icon

Dali ste dieťa zaočkovať proti meningokokovej meningitíde?

lenka110611
30. jún 2012

Čítala som o tejto chorobe, dokonca som videla nádherné deti ktoré boj s touto chorobou prehrali.. :(((( očkuje sa u pediatra? neviete čo to stojí? Ďakujem za všetky odpovede.

lenadka
Odpoveď bola odstránená
luliu
Odpoveď bola odstránená
aristka
Odpoveď bola odstránená
prevenar
Odpoveď bola odstránená
prevenar
Odpoveď bola odstránená
juriva
Odpoveď bola odstránená
prevenar
Odpoveď bola odstránená
juriva
Odpoveď bola odstránená
prevenar
25. nov 2017

@juriva co nepovies 😵

graf na pneumokoky je z EPIS z roku 2017

graf na CK je z ceskeho zdravotnickeho ustavu z roku 2012 + ide tam hlavne o to ,ze kazdy rok s janou pravidelnostou je 90% chorych na cierny kasel vekova skupina 12 rockych deti +/-

...

juriva
Odpoveď bola odstránená
aristka
25. nov 2017

@prevenar uprimne ..nech je chorych kolko chce ,ale nech nam neumieraju na zastavu srdca alebo imobilizacny syndrom a ine komplikacie ....kedze atb su na bakteriu neucinne a na ck sa umieralo ....a nepomoze ani vit.c

juriva
Odpoveď bola odstránená
prevenar
Odpoveď bola odstránená
luliu
Odpoveď bola odstránená
lenadka
Odpoveď bola odstránená
prevenar
Odpoveď bola odstránená
juriva
Odpoveď bola odstránená
prevenar
Odpoveď bola odstránená
adsumus
26. nov 2017

drobec po amputácii poslednej končatiny pre meningitídu po prvý krát otvára očká. chýbali jej iba mesiace aby dostala protilátky očkovaním proti tejto chorobe.

http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/brave-baby...

freefamme
26. nov 2017

Ja mam zaockovaneho jedneho synceka a dam aj druheho, stalo to par desiatok eur tusim a znasal to velmi dobre.

sivypegas
26. nov 2017

@adsumus boze,zasa nestras,naco je toto strasenie dobte,je to nutne?Zbytocne potom mamicky s malymi detmi stresuju.Ocki je ok,ale zasa netreba strasit.Prisim ta uz nedavaj linky navtaketo hrozostrasne clanky.

adsumus
26. nov 2017

@sivypegas napísala by si to iste aj rodičom tohto dieťaťa, ktorí sa rozhodli vystríhať ostatných, aby ich deti mali lepšiu šancu na prežitie a zaáchranu, boli možno skor diagnostikovane, zaočkované, mala by si v sebe rovnaku mieru neucty a arogancie? "nepíšte mi tu tieto hororové veci, ja si nežaelám aby sa niekto stresoval." dala by si to zoči voči rodičovi tohto dieťaťa?

lenadka
26. nov 2017

@sivypegas bohužiaľ, toto je často komplikácia ak meningitídu aj preziješ, môžeš prísť o končatiny, sluch atď.

peter952
Odpoveď bola odstránená
lenadka
26. nov 2017

@peter952 vážne? 🙂

aristka
26. nov 2017

@lenadka jeho neries ,je to zbytocne asi mu pokricil hiv virus ,ktorym je vraj nakazeny a imunodeficient mu zjavne sposobuje encefalitidu a pneumoniu s jasnou hypoxemiu mozgu.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
lenadka
26. nov 2017

@peter952 úprimne má problematika HIV až do ak nezaujíma, prečítam si nové články, dnes jeden v časopise fit o trendoch v liečbe alevo teda že vlani pribudlo najviac nových prípadov za posledné roky... Ty osobne sa liečiš, či ako odporca očkovania, máš na toto vyhranený názor, že telo si prirodzene s pomocou prírodných produktov poradí? Lebo som si všimla že odporcovia očkovania sú všeobecne proti liekom, napr. ani horúčky deťom neodporúčajú znižovať.

peter952
Odpoveď bola odstránená