Začali sme a stale začíname IX.
Tak pekne začnite novu temu ktora prinesie dufam všetkym snažilkam vytužene babatko a všetkym mamickama aj skoromamickam želam vela zdravia a štastia a radosti s ratolesti 😉

•
8. dec 2008ahoj daniííííííí
0
Daníčku, furt na tom makáme, teď už akorát čekáme na vzorky.... 😞
jinak už mám od soboty svůj pc - hurá, tak už tady s vámi budu častěji. Akorát teď musím jít uklidit koupelnu, v sobotu jsme pekli cukroví a včera jsem byla na brigošce, miluna tady všechno uklidil, ale koupelna a wc ho nebaví, tak musí,m já
dani a co ty o víku??
jinak už mám od soboty svůj pc - hurá, tak už tady s vámi budu častěji. Akorát teď musím jít uklidit koupelnu, v sobotu jsme pekli cukroví a včera jsem byla na brigošce, miluna tady všechno uklidil, ale koupelna a wc ho nebaví, tak musí,m já
dani a co ty o víku??
fogy no hlavne sme odychovali mala som v sobotu zatvorene lebo chceli sme si kupit koberec do izby ale nemali.. ale kupili sme si nad ten toaletny stolik zrkadlo a svokrovcom sme kupili stolik do obyvacky na narodeniny aj meniny a aj na vianoce.. a vcera sme trosku oslavovali.. inac som dostala v stvrtok ked janik prisiel domov este ovecku plysovu ..taku vacsiu 😃 no a od dnes beriem clostil .. a objednala som macu aj permen pre janika 😉
Začni písať odpoveď...

Odošli