Ženy okolo mňa sú tehotné

27. mar 2023

Ahojte baby,uz rok sa snažíme s priateľom o babo zatiaľ neúspešne . Pisem sem preto lebo si chcem vyliať city alebo ako to lepsie nazvat. Kamarátkam je mi to trapne hovoriť. Poslednu dobu ako keby sa roztrhlo vrece s tehulkami okolo mna.skoro vsetky kamaratky su tehotne, polovica známych caka babo. Jasne ze sa tesim s nimi len je mi luto hovoriť o mojom probléme.aj ked stale verim ze raz sa to určite podarí aj mne.neviem ci to vnimam iba preto keď sa snazim aj ja alebo ako to je.mali ste to aj vy tak? Dakujem za odpovede 🙂

ninka99865
27. mar 2023

Ja to mám tiež nejak podobne. A nikto nevie iba najbližšia kamoska ktorá je zhodou náhod tiež tehotná že sa chystáme do ivf. Takže ta plne chápem ❤️

petamich
27. mar 2023

ciastocne to urcite bude tym, ze sa snazite - kym som nechcela otehotniet a nebola tehotna, tak som si nejako nevsimala vsetky tie tehotne zeny a ked som to zrazu riesila mala som pocit, ze kazdy je tehotny 🙂 velmi drzim paste! 🤞🏻🤞🏻

terry658
27. mar 2023

Ja som to citila podobne. Po pôrode dcéry som všetkým priala len aby som ja zas neotehotnela 🤣. Teraz sa na sebe smejem. Predtým každá menštruácia odrevaná. Potom som sa z každej tešila.
Asi je prirodzené, že keď sa hneď nedarí tak človek vidí všetkých, ktorým sa darí. Prajem nech čím skôr najdeš vnútorný pokoj a nech sa zadarí aj vám.

simonkazga
27. mar 2023

To je normálne, zmenila si fokus. Sústreďuješ sa na tehotenstvo, preto vnímaŝ viac tehotné. Ak by si chcela kúpiť ĉervené auto, neviem Multiplu napríklad, "zrazu" by sa hemžili na cestách. Držím palce!

simca06022011
27. mar 2023

Vies co, ked som tak velmi chcela dieta, tiez som len tehotne vsade stretavala.. to je normalne... tiez som mala nervicky. NIeco ine si vsimaj, vyskusaj teda. Ja somdokonca bola este aj zduta, ked som muslea v takomto rozpolozeni psychickom s tebotbou zenou kolegu behat kade tade... a nakoniec sa mi "nalepilo" o 2 mesiace a rozdiel v terminoch sme mali pol roka :DDD (a ona chuda skoro o malu prisla, tak mi to bolo luto :( ale mala to dala :D )

jakoma
27. mar 2023

Aj my sa snazime skoro 3 roky, niektore kamaratky a zname medzitym "dali" dve cele tehotenstva..vzdy je v blizkom okoli aspon jedna tehotna, aj nas cas pride ;)

jj298
28. mar 2023

Ano mali. My sme sa snazili 6 rokov. A nie je to len o tom, ze by som si to viac vsimala ako niektore tvrdia. Proste je to prirodzene vekom ze za tu dobu otehotneli vsetky kamosky a kolegyne a aj susedy (na poschodi sme 3 byty a stihli sa narodit 4 deti kym sa nam zadarilo). Je to na palicu.

vilma7
28. mar 2023

Je to tým, ako tu už bolo spomenuté, že sa snažíte.
Ja som to tak nemala, lebo sa nám zadarilo velmi rýchle, ale keď som už bola tehotná, alebo tesne po pôrode, tiež som si všimla každú jednu na ulici. Dovtedy v živote ani len jednu.

kvadrinkaaa
28. mar 2023

Podla mna to moc vnímaš teraz, ked da snažíte. Cítim ti podobne, ale snazim sa to neriešiť. Prešla som si Missed Abortion a zrazu su v mojom okoli same tehulky (ucitelka môjho predškoláka, ďalšia ucitelka z vedľajšej triedy, jedna známa mamicka zo skolky, naše deti sa spolu hrajú, dalej kamoska a susedka v jednom, kolegyňa…) a tak len bruska okolo mna. Co uz. Aj ja budem mat raz brusko. Ver, tes sa z malickosti a buď pozitívna ❤️

jaskolka
28. mar 2023

Ono to bude aj tým, že túžis byť tehotná. Tak aa viac sústredís na to, že ženy okolo teba sú tehotné. Psychika tak pracuje, je to v podstate pochopiteľné.
Ja som to tak mala po prvom MA. Zdalo sa mi, že každá druhá žena je tehotná, a ja nie. Potom som si však uvedomila, že aj predtým bolo veľa v okolí ich tehotných, len ja som to tak "bolestne" nevnímala.

janisa31
28. mar 2023

u mňa to v istom období bolo podobné a nebolo to nič príjemné, ale teda povedala som si, že sa budem tešiť s nimi, že nebudem sa tým trápiť a čo má prísť, príde a aj tak bolo 🙂

mia247
8. apr 2023

Ahoj neviem či ti to pomôže ale nie si sama . My sa trápime cca 3 roky , teraz bude skoro rok čo beriem nonstop aj vitamínové doplnky a môj muž tiež , centrum navštevujeme a nič.. každá okolo mňa tehotná , samozrejme neplanovane. A z rodiny z každej strany debilné poznámky..

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre