icon

Dali ste dieťa zaočkovať proti meningokokovej meningitíde?

lenka110611
30. jún 2012

Čítala som o tejto chorobe, dokonca som videla nádherné deti ktoré boj s touto chorobou prehrali.. :(((( očkuje sa u pediatra? neviete čo to stojí? Ďakujem za všetky odpovede.

adsumus
19. nov 2017

dieťatku chýbali týždne do očkovania proti meningitíde.

http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/shes-still...

adsumus
19. nov 2017

možete prispieť na liečbu drobca

https://www.justgiving.com/crowdfunding/emma-si...

valy
22. nov 2017

@lenadka zase ja som za ockovanie, ale pre jedinca ockovanie ma rizika, a nehovorim o autizme. ved si precitaj pribalove letaky

valy
22. nov 2017

@prevenar stale je tych pripadov menej ako predtym, ked sa neockovalo.

tu je nejaka studia o stupajucom pocte ochoreni na cierny kasel
http://www.cidrap.umn.edu/news-perspective/2016...

lenadka
22. nov 2017

@valy máš pravdu, čítam ich, viem o nich. Len tak zo srandy prečítaj si prívalový leták k celaskonu - vitamín C alebo Paralenu. Musí tam byť uvedené úplne všetko aj keby nežiadúci účinok a jeho pravdepodobnosť bola 1:100000 napr. tiež očkovania majú určité kontraindikacie, takže skutočne je na mieste brať na to ohľad a nepichať hlava nehlava. Naša pediatrička odložila synovi očkovanie lebo primerane k veku nedržal hlavičku, narodil sa o presne o tri týždne skôr a chvíľu proste dobiehal ten čas. Bez odporučenia neurológa ho nezaockovala. Tak až po druhej kontrole u neurológa keď to všetko dobehol dostal prvé očko.

prevenar
22. nov 2017

@valy no ved ano 😀 pocty pripadov CK rastu od roku 1982 a rastu do dnes v pravidelnych intervaloch. jeden by si myslel ze po desiatkach rokov PLOSNEHO ockovania tu tato choroba nebude existovat ...ved vsetci vieme , ako je velmi ockovanie ucinne a ako likviduje jednu chorobu za druhou , za chvilu uz ziadne neostanu . ^^

ako ..kedy "volakedy" ? myslis druhu svetovu vojnu ? povojnove obdobie ? ci prvu svetovu vojnu ? tieto obdobia porovnavas s rokom 2017 ? seriozne ? :D

pozri si graf poctu umrti na CK a datum kedy sa zacalo ockovat. (ta hviezdicka)

..inak , ockovanie fantasticky zabera aj na pneumokoky. uz temer vymizli, este ze prislo ockovanie a zachranilo ich LOL

bielamacka3
23. nov 2017

Aj ja veľmi uvažujem o tomt očkovaní..len neviem kedy, v zime sa bojím, lebo vtedy je veľa ľudí chorých, teraz má dva roky, tak nejaký čas pred nástupom do školky. Povinné očkovania zvládol ľavou zadnou.

prevenar
23. nov 2017

@bielamacka3 to je dobre ,ze rozmyslas.su aj taki co nerozmyslaju a nezvyknu veru dobre dopadnut. tu fakt plati 2x merat a raz strihat. drzim palec .

luliu
23. nov 2017

@bielamacka3 mne odporúčala pediatricka dat zaočkovať vôkol ek po vianočných sviatkoch. Deti sú doma, je málo chorych

luliu
23. nov 2017

*čokoľvek

aristka
23. nov 2017

@prevenar zazil si meningokovu infekciu ,videl na vlastne oci ...inak to ,ze teraz neockujes uz zaockovane dieta a seba ,nic neznamena ,kedze pamatove bunky z tela tvojho dietatka a seba nedokazes ziadnou detoxikaciou zlikvidovat....

lenadka
23. nov 2017

@prevenar "sú aj taki čo nerozmýšľajú" pekne si sa opísal.

