icon

Začali sme a stale začíname IX.

danka24
22. nov 2008

Tak pekne začnite novu temu ktora prinesie dufam všetkym snažilkam vytužene babatko a všetkym mamickama aj skoromamickam želam vela zdravia a štastia a radosti s ratolesti 😉

lu82
18. dec 2008

Já byla taky vždycky zklamaná, když jsem nedostala fotečku 😉 První jsem dostala v 7. týdnu, to měla Eliška 7 mm...

foogy
18. dec 2008

jé, no to je rychlost, ty máš už i průkajdu, jo? tak to je bomba!!!
nechy - tak se nám teď hlavně opatruj, jo!!!!!

helisek84
18. dec 2008

luci, bohužel nee...já si budu muset pár let počkat

lu82
18. dec 2008

No to jo, nohy nahoru a nech se obskakovat, já si to moc neužila 😵

nechynka
18. dec 2008

lu,no testík jsem si dělala 18.11...a to jsem mu to vyklopila hnedka...a včera jsme byli nakupovat dárečky...tak byl ve městě a já šla k dr. a pak jsme si zavolali...a já nebyla moc hovorná (byla jsem takova dojatá a prostě tak všechno najednou) tak myslel,že je to špatný a byl smutnej...a pak jsme se sešli a tak mu říkám že jee to dobrý a on COŽE??? a já říkám,no čekáme miminko a bije mu srdíčko a byl hrozně dojatej...mě pusinkoval a objímal...nádhera 😵 😵 😵

lu82
18. dec 2008

heli: A můžete už snažilkovat? Nebo ještě ne...

lu82
18. dec 2008

nechynka: Já jsem dojatá, jak kdybych to mimi čekala já 😀

helisek84
18. dec 2008

luci, ano můžeme, ale já od října beru HA 😔 budeme se stěhovat a hodně se zadlužíme, než vyplatíme aspoň úvěry, které máme teď, tak budeme čekat..navíc musí proběhnout rekonstrukce, takže penízky na mimi nebudou, nezvládli bychom a bez rekonstrukce by nebyl hezký pokojíček a tak no...ale kvůli tomu HA nemám...
taky mám nějaké zdr.problémy s nohama, zítra jdu na vyšetření nohou i páteře, tak uvidíme...

foogy
18. dec 2008

tohle jsou takový krásný okamžiky, už se těším, až to taky jednou zažiju 😵

heli - my si počkáme, viď? a kdo si počká, ten se dočká 😉

lu - a nečekáš taky, hihi 😀

helisek84
18. dec 2008

jj, foogy, tak jak pravíš, počkáme si na to naše štěstí, ono se nám snad nezatoulá. foogy, a jak jsi na tom teď ty?

foogy
18. dec 2008

nechy - včera jsi mi tu sms napsala do auta, tak jsem na tebe celých těch 30 kilasů myslela a říkala jsi, že jsi dobrá, že jsi vydržela mlčet a nikomu nic neřekla. v tom tě tedy obdivuju!!! 🤐

lu82
18. dec 2008

foogy: Nestraš, já už to mé vytoužené štěstí mám. Možná za dva, tři roky bych chtěla ještě jedno miminečko...Uvidíme....

lu82
18. dec 2008

Heli: Však jste si teprvé zpravovali domek u manžových rodičů, ne?

lu82
18. dec 2008

Jo Heli, a co ty nožky? Co ti dělají? Bolí?

foogy
18. dec 2008

heli - my teď nemůžeme, protože od ledna otvíráme koupelnové studio, takže musíme rozjet nejdřív to, takže mimíse jsme museli odsunout, i když hodně neradi.
heli - štěstí si počká na nás a my na něj, nemám strach, že by se někde ztratilo, ale je u jiných lidí - u lucky a nechynky, 😉

lu82
18. dec 2008

No nic holky, musím letět, Eliška se budí. Určitě sem zase nahlédnu, pa. A ty Heli mi napiš do IP, ať to pak nemusím hledat...

foogy
18. dec 2008

valím zařizovat, zkoulknu vás večer.

lu - nikdy neříkej nikdy, hihihi 😀 Jsem lumpizna, viď? hihi

papa a nechy - tobě krásný den!!!!

helisek84
18. dec 2008

foogy, jj, máš recht.

lu, jdu do IP

nechynka
18. dec 2008

vy už všechny utíkáte 😨

lu pozdravuj elišku 😉

anuska83
18. dec 2008

Ahojte baby kedy budem mat ovulaciu ked mam folikul s priemerom 18 mm??ako to je?vcera mi to lekar zmeral..

k.r.i.s.t.l.
18. dec 2008

ahojky holky..nechy co to cidim holka strasne gratuluju 😀

nechynka
18. dec 2008

kristl,děkuju 🙂

k.r.i.s.t.l.
18. dec 2008

ja dnes cekam na mrsku jestli neprijde o vikendu testuju
mela jsi nejake priznaky???

nechynka
18. dec 2008

kristl...vůbec žádné...až ten den co jsem testovala tak jsem jela busem a zničehonic se mi zvedl žaludek...tak mi to začalo vrtat hlavou a testovala jsem
a potom jsem začala běhat častěji na záchod...jinak nic 🙂
tak já budu držet pěsti a pak dej vědět 😉

k.r.i.s.t.l.
18. dec 2008

me bolej prsa a v podbrisku ale asi to je priznak mrsky urco
kamarasdka mi vcera volala a je taky v 8tt a to 2 roky jim to neslo

nechynka
18. dec 2008

krist,neházej flintu do žita....při prvním těhu....jsem taky měla takovy příznaky jakoby na mrchu 😉

terinda
18. dec 2008

Jů nechynko, co to vidím????
Gratuluju strašně moc 🤐 😉

nechynka
18. dec 2008

teri,kuju 😵

k.r.i.s.t.l.
18. dec 2008

tak holky sup at jsme tu tehu vsichni