Žltohnedý výtok, bolesti krížov a podbruška

miirkka1
4. mar 2018

Prosim Vas poradte co to je?Pred 3 dnami som si robila nadranom teh.test.,kedze si s manzelom nedavame pozor od narodenia dcerky,lebo chceme druhe babo a bol slabucko pozitovny ale znacka One steps...o nom citala ale zle recenzie .Kojim a este som nemala ms,takze bolo by stastie,ze by som prave vystihla prvu ovulaciu.
Poobede som si robila clear blue kde som videla slabunku druhu ciarku(alebo uz som si domyslala)😏.Znova rano one steps negativny,poobede iny test negativny.
Vcera a dnes one steps slabulinka druha ciarka.Bolesti v podbrusku a krizoch mam asi 4dni.Vcera som citila bolest viac a na nohavickach som mala strasne mokro zltotmavy vytok(vytoky inak vobec nemavam).

miirkka1
autor
4. mar 2018

Keby som aj bola tehotna a ten vytok by bol uhniezdovanie,tak ako by mi potom dva dni predtym ukazal teh.test. druhu slabu ciarku?Ked uhniezdovanie bolo vcera ten vytok? Moze to byt aj nieco ine?Svrbenie vobec nemam.

lalota
4. mar 2018

Môže ísť o zápal pošvy či maternice, pre istotu ísť na gyndu - výter z pošvy, a radšej aj moc na kultiváciu a citlivosť, najmä ak sa snažíte o ďalšie dieťa byť opatrná.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre