icon

Zlé výsledky krvi počas snaženia sa o bábo

tina2213
9. jún 2020

Ahojte. 3x som už o dieťa prišla. Prvýkrát anembryola, druhý krát samovolny potrat, tretí krát v 10tt prestalo byť srdce. Nechala som urobiť vyšetrenie u obvodnej nakoľko môj gynekológ všetko necháva "na prírode" ( samozrejme ho idem vymeniť). Výsledky krvi mám zvýšené trombocyty, zvýšenie d-dimer a aj zvýšenie leukocyty ale len málo. Obvodná ma zaslala na hematologiu. Co všetko tam budu riešiť, čo ma čaká ak chcem úspešne tehu? Ďakujem za každú skúsenosť

majkappp
•
9. jún 2020

Tak budte rada, ze uz viete, kde je problem... Vas gynekolog je asi... Okamzite po 2. potrate sa vysetruje dovod. Aspon u mna to tak bolo - od genetiky, vez endokryn., hemato....a tiez mam heterozygotnu formu poruchy zrazania. Rovnako zvysene d dimery, akonahle som otehotnela, trombocyty a zblaznili a uz bolo zle... Potesim Vas- -akonahle som si nasla //, pichala som fraxyparin , najprv rano, neskor uz i rano, vecer. ALE? Tehotenstvo bez problemov, babo krasne prospievalo, narodene v termine,zdrave....a my stastni prestastni....

adelasamsonova
•
Autor odpoveď zmazal
•
emuska72
•
10. jún 2020

@majkappp nie je pravda, že hneď po druhom potrate. Všade na svete sa robí až po 3 potratoch za sebou 🙂 To, že Vám robili vyšetrenia po druhom bola len dobrá vôľa lekára.