Závislosť na tehotenských testoch
Baby tie ktore testujete uz pred ms niekoľko testov aj Viac x denne keďže vám vyjde aj duch aj pozitivny.... atď...
ako sa zbavit tejto zavislosti? Nechcem robit test pred ms... chcem sa tým prestať zaoberať. Chodím do práce mám dieťa domácnosť chodím plávať ... Ale to testovanie ... neviem sa toho zbavit.. čo ste robili vy?
nekupovat.... aby to nedopadlo horsie :( zakladom je cista mysel a pozitivna energy! drzim prsty
nuz ak mas tolko abort i ked biochem beries lieky na udrzanie plodu? riesis to s gynekologom?
Ahoj, úplne ťa chápem. Testujem skoro od 8dpo či náhodou niečo na mňa nevykukne. Samozrejme niekoľko mesiacov sklamanie, sledovala som bazalku, ovuláciu no proste všetko keďže som babätko chcela už minulý rok ale mm to stopol, lebo nebola vhodná chvíľa a teraz nie a nie to prísť. tento mesiac som mala napríklad dvoch krasnych dušikov opatrne som sa zacala tesit .. dnes rano test snehobiely nič ani bodka :( aj keď ti 10000 ľudí povie netestuj nedá sa to, ak túžiš po babätku. Ja som bohužiaľ na tom tak, že počkáme do ms 4 dni a ak sa zase nepodarilo už akosi prestávam mať chuť sa snažiť to sklamanie je fakt hrozné.. Aj keby som zamestnala myseľ milion vecami neda sa to a duplom ked navstivim kamosky, ktore maju deticky xkrat sa premaham pred placom.
@blontimka ber to pozitivne: nie si zavisla na alkohole,drogach atd. Iba podporujes "nenazrate farmaceuticke firmy" a niekomu z majitelov tych firiem prispievas na lepsie auto, jachtu vdaka tomu ze si netrpezliva vydrzat do "neprichadzania kramov" ako tisice inych zien 😉 neboj,tehotenstvo to stopne
Snazime sa tri roky, mame dve umele oplodnenie za sebou... testovanie bolo u mna na dennom poriadku aj 10dni pred ms, 3x denne. Vies co pomohlo? Prestala som sledovat dni. Kedy prisla ms, kedy je ovu, kedy ma prist ms. Mala som predtym kalendar kde som to znacila a ktory mi ukazoval kolko mam do ms. Nic nezapisujem, sexujeme kedy sa nam chce viac neriesim. Zial zatial ziaden vysledok. Ale uz som bola psycho.... tri-styri testy denne
@blontimka uplne rozumiem .... mrcha meskala 3 pozitivne testy a potom o 3 dni krvacanie.... jedine co pomaha je nekupit test
Baby a čo myslíte..... môže to testovanie a tie pocity, ktoré potom prežívame nejako ovplyvniť hormony a potom privodit biochemicke tehotenstvo???
A ano bola som na všetkých vyšetreniach okrem hormonálneho profilu -neviem prečo mi ho dr nespravil.... či sa robí aj kvoli neschopnosti udržať plod alebo len skrz ovulaciu...
Kdesi som čítala že na udržanie treba progesteron... A že keď je človek v strese tak čosi nadoblicky..... .... a potom že telo bere aj progesteron aby ten stres zvládlo...tak má napadlo že tie biochemicke si možno robím sama Lebo som sibnuta zavislacka.... A uvádzam telo do stresu tým testovanim...A potom mi chýba progesteron.... ale to je čisto moja nová teória....A preto sa chcem aj testovania zbaviť.... už som si vymazala aj menstruacny kalendar....
@blontimka moj nazor....
Daj si urobit hormon profil pre istotu...
Ono sa vravi nemysli na to Lebo si to privodis... Podla mna je to hovadina.. Ja som mala 2x biochemicke. Po prvom som brala duphaston a aj tak sa neudrzalo. Brala som ho ako som mala, od 3dpo. Ako som teraz otehotnela zacala som ho brat az ked som mala // ca 10-11dpo... Ale ako som mala tie // som si myslela.. Aj tak sa neudrzi, nevedela som sa tesit. A teraz som v 32tt. Vies keby zeny testovali po vynechani ms ani by nevedeli ze mali biochemicke (hovorme o zdravych zenach)... Mne pri biochemickom prisla ms asi 3-4 dni neskor... .. Urcite ma Stres nejaky vplyv na to, ale nemyslim ze az taky velky aby to za kazdym biochemicke sposobovalo, to by musela byt zena v mega velkom strese
@blontimka menstr kalendar by som nemazala... Ked otehotnenies nebudes vediet kedy si mala ms???!!!... Skor to ber cele inak.... Ked chces testuj(aj ja som).. Ale neber to tragicky ked sa nepodari.. Daj si ciele,zamestnaj sa niecim... Ja som si napr v Januari kupila vibro platnu a zacala intenz cvicit... Tesila som sa z vysledkov cvicenia(v Marci som otehu).... Chapes ma? Testuj kolko chces ale daj si aj ciele.. A potom ta tak nemrzi ze sa nepodarilo Lebo aj tak mas ten svoj ciel...
Neviem nejake romany Pisat ale pochopila si ma iste 😊😊😉😉

Ja netestujem každý deň, ale asi "100krat" za deň sa chodím pozerať na posledný výsledok a hľadám v ňom to, čo si prajem 😁😁😁