Zmeškaná ovulácia
Hey... chcem sa opytat ci mal niekto podobnu skusenost, robila som si ovulacny test 11den o 14 00 bola tam len jedna ciarka, 12 den o 14 00 dve ciarky ale jedna o trochu slabsia ako ta kontrolna, 13den o 10 00 zasa slabsia ako kontrolna a vecer 13 den o 16 00 uz ledva viditelna, zmeskala som to?... testovacia ciarka nikdy nebola silnejsia alebo taka silna ako kontrolna ciarka....
28.... testujem uz od 7 dna..... a az na 12 den sa ukazala ciarka.... ako som pisala
ta druha palicka musi byt tak isto silna ako kontrolna alebo silnejsia, a ak je silnejsia musis hned ist na **to** pretoze do 12hod nastane ovu,,,,,, cize si ju nepresvihla , ...ja som mala min mes ovu na 19den , tento mesiac mam ovu do 24hod, dnes zosilnela uplne ciarka , a to je 24den!! nie vzdy ma kazda zena ovu v 14den !! skus si objednat ovu testy 80ks za 11eur,,,, a mozes testovat ,,,,ak zosilnie treba testovat kazde 4hodky.) aby si to neprepasla,,,,, tak my ideme na **to** drzim aj tebe palceky 🙂
chcem sa opytat, ktory den povazujete za ovulaciu, ked pouzivate ovulacne testy.... kez zacina ciarka zasa slabnut?

@neyios mala by si testovat viac dni, za tri dni toho vela nezistis a kolko dnovy cyklus mavas??? lebo kludne moze byt este skoro na ovu