icon

Začali sme a stale začíname IX.

danka24
22. nov 2008

Tak pekne začnite novu temu ktora prinesie dufam všetkym snažilkam vytužene babatko a všetkym mamickama aj skoromamickam želam vela zdravia a štastia a radosti s ratolesti 😉

nechynka
5. jan 2009

ahoj lu....eliška je krasavice a spáč 😉 😵

nechynka
5. jan 2009

foogy,ju hnedka večer ho naskenuju a pochlubím se 😉 😵 už se nemůžu dočkat 😵
a odložené případy miluju 😵

lu82
5. jan 2009

Jdu přidat aspoň jedno foto.

nechynka
5. jan 2009

lu 😉 přidej jich víc 😉

holky já mažu na ten oběd...za půl hodiny jsem zpět 😉 😵

prcekkk
5. jan 2009

taky jsem koukala na odpožené případy a ten dávají toho pošuka Monka

prcekkk
5. jan 2009

nechy,maž opatrně a dej si něco dobrýho 😉

foogy
5. jan 2009

lu - a kolikrát se v noci budí? tak spí jak já, hihi. Eli, ahoj, to jsme kamarádky! 😉
Zítra jdete k mudrovi, jo? snad to nic nebude...

nechy - to víš, že jo, kámoška to bude říkat teď v 15.tt.
Nechy - a už ti je teda úplně dobře?

lu - koho má Eliška za kmotru?

prcku - co dneska vaříš?

prcekkk
5. jan 2009

foogy,máme zelňačku ze včerejška a k tomu brambory a krůtí plátek 😉 co ty?

helisek84
5. jan 2009

Kuk kočky, tak co, jak to jde?

Prcku, ještě držíš? A jak se cítíš?

lu82
5. jan 2009

foogy: Usnula kolem 22 hodiny, to bylo po jídle, pak se zbudila jenom jednou v 7 hodin ráno a tak spala do čtvrt na 12. Kmotru má mou sestru a mou mamku. Musí to být biřmovaný člověk a to sestra není, tak jsme dali 2 kmotry.

lu82
5. jan 2009

Přidala jsem nějaké fotky. Nafotili jsme jich přes svátky snad 1000, teda hlavně já. Dostali jsme nový foťáček.

prcekkk
5. jan 2009

ahojky heli,jj ještě 2v1 😀 cítím se fajn,nic mě nebolí,tak je to super 😉 ale už se těšim na prcka

evitkamalicka
5. jan 2009

heli ahojky 🙂

foogy
5. jan 2009

prcku - hmm, zelňačku...
no, čoveče, já jak nemám hlad ani chuť, tak ještě nevím, uvidím..

lu - koukala jsem na fotky, Eliška je fakt krásná!!! Je to taková kukačka, hihi. A měli jste moc hezkej stromeček.
lu - to musí být biřmovaný člověk??? ale to moje teta není a byla mi za kmotru.. Ale ono asi hodně záleží na faráři, ne? To říkaly holky i u svateb - jeden chtěl, aby byli oba pokřtění a museli chodit na ty semináře a tak a druhej byl f poho a křtěnej manžel nemusel být.

já bych chtěla taky novej foťák, jakou značku máte? to přinesl Ježucha?

ahoj Heli!

prcekkk
5. jan 2009

lu: Eliška je krasavice 😉

foogy
5. jan 2009

holky, na chvíli končím, zatím pa

lu82
5. jan 2009

foogy: Dík za pochvalu Elišky. Je to naše zlato. To je novinka, ten biřmovaný člověk, je to tak poslední 3 roky. A platí to všude stejně. To máš pravdu, že jsou v tom rozdíly, jeden chce, aby se chodilo na sezení, druhý ne, ale v tomto je to stejně všude. A když chceš křtít v jiném městě, než máš trvalé bydliště, tak musíš mít svolení od faráře ve měste, ve kterém bydlíš.

Ten foťák máme Panasonic Lumix. Je super. Jo a přinesl ho ježíšek 😀

prcekkk
5. jan 2009

foogy papa

lu82
5. jan 2009

Ahoj fogy. Prcku, díky..

lu82
5. jan 2009

Končím, musím jít něco dělat. Mějte se.

foogy
5. jan 2009

lu - ale to je teda dost na prd, protože já třeba v okolí nemám nikoho, kdo by byl biřmovanej, jo. Všichni jsme akorát pokřtění a mám svaté přijímání. Takže teď, když budu chtít pokřtít své mímo, tak mám jako smůlu??? to je divný, ne?

lu82
5. jan 2009

Ne křtít může člověk i nepokřtěný, to je v pohodě, ale kmotr musí být aspoň jeden biřmovaný. Nevím, tak mně to řekli.

lu82
5. jan 2009

Třeba je to u vás jinak. Chce to prověřit.

evitkamalicka
5. jan 2009

u nas musia byt krstní tiez birmovaní

pajici
5. jan 2009

ahojky 🙂
Všem přeju šťastnej novej rok, hlavně to zdravíčko 😵

jdu se na vás jen juknout 🙂 prcku ještě jsi celá? 😵

foogy
5. jan 2009

lu - a kmotra musí mít každý člověk?

foogy
5. jan 2009

takže teď, když bych měla jít kamarádčinu mímu za kmotru, tak mám smůlu? ach jo ☹ A moje děti mají taky smůlu, pač v okolí nemám nikoho, kdo je biřmovanej. A já bych tak moc chtěla, aby moje děti byly pokřtění, protože křtem dostávají svého andělíčka strážného...

ahoj pájo! jdu juknout do alba, jestli tam máš nový fotky břucha, jo? 😀

Holky, opisuju recept na lasagně pro kámošky, chcete ho taky některá poslat, když už to píšu? Je to ozkoušenej mooooc dobrej recept 😀

prcekkk
5. jan 2009

ahojky pájo 🙂 jj ještě jo a jak se máš ty?

lu82
5. jan 2009

foogy: Nevím, ale myslím, že když chceš křtít, tak musíš mít i kmotra. Ale myslím, že by se dalo s farářem nějak domluvit.

prcekkk
5. jan 2009

páji,ty profi fotky jsou krásný 😵 hele a nechceš hodit do alba aktuální foto pupíku? 😉