icon

Začali sme a stale začíname IX.

danka24
22. nov 2008

Tak pekne začnite novu temu ktora prinesie dufam všetkym snažilkam vytužene babatko a všetkym mamickama aj skoromamickam želam vela zdravia a štastia a radosti s ratolesti 😉

foogy
21. jan 2009

holky, chcete něco říct?

danka24
autor
21. jan 2009

fogy dakujem za poklonu 😀

nechynka
21. jan 2009

foogy,no to víš že chceme....dyť nás znáš,že jsme žensky zvědavy 😀 😉

niikkyy
21. jan 2009

uff holky nestíhám,Pc je neskutečně rychlé a vás mi to načítá 5 minut..bomba 😠

luccii
21. jan 2009

foogy jasne 😉

niikkyy
21. jan 2009

tak Ikea se nekonala,najedli jsme se a odpadli a usnuli 😀 tak jsme dali procházku a písánkovala jsem si se Sluninkou 😵

luccii
21. jan 2009

jeee ahoj niky, rada te tu vidim 🙂

nechy moc blahopreju k dobrym vysledkum NT screeningu! 🙂

nechynka
21. jan 2009

niky a jak se má sluni a její nádherná princezna? 😉

luccii,děkuju 😵 jak se ti daří?...tobě ty týdny v pase naskakují snad každý den 😀 taky už chci být 21tt 😵

luccii
21. jan 2009

nechy vzdyt tobe uz to taky krasne naskakuje, kriticky 1. trimestr mate za sebou a uz 8 cm merite! 🙂 ja se mam fajn, diky za optani, kynu a prcek sebou porad šije, dnes v noci jsem cca 4 h nemohla zabrat, bylo to vazne k zblazneni, v pul druhy prisel manza a zacal chrapat, fakt zuzo 😠 doufam, ze to takhle nebude kazdou noc!

luccii
21. jan 2009

niky mas krasny brisko 🙂

nechynka
21. jan 2009

luci,toho já se taky bojím...hodně těhulek si stěžuje na špatný spánek....to by pro mě byla smrt...já takový spáč
MM když začne chrápat tak na něho zamlaskám a on přestane 😀
luci,ty si můžeš dovolit kynout...jsi hubeňoučká 😉

luccii
21. jan 2009

no nechy, dovolit si to nemuzu, protoze mam v haji kolena, obe po operaci a kazdy kilo navic citim... ale zatim se neomezuju, vlastne to ani moc nedokazu 😅

nechynka
21. jan 2009

luci,tak dokud se nejedná o 20kg...tak je to furt v pohodě....já si dala limit,že max můžu přibrat 15kg tak jsem zvědavá 😀

luccii
21. jan 2009

hmmm nechy vic jak 15 kg bych taky nechtela pribrat 😅 hlavne kvuli tem kolenum... ale dietu drzet nebudu, nejsem blba a max. zcela omezim sladke, no 😅 ikdyz chci vedet jak 😎

nechynka
21. jan 2009

luci jo až na to přijdeš tak mi dej vědět...páč prý když se jí hodně cukrů tak jsou mimča obrovský 😔 takže taky musím omezit sladkosti 😒
luci,přeju krásnou brou noc...jdu se ospršit a do hajan 😵

niikkyy
21. jan 2009

Lucii ahoj 😵 bříško? to je balon 😀

SLuni se má prej fajn,dostává se z porodu,věe jí bolí,prej tam nemít Honzu,neví co by dělala,epi neměla,nestačili jí ho dát 😅 malá prej úžasná,saje jak o život,přikládá co 2 hodinky..a je z ní furt dojatá 😵 😵 a nečekala,že to tak bolí 😅

Nechy jéé krásnej prcek 😵 😵

mě ten můj raubíř dělá v břiše vylomeniny 😅 nechápu

nechy s těma kilama ti držím palce 😀 já byla šťastná jak moc nenabíírám,hele a panul 8 měsíc a jedu..a to se necpu nic,prostě se šíleně zavodňuju a mám hodně plodovky a tak kilča lítaj..masakr 😅

niikkyy
21. jan 2009

já trpím na záda,ale brutálně...také cítim každé deko snad,je to síla,občas už brečim bolestí 😔

luccii
21. jan 2009

foogy dobrouky 🙂 s temi cukry jsi me vydesila!

luccii
21. jan 2009

niky a kolik jsi pribrala a kolik meris?

luccii
21. jan 2009

jezisi, chtela jsem napsat "nechy dobrouky", promin 😅

niikkyy
21. jan 2009

mám 166cm a nahoře mám 16 kilo 😢 strie jak sviňa,pač moje tělo nebylo zvyklé no..a rozjeli se mi boky a zadek a už to bylo 😔

luccii
21. jan 2009

niky ja si rikala, ze jsi asi mensi, to brisko tomu odpovida... u me asi takhle krasne velky nebude
ja pribiram kazdy tyden min. 0,5 kg, takze budu na konci tehu jako becka 😉

niikkyy
21. jan 2009

já nešla nahoru skoro vůbec,zda kilčo měsíčně? no v 6 měsíci jsem měla 7 kilo a říkám,pa najednou hups a to jsou třeba 3 kila měsíčně,kilo týdně ☹ malá jsem...a byla jsem i štíhlá,takže na mě je to vidět všechno hned 😔

luccii
21. jan 2009

no niky nastesti ty uz brzo porodis a vsechno shodis 🙂

luccii
21. jan 2009

loucim se, niky mej se hezky a dobrou noc 🙂

niikkyy
21. jan 2009

dobrou

Tak Filípek už je venku..Urbi porodila 😵

megn
22. jan 2009

Bre ranko. Posilam obrovskou gratulaci urbi k Filipkovi! Taky pekny kousek, skoro 3,6 kg au au. 😀

wrtulka
22. jan 2009

Ahojky všem..
moc velká gratulace všem novopečeným maminkám !!! Ať vám miminka krásně papkají, dobře rostou a málo pláčou 😉 😵 😵

foogy
22. jan 2009

já taky gratuluju URBI!!!!

ahoj holky, tak jakou dneska?

prcekkk
22. jan 2009

nazdárek po delší době 😀

jdu vás jen pozdravit.právě jsme dorazili domů a musim se z toho trošku vzpamatovat 😵