Žltý výtok po ovulácii
Ahojte baby, vyzná sa prosím niektorá z vás v menštruačnom cykle ?
Po ovulácii sa u mna opakuje žltý výtok, nemyslím, že je to infekcia.
Neviete prosím čo ten výtok spôsobuje?
A druha otázka- snažíme sa o bábätko, neviete či sa ten výtok môže objaviť aj v prípade že došlo k otehotneniu?
Do MS mi zostáva 6 dní.
Ďakujem
@krasneleto tak toto asi správna odpoveď nieje, výtok je úplne v poriadku, však máme cyklus, fázy, hormóny, sú ženy ktorý majú bežné výtok celý mesiac, poprípade viditelnejsi hlien.. . So zltym by som sa ozvala doktorovi..
@okm221 ja sa nebavim o hliene ale vytoku a moj prispevok bol k vytoku, hnedy, zlty, biely zapachajuci akykolvek nie je v poriadku
@krasneleto hnedý, žltý zelený nieje dpbry . Biely a priesvitný je ok, pokiaľ je fyziologický, nie hrudkovy.. od prvej menštruácie som mala vždy v lut fáze a pred menzesom strašne veľa bieleho výtoku.. Rovnako aj v tehorenesvte je typický biely hustý výtok a veľa... .. Btw čudovala by si sa koľko žien nevie rozlíšiť hlien a výtok, ..
@krasneleto stačí zadať do Google len výtok, takže máš pravdu, ale len polovičnú, lebo napísala si ze žiadny výtok nieje v poriadku a to pravda nieje

@pusa333 zlty vytok ries u doktora. ziaden vytok nie je v poriadku a nieco ho sposobuje...