icon

Začali sme a stale začíname IX.

danka24
22. nov 2008

Tak pekne začnite novu temu ktora prinesie dufam všetkym snažilkam vytužene babatko a všetkym mamickama aj skoromamickam želam vela zdravia a štastia a radosti s ratolesti 😉

prcekkk
25. jan 2010

evi,přesně 😉

foogy,jj maska,peeling to taky miluju
dph v dubnu?si blázen? 😅

foogy
25. jan 2010

evit - jak to, v pyžamu? Je ti špatně? Nebo jak?

prcku - no, prostě mi ani nic jiného nezbyde, není kdo by to udělal.
Ale řekla jsem si, že tam doklady do programu budu házet průběžně během těch 3 měsíců a né jako dycky - 14 dní před koncem.

foogy
25. jan 2010

Holky, jsem k Vánocům dostala 2x předplatné Maminky 😵 Jsem si ho hrozně přála, tak mě Ježíšek vyslyšel 😀
Akorát jsem to jedno teda zrušila a už se těším, až zase přijde nové číslo. Já mám strašně ráda předplatné - má to prostě svoje kouzlo - otevřít schránku a tam časopis 😉

evitkamalicka
25. jan 2010

foogy nie je mi zle, ale ked sa nikam nechystam tak som najradsej v pyzame 😅

foogy
25. jan 2010

evit - ahá 😀 No, je fakt, že když manža v sobotu hraje a já se nikam nechystám, tak taky vydržím celé dopo v pyžámku a v župánku a je mi krásně 😵

evitkamalicka
25. jan 2010

no, ale uz sa pojdem prezliect do teplakov

foogy
25. jan 2010

evit - a jak jste vyřešili to pohlaví? Zaplatíš si to teď a nebo počkáš na klasický UTZ?

evitkamalicka
25. jan 2010

nakoniec som sa rozhodla, ze pockam

luli82
25. jan 2010

Ahojky kuřátka, omlouvám se, že vás trošku zanedbávám, ale není času a bolí mě záááááááááádááááááááááááááááá 😝 Včera jsme byli v Brně a koupili jsme Elišce novou postýlku. Vložím do alba...

danka24
autor
25. jan 2010

ahojte tak to tu tehulkam riadne letiii ze 31tt a evit 12tt tak to je skveleeee 😵 😵
luli krasna postielka a mala je uzastna 😵 😵

foogy
26. jan 2010

Ahoj daniku!! Letí to, letíííí.

Dneska dopo jsem doma, to je pohoda. Do 10ti jsem se válela s NB a kávičkou v posteli, teď jsem lehce poklidila, půjdu s pesinou na prochajdu a odpo na těhu cvíčo a přednášku. To je bomba den!
Tady je nááádherně - sníh, sluníčko. Hmmm.

luli82
26. jan 2010

danka: Děkuju. Máme za sebou první noc na ní a kupodivu v pohodě, a to ji má v dětském pokojíčku, doteď byla s náma v ložnici, samo že jsme tam spali s ní, ale úplně dobré a řekla bych, že se budila míň často než v ložnici. Možná to byl jenom prvotní šok, tak uvidíme. A dnes už 32. týden, je to hrozné, jak to letí. Naštěstí mám už všechno nachystané, taška zbalená, tak za 4 týdny, už bych šla klidně rodit. Jinak Klárinka je moc krásná.

foogy: Závidím. Já dnes byla s malou u doktorky, má na nožičce jakýsi tlustý nehet, tak to má prej mykózu a dala nám mastičku, tak snad to zabere, když ne, pošle nás na kožní.

danka24
autor
26. jan 2010

baby a neviete co je s megan? som jej skusala prezvanat a mobil ma vypnuty 😠 dufam ze su v poriadku

foogy
27. jan 2010

dani - tuhle tady megn psala, tak jsou určo v pořádku.

lu - tak to ti závidím!!! Já furt v práci, takže tašku sbalenou nemám ani náhodou, nehledě na to, že ani nemám co balit, pač nemám nic nakoupeného.
Ale dneska jsem se tady v práci lehce vytočila na manžela, takže od pondělka už do obchodu budu chodit jen tak - když se mi bude chtít. Máme tady za mě náhradu, tak ať se snaží.

danka24
autor
27. jan 2010

fogy a kedy tu megan pisala?lebo som ju tu davno nevidela ☹
foggy ja som tasku balila az v 38tt 😀 takze v pohode 😉 a nech nahrada maka za teba 😀

foogy
27. jan 2010

dani - a co Klárinka? Jak roste? A je určo hodňoučká, viď?

danka24
autor
27. jan 2010

foogynka Klarka rastie je zlatucka ma rada spolocnost samej sa jej nechce hrat .. nemas nahodou FB?

foogy
27. jan 2010

Daniku - mám, jdem se najít, jo.
Dani - tý jo, je to před chvílí, co jsi oznamovala, že je Klárka na světě a už má 2 měsíce

danka24
autor
27. jan 2010

fogynka ano tak ma najdi ako daniela semancikova 😉

foogy
28. jan 2010

dani - jasný.

prcku - nevím, co to je, já tomuhle vůbec nerozumím, od toho mám manžu 😉

prcekkk
28. jan 2010

dobré ránko 🙂

foogy,už jsem to našla na netu

evitkamalicka
28. jan 2010

ahoj ahoj

evitkamalicka
28. jan 2010

dani aj ja som si ta pridala na FB 😅

prcekkk
28. jan 2010

ahojky evi,co tvoříte?

evitkamalicka
28. jan 2010

prcku ja som akurat naplnila tortu kremom a cakam kym sa zachladi, aby som mohla zdobit a Adamko sa hra...co vy?

prcekkk
28. jan 2010

já uspala jsem na MK 😉 mám teď klid,tak relaxuju

evitkamalicka
28. jan 2010

mne Adamko nedavno vstal, tak teraz pojde spinkat az cez obed

prcekkk
28. jan 2010

kubik zalehnul asi před 20min.a po o půjde taky 😉

prcekkk
28. jan 2010

kde to vázne? 😖

danka24
autor
28. jan 2010

ahoojte no kde to vazne? no neviem asi u vas v CR lebo tam mate veeela snehu a nechcete poslat k nam na vychod ☹