prevenar
Odpoveď bola odstránená
aristka
24. nov 2017

@prevenar no vidis ,u teba je to uz zbytocne ...na rozdiel od teba som zazila umrtia na meningitidu do par hodin ,plus pneumokokovu meningitidu ...

lenadka
24. nov 2017

@aristka on to nevidel, ale rád by, preto neočkuje 😉😮

jahodka11
24. nov 2017

Starsi je, mladsi nie je a aj to tak ostane 🙂

prevenar
24. nov 2017

@aristka uzasne ! ..tak to urcite spravi kazdu vakcinu ucinnou !

monka338
24. nov 2017

Jedno dieťa je na druhé bude tiež... neľutujem...reakcie na očkovanie.. absolútne ziadne. Vyjadrenie lekára...odborného, ktorý nie je pediater ale niečo sme riesili.."mamička,velmi spravne rozhodnutie"

monka338
24. nov 2017

@aristka máš pravdu...ja som sa o tomto bavila s pediatrickou a ona.mi povedala,stačí,že ma dieťa v sebe len jednu ockovaciu davku aj keď nebude uz preockovane...ale nejaké protilatky uz v sebe ma...

juriva
24. nov 2017

@prevenar ty si vystudoval co...

aristka
24. nov 2017

@monka338 hlavna vec ,ze sa mu mamicky poklonkuju a pocuvaju jak tel...a pritom on ma dieta zaocko....

aristka
24. nov 2017

@prevenar pozri si temu ocko neocko a mas to tam krasne vysvetlene od nicku ,ktora s tymito grafmi priamo pracuje ....to ,ze ty ignorujes fakty polozene na tacke je len tvoj problem...

monka338
24. nov 2017

@juriva to by naozaj zaujímalo aj mňa...lebo ak to nie je medicína, biológie,chémia,farmacia a pod....tak tým pádom nienjensa s ním o čo baviť...je to.len len.plno názorov pozliepanych ž googlu a diskusných anonymnych for...

juriva
24. nov 2017

@monka338 to je hrozne...na zaklade takychto ludi sa clovek boji.

lenadka
24. nov 2017

@aristka presne tak vycapi graf v ktorom stúpajúci počet ochorenî majú na svedomí hlavne neočkovaný jedinci, z 18 v roku 2016 chorých v grafe 16 ks neočkovaných + dve očkované deti u ktorých ochorenie spôsobil iný tým pneumokoka ako je vo vakcíne. Ale ďalej ho prezentuje, fakt mu to páli 😂
@juriva no presne, ak ale myslím, že stále väčšina mamičiek používa mozog s neuveri hocikomu hocičo.

lenadka
24. nov 2017

@prevenar stále pýtaš štúdie, tak doplň štatistiku k tomu grafu, písomný rozpis kto je zahrnutý, koľko bolo ockovanych a neočkovaných s tých čo ochoreli... čakám

prevenar
Odpoveď bola odstránená
lenadka
24. nov 2017

@prevenar zato ty máš antivax trollov strčenych všade 😎

prevenar
24. nov 2017

@lenadka ako sa vyrabaju choroby - OD NEZNAMEHO SLOVA K USPESNEMU P R E D A J U .

dobre citanie pre kazdeho http://sa.uploads.ru/hFXGp.pdf

.............................................................................................................................................
Úvodná PR kampaň 2007 -2008

V roku 2007 existuje na Slovensku niekoľko predchodcov veľkých sociálnych sietí
– rodinka.sk, mimibazar.sk, mamatata.sk a podobné s abnormálne vysokým zásahom
cieľovej skupiny

Aktívne matky linkujú, četujú a komunikujú

Riadený manažment sociálnych sietí v úvodnej fáze kampane
.................................................................................................................................................

sranda na co vsetko sa robia platene REKLAMNE kampane s najimanim ludi, ktori posobia v diskusiach a vystupuju ako "bezne mamicky" , ale su najati reklamnou agenturou. hmm hmm hmm

juriva
Odpoveď bola odstránená