icon

Začali sme a stale začíname IX.

danka24
22. nov 2008

Tak pekne začnite novu temu ktora prinesie dufam všetkym snažilkam vytužene babatko a všetkym mamickama aj skoromamickam želam vela zdravia a štastia a radosti s ratolesti 😉

evitkamalicka
15. jan 2010

zajtra sa mi nechce varit tak pojdeme na obed do restiky a vecer alebo v nedelu urobim domacu pizzu, MM ma na nu strasnu chut a ja tiez

prcekkk
15. jan 2010

no tak tu bych si taky dala

evitkamalicka
15. jan 2010

ako Kubik dnes spinkal? my uz tretiu noc na valende a super

prcekkk
15. jan 2010

v pohodě.už nedostává ani sunar v noci.vzbudil se akorát ve 3,dala jsem trochu čajíku a spal do půl8 😉 začíná se to vylepšovat.

prcekkk
15. jan 2010

😔 tady nikdo není?

nechynka
15. jan 2010

ahojte
prcku,jak dopadlo stříhání? a super,že se to v noci začíná zlepšovat!

mě dneska třeští hlava, a likviduju včerejší nákup 😝

holky měli vaši prcci žabku v pusině? ondra má šílenou-dr. nám řekla genciánku-tu stáhli z lékáren-prý tam našli něco škodlivého a tak nám dala něco jiného je to až od 6.měsíců a včera jsem mu to tím vytírala, dneska 2x a má to horší 😔 ☹

prcekkk
15. jan 2010

ahojky nechy,stříhání v pohodě.taťka ho měl na klíně a krásně držel 😉

nechy,to ti nepomůžu,protože Kubik tohle neměl 😔

nechynka
15. jan 2010

a koukám,že tu včera byla megn a nenapsala co u nich nového-jak se Honzík má atd. ☹

evit,jé Adámek už hajá ve velké posteli? 😵 a má tam nějakou zábranu nebo ne?

nechynka
15. jan 2010

prcku tak přihoď foto...Kubajze ostříhanýho?
a jaktože jste měli oslavu dopředu?a dortík je úža a ta společná fotka ta je nej 😵 😵 😵

prcekkk
15. jan 2010

nechy a Ondra spí jak?a jak uspáváš přes den a večer?
uspávání večer je u nás masakr 😀 řve jak tur,protože neví,jak si lehnout a přitom je unavený

prcekkk
15. jan 2010

vyfotim,neboj

protože naši tenhle víkend nemůžou,ale my to budeme slavit i tento týden.prababi upeče další dort 😉

evitkamalicka
15. jan 2010

nechy ma zabranu, ale nie po celej dlzke postele, takze kludne moze zliest dole ked chce

nechynka
15. jan 2010

přes den uspávám nejvíc v koši nebo v kočáře 😉
večer nakojím-strčím dudla a chovám a zpívám...do 5minut je tuhoš-položím do postýlky(to je tak dycky mezi 19-20hod) pak spinká tak do 1hod (to si ho strčím do postele-nadundá se a spinká-buď s náma když vytuhnu nebo ho za 10minutek předělám zpátky do postýlky-to už se většinou budí po dvou hodinách a pak ráno zas spí delší dobu)...jinak spávali jsme do 10hod...ale páč nic nestíhám a ondra už mi nechtěl spát přes den tak teď vstáváme v 8hod (už třetí den 😝 )jo a hladem se mi nebudí podle paní dr. protože přibírá naprosto ukázkově-spíš se chce prý ujistit,že tam jsem a asi je to fakt, páč někdy dundne tak 1x-2x v noci a je tuhoš 😠 a čaj mi nechce 😝

nechynka
15. jan 2010

teda vy si budete mlsat...já psala včera všechny narozky,svátky do kalendáře a bylo mi z toho špatně...každý týden něco 😝

prcekkk
15. jan 2010

tak je to všude stejný,co?ty dětičky jsou ale vyčůraný 😀 já si ho nad ránem taky dávám k sobě a spíme tak až do rána 😉

evitkamalicka
15. jan 2010

my ideme 30.1. na veliku oslavu, manzelova babka ma 90 rokov a kedze vzhladom na vek to je mozno jej posledna oslava okruhlin, tak pozvala komplet celu rodinu, bude nas tam vyse 100 ludi a budu to mat v kulturnom dome, tak musim upiect nejaku peknu tortu

prcekkk
15. jan 2010

hele my to teď máme plny až do půlky března,každý víkend něco 😒 a pak většinou 1-2x každý měsíc až do konce roku....je to hrozný,co?

no jo,musíme Kubína pěkně oslavit,ne? 😉

prcekkk
15. jan 2010

teda evi,90.narozeniny - to je úžasný věk a je babi v pohodě?

evitkamalicka
15. jan 2010

prcku celkom ano, je taka ciperna, len ju uz troska nohy neposluchaju, ale inac dobre

nechynka
15. jan 2010

evit,teda babka je čamrda 🙂 a už máš vymyšleny jaký dort ji upečeš?

prcku,jo a hlavně zapít ať je zdravý jako řípa
kolik vážíte?
my máme v 5,5měsících...8700g 😅

prcekkk
15. jan 2010

tak to je v tomhle věku už asi normální,ne?

evitkamalicka
15. jan 2010

nechy asi kosik plny kvetin

evitkamalicka
15. jan 2010

prcku asi ano

nechynka
15. jan 2010

holky musím...Ondráš bulíííí 🙄

evitkamalicka
15. jan 2010

nechy my sme mali 8500g v 9 mesiacoch 😅

prcekkk
15. jan 2010

nechy,hlavně,že chutná ne?Kubik měl na 5M 8130g.
teď jdeme v út do poradny,tak se zvědavá,ale tipuju tak 13,5kg

prcekkk
15. jan 2010

papa

evitkamalicka
15. jan 2010

pani prcku to je chlap

prcekkk
15. jan 2010

no jo,ale on je celkově velký i na délku 😉 a hlavně to teď vyběhá,to nemám strach

evitkamalicka
15. jan 2010

nas tiez vybeha, preto ma len 10750