icon

Znamená hustejší krémový hlien ovuláciu?

rooni
18. jan 2015

Ahojte baby, potrebujem radu od skúsenejšich 🙂 ...zacala som si sledovat hlien a mozem povedat ze kazdy mesiac na 11.dc zacnem mat pocit ,,mokra,, taky priesvitny hlien, i ked nemam pravidelny cyklu (29-32) dnes som 13 dc a vsimla som si ze hlien je biely taky hustejsi az kremovy, myslite si ze o vulacia uz prebehla alebo este len prebehne? dakujem za vase odpovede🙂

reni1512
•
18. jan 2015

testy...testy testy...my sme skusali leda bolo a ovulacia trva viac dni, nevies zistit presne kedy mas najplodnejsi den, prestuduj si ovulacne testy...alebo napis IP, viem o tom dost... je to velmi dolezite ak chcete babatko, aby ste sa pokusali v spravny den 🙂

nicolle21
•
18. jan 2015

Skus to skombinovat s meranim bazalnej teploty.tak ti to.da vacsiu logiku..najlepsie je to vystriehnut a skusat tesne pred a hned po ovulacii.nech uz tam ten material je.ked k ovu dojde 😉 nam sa to.podarilo na 1.mesiac merania

gapre
•
18. jan 2015

suhlasim s reni1512 ja som s nimi otehotnela za 3 mes.a lekar mi hovoril ze ovulaciu by som mala mat na 17 dc.Ale az podla testov som zistila ze to bol 25dc.

eruuuska
•
18. jan 2015

Tazko povedat, ale myslim, ze skor nie, pri ovu by mal byt hlien taky natahovaci, ale sleduj dalej, ten kremovy byva predtym a potom sa zmeni na ten akokeby vajecny bielok.....

obertova.eva
•
18. jan 2015

plodnosť, resp. vrchol plodnosti - číry, ťahavý hlien....... ak je hlien biely, tak sa plodnoť len začína....väčšia pravdepodobnosť splodiť dievča 😉

cerez
•
18. jan 2015

Pri ovu je hlien redší, čírejší a hlavne sa naťahuje.

adriana132
•
27. jan 2015

Presne tak ako bolo spomenute vyššie...na začiatku plodneho obdobia husty biely hlien, ktori sa vyvija...je postupne redsi a priesvitnejsi a mas pocit klzka..a ked zrazu zistis ze sa zmenil...v ten den je pravdepodobne ovulácia...ale najvhodnejsi den pre pohlavny styk je ten v ktorom pocitujes klzko,hlien je tahavý,tazko sa umyva, a to preto lebo ten tahavy hlien dopravi spermie hore a vyzivuje ich-dokazu prezit aj niekolko dni...ale aj ten ked sa hlien zmenil je vhodny- ovulácia totiž moze nastat u vacsiny zien vden po vrchole hlienu..je to riadené hormonmi...a kazdy cyklus to moze byt trochu inak

trinity246
•
2. apr 2015

Ahojte baby chcela by som sa poradit brala som vyse 30dni inofolic lebo s priatelom sa snazime o babetku....a zatial sa nam nedar :(.....ale ako som ho uz vysadila zacalmi vytok nikdy pretym som netrpela niecim takymto vytok ma konzinstenciu priesvitnu....tzv: ( ,,ako sopel,,) a newiem ako si to mam vysvetlit lebo mi neprisiel ani menzes mozem si to vysvetlovat ze by som bola tehotna ?.....ci ?..... 🙂

lusswinki
•
15. jún 2015

@trinity246 ahoj ja som z toho tiež už jeleň. Tohto cyklu som mala rovno hlien tzv. Konzistencia vajecneho bielku (resp až ten som si všimla) a dalsi deň po tom "bielku" som mala kremovy hlien.. tak nvm čo sa deje, či je to normalne, a ak to mám rátať za ovulku tak prišla hodne skôr nez obvykle.... Poradí nejaká dobrá dušička?
Keď po vodnatom "vaječnom" hlienu nastúpi biely/kremovy, ktorý deň mám považovať za najplodnejsi? Môže žena otehotnieť pri tom "kremovom" hliene?

nikuska888
•
26. dec 2015

Baby snazim sa o dietatko a 19.12. Ma bolel a pichal vajecnik a vlastne ma cele podbrusie pobolievalo a v ten den a dalsie 2 dni som mala hlien strasne vodnaty,ale nie natahovaci ako bielok.len proste mokro aj na gatkach.bez lubrikacnych vlastnosti.a v ten den sme mali aj sex.je nejaka sanca otehotnenia?

anonym00000
•
28. dec 2021

@lusswinki ahoj síce to je stará téma ale mam rovnaky problém. Mala si vtedy ovulaciu?

hsjdudhdbd
•
3. feb 2024

@reni1512 ovulacia trva 24hod ziadne viac dni