Začali sme a stale začíname IX.
Tak pekne začnite novu temu ktora prinesie dufam všetkym snažilkam vytužene babatko a všetkym mamickama aj skoromamickam želam vela zdravia a štastia a radosti s ratolesti 😉

•
4. sep 2009tak co jste měly na oběd dámy?
0
megn - ňam, to jste teda taky měli dobrůtku. Ládin koprovku nejí, tak si jí dávám v restauraci.
Jojo, chodím na obědy.
Já o víku vařím v so i v ne jiné jídlo a vařím toho horu a pak to dávám zamrazit a v týdnu se to pak vyndává, je to super! A chodím si to ohřívat k mamce do práce, my tady mikrovlnku nemáme. A nebo chodím s taťkou, mamkou nebo kámoškama na obědy do restaurace na hotovky. Ale to víš, že levnějc vychází vaření doma....
Psala jsem vám o tom kuřecím, naloženém v jogurtu, obalených v paprikových chipsech a pečených v troubě na pečícícm papíře? Dělala jsem to v neděli a bylo to fakt žrádlo, všem to doporučuju. Je to jednoduché, rychlé a strašně dobré!!!
Jojo, chodím na obědy.
Já o víku vařím v so i v ne jiné jídlo a vařím toho horu a pak to dávám zamrazit a v týdnu se to pak vyndává, je to super! A chodím si to ohřívat k mamce do práce, my tady mikrovlnku nemáme. A nebo chodím s taťkou, mamkou nebo kámoškama na obědy do restaurace na hotovky. Ale to víš, že levnějc vychází vaření doma....
Psala jsem vám o tom kuřecím, naloženém v jogurtu, obalených v paprikových chipsech a pečených v troubě na pečícícm papíře? Dělala jsem to v neděli a bylo to fakt žrádlo, všem to doporučuju. Je to jednoduché, rychlé a strašně dobré!!!
lu fajn zprávy, jen tak dál. gratuluju ke KO...
holky pojďte si zazpívat 😃 😃 😃 😃
http://www.youtube.com/watch?v=gvCcVIZjIp0
holky pojďte si zazpívat 😃 😃 😃 😃
http://www.youtube.com/watch?v=gvCcVIZjIp0
megn - taky jsme byli včera na prochajdě, u nás jsou nádherný lesy - kor teď na podzim - to je balzám na duši.
Jo, v sobotu my obě maminky přijely umýt okna, tak to byla pohoda 😉 😃
A jinak jsem odpočívala, nabrat síly zase na celý týden.
Dneska v noci jsem strašně špatně spala - o půl 4 jsem se vzbudila na WC a pak 2 hodiny nemohla usnout. Je to fakt mazec, tohleto.
Pak jsem ráno vstávala až o půl 8 a říkala si: Jo, holka, si zvykej, za rok bude hůř 😃
Jo, v sobotu my obě maminky přijely umýt okna, tak to byla pohoda 😉 😃
A jinak jsem odpočívala, nabrat síly zase na celý týden.
Dneska v noci jsem strašně špatně spala - o půl 4 jsem se vzbudila na WC a pak 2 hodiny nemohla usnout. Je to fakt mazec, tohleto.
Pak jsem ráno vstávala až o půl 8 a říkala si: Jo, holka, si zvykej, za rok bude hůř 😃
foogynko a bude hůř, když si vzpomenu jak jsem špatně spala v těhu, hlavně po tom 30 tt. to bylo maso. Každou noc skoro špatné spaní.. kolikrát vzhůru nad ránem dvě hodiny.. ne a ne zabrat. Do toho najít polohu s banděrem :-p bude hůř 😃
já teď vlasntě spím furt na pendrek.. páč Honzík v noci potřebuje často prso ]-(
Jéé no to máš super s oknama, to jsou maminky zlaté! se nabídly jo? to je fajn!
já teď vlasntě spím furt na pendrek.. páč Honzík v noci potřebuje často prso ]-(
Jéé no to máš super s oknama, to jsou maminky zlaté! se nabídly jo? to je fajn!
megn - právě, právě, jsem si taky říkala.
Ale to přeci vydržíme, ne? Když chceme mimíse 😉
megn - jojo, nabídly, tak jsem těhu, ne? Nemůžu mýt okna! Já bych se na ně třeba i vyprdla, ale za 14 dní je pouť a pak i svatba a i když k nám nikdo nezavítá, tak se musí blejskat, ne? 😉
valím na o, papa
Ale to přeci vydržíme, ne? Když chceme mimíse 😉
megn - jojo, nabídly, tak jsem těhu, ne? Nemůžu mýt okna! Já bych se na ně třeba i vyprdla, ale za 14 dní je pouť a pak i svatba a i když k nám nikdo nezavítá, tak se musí blejskat, ne? 😉
valím na o, papa
Začni písať odpoveď...

Odošli