Zlé výsledky z reprodukčnej imunológie
Dievčatá prosím vás mali ste niektorá zle výsledky z reprodukčnej imunológie a poradarilo sa vám donosit bábätko. Či už s liekmi a ideálne bez nich len že ste napríklad upravili stravu a podarilo sa.
@ab727 super 🙏 gratulujem, prajem veľa zdravia a teším sa takýmto správam .😊..ja len čakám na výsledky ale našla som všeličo tak potrebujem počuť / čítať pozitívne veci.
Ďakujem pekne,tých liekov sa netreba báť,nieje to vysoká dávka a bábätko je zdravé...držím palce,aby aj u vás bolo všetko ok
Ja som mala zvysene embryotoxicke cytokiny, uzivala som Medrol a za pomoci IVF som otehotnela a donosila krasne zdrave dieta, ktore bude uz mat o dva tyzdne 3 roky. Ale ten Medrol som uzivala asi 7 mesiacov, ak nie aj dlhsie, nepamatam si to uz presne. A okrem toho som si cele tehotenstvo pichala Fraxiparin. Bolo to narocne, ale nelutujem ani sekundu.

Ja konkrétne som mala zvýšené intracelulárne cytokíny,zistili mi to už keď sme mali pozitívny test,nasadili mi medrol každé 3 týždne kontrola,lieky som brala do ukončeného 20tt a momentálne som v 36tt.Brala som max 8mg na deň,ale postupne sa to znižovalo