Dali ste dieťa zaočkovať proti meningokokovej meningitíde?
Čítala som o tejto chorobe, dokonca som videla nádherné deti ktoré boj s touto chorobou prehrali.. :(((( očkuje sa u pediatra? neviete čo to stojí? Ďakujem za všetky odpovede.
drobec po amputácii poslednej končatiny pre meningitídu po prvý krát otvára očká. chýbali jej iba mesiace aby dostala protilátky očkovaním proti tejto chorobe.
Ja mam zaockovaneho jedneho synceka a dam aj druheho, stalo to par desiatok eur tusim a znasal to velmi dobre.
@sivypegas napísala by si to iste aj rodičom tohto dieťaťa, ktorí sa rozhodli vystríhať ostatných, aby ich deti mali lepšiu šancu na prežitie a zaáchranu, boli možno skor diagnostikovane, zaočkované, mala by si v sebe rovnaku mieru neucty a arogancie? "nepíšte mi tu tieto hororové veci, ja si nežaelám aby sa niekto stresoval." dala by si to zoči voči rodičovi tohto dieťaťa?
@peter952 úprimne má problematika HIV až do ak nezaujíma, prečítam si nové články, dnes jeden v časopise fit o trendoch v liečbe alevo teda že vlani pribudlo najviac nových prípadov za posledné roky... Ty osobne sa liečiš, či ako odporca očkovania, máš na toto vyhranený názor, že telo si prirodzene s pomocou prírodných produktov poradí? Lebo som si všimla že odporcovia očkovania sú všeobecne proti liekom, napr. ani horúčky deťom neodporúčajú znižovať.