icon

Začali sme a stale začíname IX.

danka24
22. nov 2008

Tak pekne začnite novu temu ktora prinesie dufam všetkym snažilkam vytužene babatko a všetkym mamickama aj skoromamickam želam vela zdravia a štastia a radosti s ratolesti 😉

danka24
autor
5. feb 2009

ahojte tak tato stranka sa prepada coraz nizsie ... heeej mamicky a tehulky a snazilky to takto dovolite ☹ 😠

foogy
5. feb 2009

ahoj dani!!!

no, mě nebaví si tady povídat sama, no... ☹

holky, o páje nic nevíte? nebo se na nás prcek vyprdl, že by už porodila a Anet to sem nenapsala...

a jak se máte? co u vás nového?

danka24
autor
5. feb 2009

ahooj fogynka tak odkedy maju baby drobcov doma tak na nas nemaju cas.. a prcek uz tu nebola ani nepamatam a megan uz duplom

my sa mame fajne vcera sme boli vonku tak jedna kamoska ma doma 2deti vek tak ako ja a brali sa o mesiac neskor.. potom kamoska dalsia ide rodit a dalsia je teraz tehulka .. tak som sa tam citila ...ale co uz
a ty mas co noveho??ako predajna ? bisnis ide?chodia ludia?

foogy
5. feb 2009

dani - to musí bejt fišty kolem dětí, viď?

dani - musíme vydržet, i když na psychiku je to blbý, viď? Já teď hodně jezdím za holkama, které dětičky už mají a muchluju se s nima, to mi pomáhá.

prodejna dobrý, už máme druhou velkej kšeft, jeden pán rozjíždí penzion, tak si od nás pár kousků vezme, takže paráda. No a zítra mě čeká letáková akce, od pondělka zase roznášíme, lidi na to docela slyší. A lidi chodí málo ☹ Ale oni jsou teď i prázdniny

danka24
autor
5. feb 2009

ake prazdniny??? fogy ludia pridu len treba vydrzat a u nas to je tiez hrozne..

foogy
5. feb 2009

dani - u nás jsou právě jarní prázdniny...
No, ještě jsem naději neztratila a čekám, doufám, že se dočkám 😀

megn
5. feb 2009

Tak niikkyy se dnes narodil Kubicek, 3850 g. Gratulujeme! 🙂

foogy
5. feb 2009

megn - díky za info!
tý jo, skoro 4 kg, no, chudák holka!
a co paji? nikdo nic neví??????

luccii
5. feb 2009

juuuu uzasny! niky moc blahopreju!!! 🙂 konecne se dockala! 🙂

nechynka
6. feb 2009

ahojte kuřátka... 😵
je fakt že tady je poslední dobou mrtvo a taky mě to pěkně štve ☹
foogy,bříško mám vyfoceny...ještě je to pořád takovej špek...ale je fakt,že už ho mám i ráno,že už nemizne jak dřív 😀 ale nejsem schopná to postahovat do PC...ale fakt to napravím slibuju 😉 😵

nikky gratuluju... 😵 a už se těším na fotečku 😵

a o páje taky nic nevím...ale pořád na ni myslím...snad už to má za sebou....vždyť už jí to měli začít vyvolávat nějak ve středu,né?

a luci jak se daří tobě? už nakupuješ výbavičku? 😉

mě čekají za týden ty tripple testy...a jsem z nich pořádně nervozní ale snad to bude OK když ten screening jsem měla negativní

foogy
6. feb 2009

ahoj nechy!!!

jéé, tak se budu těšit na fotku, až to stáhneš 😵
Nechy a jak se máš? co plánuješ na víkend?

