Začali sme a stale začíname IX.
Tak pekne začnite novu temu ktora prinesie dufam všetkym snažilkam vytužene babatko a všetkym mamickama aj skoromamickam želam vela zdravia a štastia a radosti s ratolesti 😉

•
19. aug 2009nazdárek,je tu někdo? x-) .
0
ahojky, dneska Vojtik trpel a ja s nim - byli jsme na pruplachu slznych kanalku :-S musela jsem jit na chodbu a kdyz zacal plakat, myslela jsem, ze se rozbrecim 😢 ale vydrzel to, tak snad uz budou ocicka OK 🙂
pak jsme byli na detske neurologii a protoze Vojtik nezveda hlavicku, kdyz je na brisku, mame predepsanou rehabilitaci (Vojtovou metodou) - pry budeme chodit a cvicit do te doby, nez zacne chodit, pokud to neurolozka neukonci driv :-| no snad to pomuze!
pak jsme byli na detske neurologii a protoze Vojtik nezveda hlavicku, kdyz je na brisku, mame predepsanou rehabilitaci (Vojtovou metodou) - pry budeme chodit a cvicit do te doby, nez zacne chodit, pokud to neurolozka neukonci driv :-| no snad to pomuze!
ahojík
teda tady to jede, to je supeeeeer x-)
samý dobrý zprávy, fakt nádhera...jen tak dál x-) x-) x-)
jinak u náz se klube druhej zoubek, malá se plazí jak o život, jinak pořád dělá kliky 😃 pořád je na ručičkách a špičkách a vystrkuje zadek😃 fakt pohled pro boha :_D
jak psala fogy, letí to teda neskutečně rychle 😕
Jsem zvědavá kdy se začneme rozplívat nad dalšíma // 😃 než se nadějem, pomalu začnou přibývat sourozenci k těm našim 😃
teda tady to jede, to je supeeeeer x-)
samý dobrý zprávy, fakt nádhera...jen tak dál x-) x-) x-)
jinak u náz se klube druhej zoubek, malá se plazí jak o život, jinak pořád dělá kliky 😃 pořád je na ručičkách a špičkách a vystrkuje zadek😃 fakt pohled pro boha :_D
jak psala fogy, letí to teda neskutečně rychle 😕
Jsem zvědavá kdy se začneme rozplívat nad dalšíma // 😃 než se nadějem, pomalu začnou přibývat sourozenci k těm našim 😃
ahojky, tak jsme byli prvne na rehabilitaci, nejdriv sestricka Vojtika vysetrila - na zadickach je pry sikovny, ale na brisku odpovida 2tydennimu miminku :-| takze je pry moc dobre, ze jsem to nezanedbala a ze budeme cvicit... cviceni je plne revu, Vojtikovi se nelibi, doma mi to nejde, hazi sebou a jen rve... musime cvicit 4x denne, vzdy nahaty, nesmi byt po jidle a a ani hladovy a cvicit se ma kazde 3 h... takze budu jen kojit, prebalovat, cvicit a davat na brisko... na brisku se mu nelibi a konejseni trva tak dlouho, ze cely den bude uz skutecne kolotocem :-| no hlavne aby to pomohlo a ja vytrvala!
ahoj berušky
luci - beruško, držím ti pěsti, abys to psychicky i fyzicky zvládla, jak píšeš, to bude kolotoč!!! Drž se!!!
vráni - to koukáš, co? Jojo, já jsem taky koukala 😃 😉
Holky, já jsem takový motovidlo, od té doby, co jsem těhu, tak už jsem 3x spadla ze schodů, v sobotu nejhůř, naštěstí ale jenom na zadek a bok. Bříško mě nebolelo, nešpinila jsem, tak je snad čmelda v pohodě. Holky, chci se zeptat, houby by se v těhu jíst asi neměly... Myslím z čerstvých smaženice a řízky... Nebo můžu?
luci - beruško, držím ti pěsti, abys to psychicky i fyzicky zvládla, jak píšeš, to bude kolotoč!!! Drž se!!!
vráni - to koukáš, co? Jojo, já jsem taky koukala 😃 😉
Holky, já jsem takový motovidlo, od té doby, co jsem těhu, tak už jsem 3x spadla ze schodů, v sobotu nejhůř, naštěstí ale jenom na zadek a bok. Bříško mě nebolelo, nešpinila jsem, tak je snad čmelda v pohodě. Holky, chci se zeptat, houby by se v těhu jíst asi neměly... Myslím z čerstvých smaženice a řízky... Nebo můžu?
foogynka aj plesnive syry som jedla a nic sa nestalo a pasteky a salaty tiez
dani - jééé! Tak se těším na pátek, že nám tady povyprávíš, co Klárinka na UTZ, jestli na vás mávala a hodíš fotky postýlky i kočárku! Jaký jste nakonec vybrali kočár?
My máme zatím Mutsy urban rider - je úžasnej!
evit, dani - já právě měla šílenou chuť na vlašský salát, ale všichni okolo mi ho zakazují, ať to vydržím, ale dycky, když jdu nakupovat, tak fakt slintám 😉
evit - a papkala jsi to a Adámek jak je zdravej, viď?
My máme zatím Mutsy urban rider - je úžasnej!
evit, dani - já právě měla šílenou chuť na vlašský salát, ale všichni okolo mi ho zakazují, ať to vydržím, ale dycky, když jdu nakupovat, tak fakt slintám 😉
evit - a papkala jsi to a Adámek jak je zdravej, viď?
Začni písať odpoveď...

Odošli