budou kratší..
manža by i chtěl abysme do dalšího IvF šli co nejdřív tak se zkusím domluvit s doktorem - jedu tam od čtvrtka za týden co on na to..
věřím že to tentokrát vydje..ale ne jen tak mám k tomu své důvody tomu věřit.. ale o tom bych psala koho to zajímá jen do IP
no dufam ze je tam baba .. to by bola sranda nooo vam poviem 😃 😃 ale to by musel narast pipik od 20tt 😃 ale hovori sa ze zena ked caka dievca tak ze oskaredie .. ale u mna to neplati 😃 janik mi hovori ze ta nasa Klarka dufam ze nebude skareda ked ty si kazdym dnom krajsia .. 😃
😃 danuško tyjo, tak v bříšku asi nejní Klárka když jsi tak krásná 😃 ten tvůj chlop je ale šprýmař. No a už máš něco ve výbavičce, nebo až na poslední chvíli?
wrtulko takže nebudeš čekat 3 cykly? ten čas se asi táhne že? Nějakou dovolenku s TM nebo tak si ještě bereš, či teď finančně se to nehodí, střecha atak?
wrtulko takže nebudeš čekat 3 cykly? ten čas se asi táhne že? Nějakou dovolenku s TM nebo tak si ještě bereš, či teď finančně se to nehodí, střecha atak?
megn nevím záleží na tom co řekne doktor.. protože koncem září to 3 měsíce budou.. ne 3 cykly.. protože tenhle cyklus byl extra dlouhej víš..
mám za sebou už dovču14 dní - strávenou ponejvíc na "maltě"- tu střechu děláme už měsíc (kdo chce fotky jsou na střeše)
ono se to táhne a netáhne.. člověk si potřeboval odpočinout, nabrat sílu..
upřímně hned po.. v první fázi jsem nesnášela pohled na těhotnou .. (neberte to ve zlém snad mě pochopíte) teď je to různé.. byla jsem u kamarádky která měla den před porodem a dělala jí těhu fotky..a bylo to strašně moc fajn ..
a pak z toho je mi strašně smutno..
mám za sebou už dovču14 dní - strávenou ponejvíc na "maltě"- tu střechu děláme už měsíc (kdo chce fotky jsou na střeše)
ono se to táhne a netáhne.. člověk si potřeboval odpočinout, nabrat sílu..
upřímně hned po.. v první fázi jsem nesnášela pohled na těhotnou .. (neberte to ve zlém snad mě pochopíte) teď je to různé.. byla jsem u kamarádky která měla den před porodem a dělala jí těhu fotky..a bylo to strašně moc fajn ..
a pak z toho je mi strašně smutno..
Začni písať odpoveď...

Odošli