Znižuje poloha ženy hore šance na otehotnenie?
Znižuje poloha keď je žena hore šance na úspešne oplodnenie? 🙈
Za mňa môže keďže všetko hneď vytecie. Skôr choďte misionára a vyložiť nohy hneď dohora
Nie.
Za mňa môže keďže všetko hneď vytecie. Skôr choďte misionára a vyložiť nohy hneď dohora
@anonym_5f1fbf to si naozaj toto ešte niekto v dnešnej dobe mysli
@anonym_autor ziadna poloha s tehotenstvom nesuvisi... precitaj si nieco o ovulacii.. zase sa nejake deti nudia
@anonym_5f1fbf nikdy všetko nevytečie
Hej a poloha ovplyvňuje aj pohlavie dieťaťa.🤦♀️
Mne je neprijemne, ked to tam mam dlho a potom to postupne vyteka, mne aj na dalsi den, napriklad 😊, takze idem hned na wc, do sprchy, snazim sa, aby co najvuac vytieklo. A predsa. Mam 4 deti 🤣. Takze podla mna toto s tym nic nema.
Poznám taký pár, ktorým sa nedarí splodiť dieťa a keď počúvam aké rady podostávali, tak mám dosť 🤦♀️
No a k otázke...je to blbosť...nemá to žiaden súvis...
@anonym_autor neviem či má alebo nemá ale keď sme sa my snažili doktor mi sám povedal, že najlepšie po sexe chvíľu zostať ležať tak neviem : ) ale niečo určite ostane vnútri 🙂
@anonym_5f1fbf a nezabudni biele ponožky!!!
@lucia13022023 obidvaja?

@lucia13022023 obidvaja?
@anonym_f41b85
ano obaja a prichystal aj hned bábätku, samozrejme nezabudnúť sa prihovoriť aj spermia ako uz bolo v jednej téme spomenuté!
@anonym_autor
a teraz vážne. Je to iolne jedno. Ako placebo mozes napriklad vyložiť nohy/oprieť o stenu 🙂. Skade mas taketo múdrosti, ze by to mohli vadiť?
@anonym_autor nie, ale maly pipik napr. ano.
Ja som pri takej polohe zistila,že nie som neplodná 😀
Smejte sa baby, ale je to aj moja oblubena poloha a 6 mesiacov sa nam nedarilo. Zacala som potom rozmyslat, ze kedze mam obratenu maternicu (retroverted) a partner tiez istu formu penisu smerom dole, ze to moze byt nevyhodne. Na dalsi mesiac sme sa prekonali zmenit oblubeny scenar, skusili sme odzadu a este 4 dni pred ocakavanou menstruaciou silny pozitivny test
Môžte sa smiať koľko chcete, ale...kto nemá problém, tomu je to jedno, ale páry, ktoré majú problém s počatím, tak teda tým sa táto poloha neodporúča. Znižuje šance.
@lucia13022023 musia byť biele? 😂
@lucia13022023 musia byť biele? 😂
@danica2711 ano😃 čipkované tuším
Smejte sa baby, ale je to aj moja oblubena poloha a 6 mesiacov sa nam nedarilo. Zacala som potom rozmyslat, ze kedze mam obratenu maternicu (retroverted) a partner tiez istu formu penisu smerom dole, ze to moze byt nevyhodne. Na dalsi mesiac sme sa prekonali zmenit oblubeny scenar, skusili sme odzadu a este 4 dni pred ocakavanou menstruaciou silny pozitivny test
@anonym_220247 skôr si myslím, že to bola iba náhoda (resp súhra všetkých okolností, kedy sa to vám podarilo) prikláňam sa k názoru žien poloha nemá vplyv na počatie. Keď sme sa my snažili o dieťa (viac ako rok) neriešila som vôbec v akej som práve polohe. A nakoniec som otehotnela presne pri tejto polohe (aj ja mám obrátenu maternicu) a viem to preto, lebo v danom mesiaci sme mali len ten jeden styk 😉
@anonym_220247 skôr si myslím, že to bola iba náhoda (resp súhra všetkých okolností, kedy sa to vám podarilo) prikláňam sa k názoru žien poloha nemá vplyv na počatie. Keď sme sa my snažili o dieťa (viac ako rok) neriešila som vôbec v akej som práve polohe. A nakoniec som otehotnela presne pri tejto polohe (aj ja mám obrátenu maternicu) a viem to preto, lebo v danom mesiaci sme mali len ten jeden styk 😉
@anonym_fcb61e samozrejme, to je uplne mozne, ze je to nahoda. A clovek po viacerych mesiacoch skusa rozne veci, takze mozno aj pomohol druhy mesiac alchemilky, ktovie.
Môžte sa smiať koľko chcete, ale...kto nemá problém, tomu je to jedno, ale páry, ktoré majú problém s počatím, tak teda tým sa táto poloha neodporúča. Znižuje šance.
@anonym_eaccd3 Nech vráti diplom....
@janka1011 Tvoj tiež, nech vráti diplom... také hlúposti tu čítať je neskutočné.

@anonym_autor a ako presne by táto poloha mala znižovať šancu na oplodnenie