Zlá imunita a snaha o dieťa
Ahojte dámy, snažilky alebo budúce maminky. Prelustrovala som snáď celý MK a diskusie. No ak aj je načatá daná téma, komentáre poď nou sa tak zamiešajú, že z toho nič nevyplýva.
S manželom sa snažíme o bábätko. Keďže som viac zástancom prírodnej cesty, chcela by som si prečítať vaše reálne skúsenosti s užívaním nasledovných vecí. Skúsenosť. Či to správne počas cyklu užívam, a či vám k niečomu dopomohol výrobok. Keďže moja imunita je katastrofálna, zaujímala som sa o rôzne diskusie a články. Viete ako to je, topiaci sa aj slamky chytá. Mne sa po 3 mesiaoch snaženia podarilo otehotnieť no zároveň po 7 týždňoch sa to aj skončilo.
Používam alchemilku čaj alebo tinktúru ( ak nestíham čajík)- len do ovu. beriem 15 dní z mesiaca včelú materskú kašičku od včelára, jamieson prenatal ( predtým som všetky zložky brala samostatne), po ovulke vitex a pyridoxin a thiamin. A teraz žienky, ktoré máte reálnu skúsenosť s niektorým produktom prosím dajte vediet❤️❤️❤️
Nepotrebujes nic uživat. Toto sa stava casto zenam len o tom clovek nevie kym nezazije.vacsinou je tam nejaka vada preto to konci tak ako to konci. Nabuduce to vyde. Ked budes nieco brat tak maximalne to bude mat placebo efekt .Staci ti kyselina listova.
Ja som čerstvú materskú kašičku užívala asi mesiac pred otehotnením každý deň po 2g. A zadarilo sa hneď na prvý krát po potrate. Užívam ho aj teraz počas prvého trimestra ale iba po 1g. Držím palce!

Dobrý rada Vám pomôžem klude nápiste ip