icon

Začali sme a stale začíname IX.

danka24
22. nov 2008

Tak pekne začnite novu temu ktora prinesie dufam všetkym snažilkam vytužene babatko a všetkym mamickama aj skoromamickam želam vela zdravia a štastia a radosti s ratolesti 😉

megn
12. jan 2009

Ahoj kuřátka!
Přišla jsem vás jen pozdravit, prostě je málo času 🙂
Taky jsem přišla ohlídnout jestli už se Anet vykulila se svým překvapením v bříšku 🙂

Danuško bobíšku přeji ti ke tvým narozeninkám velkou kupu zdraví, štěstí a hlavně kupu lásky a ať se vám s janičkom splní to nejhezčí pod sluncem.. něco co umí pěknou nálož v plínce 🙂

Luci tééda ten tvůj 20 tt v pase, to je úžasné! Pohlaví si koukám nenecháte říct, nejsi zvědavá? 🙂

Nechynko ty máš krásnou těhotenskou průkazku, gratulajda! 😵 Těhotenství ti náramně sluší a prospívá.

foogy jaký program máš na návrhy koupelen? Přeji hodně štěstí, sil a hlavně spokojené klienty 😉

evi adámek je pěkný kulihrášek!

Lu přeji samá kilča dolů, nepotřebuješ sparingpartnera? 😀

megn
12. jan 2009

Mizím, musím jít vařit a pak se chystat s prďolkou k doktorce, opatrujte se berušky. Já na vás mrknu u kojení. Včera jsem krapet dočítala 🙂
ještě bych chtěla pochválit fotečky PAJINCE A URBI to je pokoukáníčko, opravdu moc krásné fotečky od profíků! Pěkné mamči s taťkama! 😵

prcekkk
12. jan 2009

nazdárek,hlásim,že ještě nerodim 😀 ale zítra ráno v 7:30 se mám hlásit v nemocnici,primář mi udělá vyšetření a rozhodne co a jak 😉 třeba budu mít prcka už zítra u sebe 😉

evitkamalicka
12. jan 2009

prcku a ja uz som myslela ze mas pomaly aj po 😅

prcekkk
12. jan 2009

ahojky evit,ráda bych,ale prckovi se prostě nechce,no 😉 zítra se uvidí

nechynka
12. jan 2009

ahoj holky

prcku už jsem začínala být nervozní,že jsi se ráno neozvala...už jsem ti chtěla smskovat,jestli nerodíš 😅
tak to držím pěsti aby zítra byl den D 😵 a co manža-už je nervozní a nachystaný? 😉

megn,zlatíčko,ty umíš člověka vždycky tak potěšit a dodat energii 😵 a přijď za náma častěji,ju? 😵

prcekkk
12. jan 2009

ahojky nechy 😵 byla jsem na CTG a teď tu byla bývalá kolegyně z práce,ale hned jak jsem mohla,jsem dorazila 😉 nervozní?hele ani jeden nejsme...už se těšíme na prcka a chceme ho mít brzy u sebe

prcekkk
12. jan 2009

a jak je tobě?v pohodě?

prcekkk
12. jan 2009

zítra ti,hned jak to bude možný,určitě napíšu SMS a budeš to tu tlumočit,že jo? 😉

nechynka
12. jan 2009

jasňačka..už se těším na zprávičky.....a držím pěsti aby to šlo všechno po másle a moc dlouho tě v porodce netrápili 😵 😵

ju mi je fajn 🙂
akorát včera mi ségra vyprávěla o jejích porodech a děs a hrůza 😔

prcekkk
12. jan 2009

tak to neposlouchej 😀 třeba ty ho budeš mít úúúplně v pohodě 😉

evitkamalicka
12. jan 2009

kocky my dnes ideme dat prvy prikrm, tak som velmi zvedava ako sa bude Adamko tvarit

prcekkk
12. jan 2009

evit a co bude mít Adámek dobrýho?

nechynka
12. jan 2009

Evit,nějakou zeleninku nebo na čem si pošmákne?

prcku no byla jsem včera z toho vykolejená
dneska jsem koukala po kočárcích a normálně se mi líbí tmavo-bleděmodrá kombinace..ten roan...to by se asi nehodilo kdyby jsme měli holku,co? 😒

prcekkk
12. jan 2009

a proč by ne?záleží přeci na vkusu,ne?co vybereš to bude....nemáš u sebe někde odkaz?hoď ho sem 😉

nechynka
12. jan 2009

prcku momentík už na tom pracuju 🙂

evitkamalicka
12. jan 2009

mrkvicku, zatial ale len tu hotovu kupovanu, ta je predsalen bez chemikalii

nechynka
12. jan 2009

už jsou v albu...který se ti nejvíc líbí?mě ta 505-ta modrá kombinace 😉
a korbička je o 3cm delší a 1cm šiřší než bebecár

prcekkk
12. jan 2009

nechy,mě se asi nejvíc líbí ten poslední 😉

evit,tak to si dá Adámek pěkně do nosu,hlavně,aby mu to chutnalo 😅

prcekkk
12. jan 2009

a ty rozměry jsou super 😉

nechynka
12. jan 2009

evit,tak ať adámkovi chutná 🙂 evit a to je taková nějaká přesnídavka?

evitkamalicka
12. jan 2009

nechy ano

nechynka
12. jan 2009

prcku,no ukážu je manžovi co na ně bude říkat...a pak to budeme muset oběhat jak vypadají naživo 🙂
prcku a jaký máš matračky v postýlce?...my máme tam stary matrace tak chci koupit nový a nevím jestli vzít tu molitanovou nebo nějakou tu lepší

prcekkk
12. jan 2009

holky,musim se rozloučit 😒 jdu vařit obídek...mějte se krásně.

dnes se tu už asi neukážu.zítra se po nechy ozvu,jak to s náma vypadá 🙂 papa

prcekkk
12. jan 2009

nechy,já mám matraci z kokosu a pohanky,je sice dražší,ale doufám,že snad dobrá 😅 kdybys něco potřebovala,klidně se ozvi a já ráda odpovím.jinak vše jsem kupovala na MMB 😉

nechynka
12. jan 2009

prcku díky a drž se!a držím pěsti a čekám sms 😵 😵 😵

prcekkk
12. jan 2009

díky nechy,mě to furt nějak nedochází...myslim,že mi to dojde,až začnu rodit 😅

nechynka
12. jan 2009

prcku,nebo až uvidíš ten váš uzlíček...každopádně to bude krásnej okamžik 😵 😵 😵

evitkamalicka
12. jan 2009

tak prvu mrkvicku mame za sebou...Adamko to spraskal jedna radost 😀 ...idem si teraz dat L-Carnitine a za polhodku na steper

helisek84
13. jan 2009

dobré ránko holčinky...

prcku, dneska ještě neroď, máš fotky na mejlu 😉

a jak se jinak daří kočičky? jdu vám osondovat albíčka, ať jsem v obraze