Začínam užívať "chémiu" - Inofolic
Ahojte snažilky, maminky, tehuľky.... 🙂 po 1,5 roku snaženia resp. nahávame to na - Keď to má prísť tak to príde 🙂 a žial už aj po jednom potrate ☹ sme sa s manželom rozhodli trošku tomu dopomôcť.... Doteraz sme si vždy hovorili... keď malý drobec bude mať prísť medzi nás tak príde.... takže žiadne vitamíny v podobe práškov a tabletiek, meranie teploty, sledovanie plodných dní, robenie TT každý mesiac, milovanie na určený dátum 🙂 a podobne... Jedine mám za sebou vyšetrenie u môjho gynekológa, ktorý mi povedal ste mladá zdravá žena športujete máte pestrú zdravú stravu rovnako ako Váš manžel TAK hop sa do toho 🙂 Túžba po drobcovi je.... keďže to asi žial nie je také ľahké otehotnieť úúúplne prirodzenou cestou tak idem skúsiť Inofolic... Dúfam, že ma chápu ženy, ktoré podobne ako ja nahávali a túžili po bábätku prirodzene a spontálne... Držte palce aby sa zadarilo či už "dopomôže" alebo nie tomu INOFOLIC... Prajem pekný deň
@dura ja som ho tiez kupila asi pred dvomi dnami ,stal 13 e ,mi jedno dieta uz mame ,le celi by sme dalsie,tak sme to skusili a zase nam to na prvy krat vyslo ,ale potratila osm a teraz tiez pijem alchemilku a kupila som si inofolic lebo sme to s mm skusali a nevyslo to ani s ovu testami ,tak hadam sa teraz zadari 😉
@julypetkova tak bodaj by vám pomohol, ja som začala brať femibion 800 a alch.čajík, uvidíme takto 🙂
@dandy17 tak ja som femibion brala ked som cakala druhe,poctivo,ale za mojim potrtaom moze byt viac faktorov,lebo to boli jednovajecne dvojicky,bola tam nejaka vyvojova chyba plodu,tak neviem ,citala som ze za potrat moze aj nahly sok ,co som zazila pri dcerke ked spadla na dvore a rozbila si hlavu,tak somsnou sama utekala na chirurgiu zasit,neviem ci sa to k tomu pridruzilo aj to ,ale clovek nikdy nevie,a teraz sme sa od potratu snazili prvy krat no nevyslo to ,ale mam pochybnosti ze sme skusali asi uz neskoro ,tak hadam teraz to vijde ,vkladam do toho vsetku nadej,pijem aj alchemilku,s nicim nechcem prehanat ,tak jeden cajik za den a jeden sacok inofoliku 😝

@agnes1987 ahoj, tak ja som brala infolic od mája pretože som počula super ohlasy. Minula som na neho kopec penazí, pila som ho dva krát denne poctivo a nič. K otehotneniu mi nepomohol doteraz, dokonca tento mesiac som ovuláciu ani necítila a snád prvý krát som nemala ani plodný hlien, A tak som sa na neho spoliehala. Skončila som s infolicom i tento krát