icon

Začali sme a stale začíname IX.

danka24
22. nov 2008

Tak pekne začnite novu temu ktora prinesie dufam všetkym snažilkam vytužene babatko a všetkym mamickama aj skoromamickam želam vela zdravia a štastia a radosti s ratolesti 😉

megn
8. sep 2009

Klárka bude vystrkovat zedek po tobě co? 😀

danka24
autor
8. sep 2009

no urcite po mne 😀

megn
8. sep 2009

a co malá dneska, spinká, nebo pořádá ródeo v bříšku?

megn
8. sep 2009

hej ženské nechrápejte... 😝

evitkamalicka
8. sep 2009

nechrapeme...prave mi prisiel pravy mandlovy marcipan na Adamkovu torticku, ktoru sa chystam robit na prve narodeniny

foogy
8. sep 2009

evitko - tý jo, to to uteklo!!! Adámek bude mít rok, to je neuvěřitelný!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hoj holky

dani - já ti tak závidím, že už malá vystrkuje prdýlku, já se na ty pohyby taky strašně těším!

evit - a jsi fakt dobrá, co všechno zvládáš!!! A neboj, řidičák zvládneš - když jsem to zvládla já...
Hele a co svate. šaty.. Jak to jde?

evitkamalicka
8. sep 2009

foogynka veru utieklo a so satami sa celkom dari, klop klop klop

danka24
autor
8. sep 2009

no fogyyy pockaj takz mesiac a pol a budes citit take slabulinke kopanceky ja som bola stastna jak blicha ked to zacalo.. a teraz ta mala kopkana vystraja 😀

danka24
autor
8. sep 2009

no neviem neviem kto tu spiiiii 😀 😀
evit ty si riadna šikulka jak to vsetko zvladas... 😵 😵

foogy
8. sep 2009

evit - hlavně nám pak musíš dortík vyfotit, budeš nám dělat chutě 😉 😀

dani - už se strašně těším!!!!! 😵

evitkamalicka
8. sep 2009

foogynka odfotim, budem robit 2-poschodovu, oslava bude 3.10.

danka24
autor
8. sep 2009

fogynka a hlavne tebe co 😀 😀 😀
fogynka ved mas na co sa tešiiiit 😵 😵 janik vcera hovoril ze mu to bude chybat ze ked uz bude na svete ze nebude ho mat kto kopat .. a ja ze budes na nu pozerat v postielke ako si spinka.. 😵 😵

foogy
8. sep 2009

dani - to si myslím, že ti pak to bříško hrozně chybí.

megn
8. sep 2009

foogynko bříško chybí jak komu.. potom co člověk poslední dva měsíce nespí, je nemotorný, bolavý s bříškem co tvrdne, tak je to pak vysvobození ten porod.. je to ale strašně krásné období když to vezmu zpětně, ostatně mimčo venku jakbysmet.. eď když venku vidím těhulku, tak mne přepadne taková nostalgie 🙂 😵

megn
8. sep 2009

evi to snad ani není možná, Adamek už bude mít rok, to je mazzzzec vám povím! ještě před nedávnem jsme tady čekaly na tvůj porod.. na nějakou zprávu od prcka a ostatních a teď toto.. super s dortem, těším se na foto.. jaký budeš dělat, příchuťově.. a vzor?

danka24
autor
8. sep 2009

megi tak zachvilku budes aj ty tehulka ako ja 😀 😉 tak o rok 😀 mna paaali zaaahaaa fuuuuj

megn
8. sep 2009

jsem se teď nadlábla svíčkové a jsem kaputo.. Honzík spinká, to je božský klid.. jsme byli venku, tak jsem ho asi unavila 🙂

danuš jak nevíš kdo tu spí?! no ty 😝 😀

megn
8. sep 2009

to je nepříjemnéé.. a z čeho? žeby z těhu? nebo jsi něco zblajzla co ti to způsobilo?

megn
8. sep 2009

tyjo ty šmíráku, ty tu číháš jo? a nonstop ti povím 😅

megn
8. sep 2009

cos měla dobrého dupo ty na obídek? já mám na něco chuť.. čím to spláchnout ten oběd.. asi čajem.. ale taková čoko by nebyla marná.. aááále nesmím!

danka24
autor
8. sep 2009

a co si mu robila vonku? azda si ho pustila aby lozil po zemi 😀

megn
8. sep 2009

to víš že né, ještě by mi utekl a co potom 😕 ?

danka24
autor
8. sep 2009

megi a preco nesmies cokoladu? neviem co mi to sposobilo musim sa napit vody niejakej aby to preslo .. mala som karfiol a zemiacky a salatik mnaaam 😵

megn
8. sep 2009

holá holá, pojďte dát 7000 příspěvěk než půjdu do dupy 😀

megn
8. sep 2009

no proč mišáku ušáku, páč nemám 56 kg jako ty 😉 😀

danka24
autor
8. sep 2009

supeeerrr aôe tppp ideeeee

danka24
autor