Začali sme a stale začíname IX.
Tak pekne začnite novu temu ktora prinesie dufam všetkym snažilkam vytužene babatko a všetkym mamickama aj skoromamickam želam vela zdravia a štastia a radosti s ratolesti 😉
zdar berušky, tak zas načuhuju ...
alík se má výborně, zlobí jak bratrstvo černý ruky 😃 ale je to paráda ...
skoro vám ty druháčky závidim 😞 už mě chytaj ňuchací nálady, kor teď co okolo mě rodí jedna kamarádka za druhou :-N ale zatím si musím nechat zajít chuť ...
jak je venku krásně tak už mám mnohem lepší náladu x-) rozhodně nejsem zimní tvor 😃
snad jak je teď kůň novej a trochu příjemnější na ovládání - alespoň pro mě, tak se za váma stavim častějc 😉
alík se má výborně, zlobí jak bratrstvo černý ruky 😃 ale je to paráda ...
skoro vám ty druháčky závidim 😞 už mě chytaj ňuchací nálady, kor teď co okolo mě rodí jedna kamarádka za druhou :-N ale zatím si musím nechat zajít chuť ...
jak je venku krásně tak už mám mnohem lepší náladu x-) rozhodně nejsem zimní tvor 😃
snad jak je teď kůň novej a trochu příjemnější na ovládání - alespoň pro mě, tak se za váma stavim častějc 😉
Holky, tak mi včera večer začal tlak vyskakovat, ani na prášky nereagoval, tak jsme po 22.hodině jeli do nemocnice. Si mě tady samozřejmě nechali, dali mi kapačku, prášek a magnézko do prdýlky.
Ráno tady byl doktor (je tady jeden mladej, fakt pěknej, sympaťák, ženatej) a že počkáme v út na velkou vizitu na primáře a pak se uvidí, ale že si myslí, že mi porod příští týden vyvolají a nebo bude císař. Uvidí se dle tlaku.
Akorát holky ta noc - ubytovali mě po půl 12, pak mi brali ještě krev a pak mi zaváděli kanylu a dávali kapačku a pak mě každou hodinu chodila sestra budit na měření tlaku! Masakr! Jsem totálně hotová, do teď jsem tady spala. Opět ale s přestávkama, pač byla výměna povlečení (v noci mi peřinu zaflákali od krve z kapačky), léky, snídaně, doktor a do toho 3x tlak a monitor! A nejlepší je, že mi teď tlak hrozně klesl 130/70, sestřička z toho byla chudák celá nesvá, brala si na to i další tlakoměr, pač nevěřila.
A dělali mi UTZ a odhad váhy je 3200g!
Ráno tady byl doktor (je tady jeden mladej, fakt pěknej, sympaťák, ženatej) a že počkáme v út na velkou vizitu na primáře a pak se uvidí, ale že si myslí, že mi porod příští týden vyvolají a nebo bude císař. Uvidí se dle tlaku.
Akorát holky ta noc - ubytovali mě po půl 12, pak mi brali ještě krev a pak mi zaváděli kanylu a dávali kapačku a pak mě každou hodinu chodila sestra budit na měření tlaku! Masakr! Jsem totálně hotová, do teď jsem tady spala. Opět ale s přestávkama, pač byla výměna povlečení (v noci mi peřinu zaflákali od krve z kapačky), léky, snídaně, doktor a do toho 3x tlak a monitor! A nejlepší je, že mi teď tlak hrozně klesl 130/70, sestřička z toho byla chudák celá nesvá, brala si na to i další tlakoměr, pač nevěřila.
A dělali mi UTZ a odhad váhy je 3200g!
teda fogy, ale tak na druhou stranu, aspoň jsi pod dohledem, za pár dní už budeš stejně mamina 😃 a pošupajdíte dom ....
hele a chodí vám tam taky uklízečky v šest ráno ? to jsem zuřila dycky já 😃 chtělo se mi spát jak sfiňa a ona tam okolo mě stěhovala nábytek 😃 a budila mi malýho ]-(
hele a chodí vám tam taky uklízečky v šest ráno ? to jsem zuřila dycky já 😃 chtělo se mi spát jak sfiňa a ona tam okolo mě stěhovala nábytek 😃 a budila mi malýho ]-(
holky, díky!!!!
Teď odpo mi tlak zase vyskočil, to jsem zvědavá, co zítra doktoři vymyslí.
kousi - mi ani nemluv! Tohle je šílený!!!! V 5 budí na tlak, v 6 chodí uklízečka, ale jenom na povlečení, o půl 7 léky, v 7 snídaně, v 8 uklízečka a o půl 9 doktor! Masakr, nemáš šanci se vyspat!
Teď odpo mi tlak zase vyskočil, to jsem zvědavá, co zítra doktoři vymyslí.
kousi - mi ani nemluv! Tohle je šílený!!!! V 5 budí na tlak, v 6 chodí uklízečka, ale jenom na povlečení, o půl 7 léky, v 7 snídaně, v 8 uklízečka a o půl 9 doktor! Masakr, nemáš šanci se vyspat!
Ahoj kočky, moc vám děkujeme za gratulace. Pavlík je zdraví a moc hodný a my jsme moc šťastní. Jak budu mít trošku času, vložím fotku... Dnes nás teprve pustili z nemocnice, Pavlíček měl žloutenku, chudáček, musel být i na kapačkách, ale rychle se uzdravil a my jsme rádi, že jsme doma. Tak se mějte a já se určitě ukážu...
ahojky,hlásím se po dlouhý době.byli jsme s kubikem marod,bral antibiotika a já lehla taky :-| ale teď už je vše ok a všichni jsme zdraví
luli,moc moc gratuluju.pavlík je krásný,hlavně ať jste zdraví a dětičky ať tě nezlobí
foogy,už je to dlouhý,co?ale neboj,termín se blíží a brzy budeš mít prcka u sebe 😉 hlavně koukej hned napsat,jasný?
luli,moc moc gratuluju.pavlík je krásný,hlavně ať jste zdraví a dětičky ať tě nezlobí
foogy,už je to dlouhý,co?ale neboj,termín se blíží a brzy budeš mít prcka u sebe 😉 hlavně koukej hned napsat,jasný?
ano zmenili, ale teraz je fajn, ze si mozes dat temu do oblubenych a nemusis ju furt hladat
Začni písať odpoveď...

Odošli
kousi,jak se máš? co Alík?
foogy,tak co kdy bude překvápko na světě? a tlak už nezlobí?
prcku,co manža už je zdravej?
evit, už víte co to bude?
luli,co ty? nemáš už pavlíka u sebe?
u nás nic nového-Ondra pořád pokašlává (nějak se toho kašle nemůžeme zbavit), a teďka jak je krásně tak jsme furt venku