icon

Zápal močových ciest po dobratí 1. cyklu Clostilbegyt

deean
10. nov 2019

Ahojte, dobrala som 1. cyklus Clostil (3-7, 1-0-0), v piatok na 12 DC som bola na folikulometrii, 21mm vpravo a 18 mm vlavo, vraj super hodnoty; v pondelok (15 DC) idem zase na kontrolu, ale dnes ma chytil zapal mocovych ciest 😒 neviem ci mam ist rovno na pohotovost alebo vydrzat do rana, aby mi dal gynekolog atb, nemala som to uz roky a teraz ako naschval ked mame sexovat, tak toto. Neviem ci to vobec mame skusit vecer, nech zvysime sancu, ach jaj. Nalievam sa uro cajom, brusnicami a dala som si aj kapucinku, je to o nieco lepsie ako rano, bakterie sa vyplavuju a uz aj mnoszstvo mocu je vacsie, ale mam napuchnuty mocovy mechur a neustale nutkanie ist na wc, zatial nepali a bereze, ale mechur boli... ach jaj neviem co mam robit 😕

veronikaszabova
10. nov 2019

@deean urcite by som nesexovala za cenu bolesti.
Zbehni na pohotovost pre antibiotika. Gynekologovi rano zavolaj, co je vo veci a skusajte o mesiac.

deean
autor
11. nov 2019

@veronikaszabova ach vydrzala som to, bola som dnes rano u gyn na dalsej folikulometrii a rovno mi napisal atb, a ze lepsie, ze som nesla na pohotovost, oni by mi dali urcite teratogenny ciprinol a pod., co ja teraz nemozem riskovat. Ovu este neprebehla, folikuly mam 28 vpravo a 26 vlavo, v piatok mam prist zase aby videl, ze ovu uz prebehla. Doteraz som bola v tom, ze mam ovulaciu 14--15. den, a vyzera to na neskor, tak uvidime. ATB mi zaberu a mozno uz zajtra alebo v stredu budeme moct na tom s manzelom pracovat 🙂