no, taky si říkám, že by pomalu měla jít pája domů, ale my zprávy žádný nemáme ☹

a všechny testy ti vyjdou krásně, neboj nechy, všechno bude fajn!!! Věř mi! 😉

nechynka
6. feb 2009

foogy,co plánuju na víkend?
no pokouší se o mě nějaká nemoc-třeští mě hlava, teče z nosu a začínám kašlat....takže to nechci podcenit,protože teď kolem řádí chřipky s vysokyma teplotama....takže sobota bude ve znamení válení se na gauči a popíjení horkého čaje...+procházka s pesanem

a neděle ségra bude slavit narozky,takže pojedu k ní...teda pokud mi bude líp 😉

a co ty plánuješ na víkend?
já ti ještě ani nepochválila ty koupelny co navrhoval miluna...jsou super...akorát bych taky volila veselejší barvičky (ale přání zákazníka je rozkazem 😉 )
a super,že už máte nějaky kšeftíky 😵

sluninka
6. feb 2009

naždarté holký 🙂

evitkamalicka
6. feb 2009

ahoj kocky

sluni vitaj, tak ako mamina?

sluninka
6. feb 2009

evit...no mazec, jsme nejšťastnější na světě, malá je andílek, strašně hodná, akorát u kojení pořád spí 😀

foogy
6. feb 2009

nechy - kočí, to nepodceňuj, kámošky jsou nemocný a měly 39,5, prej úplně blouznily!!!!!!!!!!!! Hezky se vylež!!!

jo, díky za koupelny 😵

Já jsem celý víkend zase na brigádě na fitku, miluna stejně v sobotu hraje až v Jablonci, takže v poledne jede a vrátí se o půlnoci, tak jsem si řekla, že než bejt sama doma, radši půjdu něco vydělat 😉 A už se docela těším! Oni tam chodí fajn lidi, dycky pokecáme...

čau sluní!!!!!!! Malá je krásná! Niky mi pak posílala ještě jednu fotku - no, nádhera! A co porod?

sluninka
6. feb 2009

foogy...porod největší psycho v životě, taková bolest, to snad není ani možný .-) ale už jsem na tu hrůzu zapomněla a dokonce ještě jednou to zvládnu 😀

foogy
6. feb 2009

sluní - ježiši ☹ Mazec, jo? Asi budu adoptovat 😀

sluninka
6. feb 2009

foogy...ale za ten konec to stojí 😉 jak kdyby z Tebe vytáhli všechnu zátěž, já tu zátěž mám teď v postýlce 😵 🙂

foogy
6. feb 2009

sluni - tak jí od tety Foogyny pohlaď a dej pusinku 😵

evitkamalicka
6. feb 2009

tak sme doma z prechadzky, ja rozmyslam co si dam na obed a Adamko v postielke debati 😀

foogy
6. feb 2009

evitko - jojo, už povídá, jéé! to je krása! to bude ukecanej asi po tetě Foogyně, hihi 😀

evitkamalicka
6. feb 2009

foogy debati a este ako, je strasne zlaty...dala som nejake fotos do albumu

foogy
6. feb 2009

evit - no jo, je překrásnej!!! holky, vy máte tak krásný dětičky!!!!

vrana
7. feb 2009

Ahoj kočky, chtěla jsem poprosit, až budete mít chvilku jestli byste nehasovaly pro naši Káju a ségru Terku 😵 Děkujeme moc.

http://www.prettybaby.cz/main.html?photo=3908
http://www.prettybaby.cz/main.html?photo=3904

PS. Už máte zase nové miminko??? 😵

foogy
7. feb 2009

vráni ahoj hlasováno

foogy
8. feb 2009

zpráva od anet: pája mi psala.mají matyáše 3550g a 50cm,rodila císařem

luccii
8. feb 2009

foogy diky za predani zpravicky 🙂 pajince moc gratuluju a preju Matyaskovi hoooodne zdravi 🙂 🙂 🙂

nechynka
9. feb 2009

jééé gratuluju pajici k Matyáškovi a už se těším na fotečky 😵 😵 😵

holky jak se máte po víkendu?

wrtulka
9. feb 2009

Taky moc gratuluju Pajince k Matyášovi 😵 😵 😵