Očkovanie dopadlo dobre
Ahojte,dnes nas prvy krat očkovali,a strasne sa o maleho bojim, po tom co som tu vsetko citala.prosim napiste mi mamicky ktore ste nemali problemi pri ockovani
@bralilienka Držím vám silno palce!!!
@kvieta
pan prof. mudr. Dluholudsky ti poradi rad, podla toho z coho ma ake provizie........ on vie najlepsie..... on je odbornik....... 😀
@bubulka722 pozri ja som hlavne optimista a som rada ze zijem svoj zivot - zdaleka nie je vsetko ok v mojom okoli co sa zdravia tyka ale sme vsetci stastni. ty si to vklude nazyvaj naivitou alebo cim chces... ale radsej budem milionkrat nazvana naivnou a pritom stastna ako zit s takym pohladom na svet a zivot ako mas ty😉
Veľká epidémia v USA v roku 1964, ktorá vyústila v 20000 prípadov kongenitálnej rubeoly (11250 potratov), 2100 úmrtí pri narodení,1600 prípadov hluchoty, 3580 prípadov slepoty a 1800 prípadov mentálnej retardácie, spôsobila vývoj a uvedenie účinnej vakcíny na trh. Vážnosť kongenitálnej rubeoly a hendikapy, ktoré spôsobuje, oprávňujú systematické očkovanie proti tejto chorobe.
To je citát zo stanoviska Vatikánu. A to je len jedna choroba proti, ktorej sa očkuje. Ďalšie choroby majú ďalšie obrovské negatívne dopady na zdravie ľudí. Treba sa uvedomiť.
@dai aj my sme boli šťastní optimisti..teraz to volám naivnou nezodpovednou hlúposťou. nepadni na nos ako my.
@adsumus
vatikan to je fakt "aurorita" 😀 pokrytectvo najhrubsieho zrna.... upalovanie kazdeho co nema rovnaky nazor, katolici a pretahovanie chlapcekov a podobne, ze ano. Papez je chorucky, nie ze nevladze pozerat na tie svinstva a podvody, ano vieme, vatikan + GlaxoSmithKline forever. Obaja z rovnakeho "zrna" 😀
Ozaj prekonanie rubeoly najma u chlapcov ako som prezil aj ja, znamena ze nikdy v zivote uz nemozu nakazit svoje dcery. Takze tu plati otazka, co je lepsie, prekonat rubeolu alebo ju ockovat a o 5-10 rokov ju dostat? Rubeola je trapny argument, ver tomu pre ockovanie!!! velmi trapny....... Zena v plodnom veku uz ajtak davno nie je "chranena" ockovanim, a vtedy just chyti rubeolu a je problem. Keby ako dievca rubeolu prekonala, ma 100% istotu ze neochorie a dieta bude plne zdrave.....
@zaockujteajslnko Epidémie rubeoly sa vyskytovali na našom území spravidla v štvorročných intervaloch. V ČSSR bolo v roku 1972 hlásených približne 180 000 ohorení. V roku 1981 sa začalo na našom území s očkovaním 12-ročných dievčat so zámerom do budúcna predchádzať vzniku rubeolového syndrómu u ich detí. Výskyt ochorenia však prudko poklesol až v roku 1987, po zavedení očkovania všetkých 2-ročných detí kombinovanou vakcínou proti osýpkam, mumpsu a rubeole. Na Slovensku vďaka vysokému percentu zaočkovanosti neboli hlásené v roku 2008 a 2009 žiadne ochorenia. Okolité krajiny v Európe pritom hlásia ojedinelé epidémie rubeoly, spravidla v skupine neočkovaných jedincov.
@adsumus
to je zaujimave, ja som rubeolu prekonal osobne!.........nie som hluchy ani slepy ani nic ako pises.... ale zato nemozem nakazit svoje deti. Moja zena rubeolu mala tiez, a teda odovzdala cez mlieko ochranne faktory dietatu.
A teraz pride GlaxoSmithKline a co vlastne chce od nas ako rodicov?.......napichat srackami, doslovne absolutnymi jedmi svoje deti?!?
smrt GlaxoSmithKline, tak isto ako sa pokusaju o smrt mojich deti!!!!!!!!!!
@zaockujteajslnko Ty si prekonal, to je dobré, pre teba. Ćo tí, čo rubeolu neprekonali? Teraz, keď žena otehotnie môže sa reálne obávať o zdravie svojho bábätka, že sa nakazí od neočkovaného dieťaťa. Hlavne v prvých mesiacoch, ked o tom ani nemusí vedieť.
@adsumus
GlaxoSmithKline a vymyvanie hlav v akcii 😀
Nuz, keby neexistovalo GlaxoSmithKline, tak ako by sa to riesilo? Asi by sa zrutil svet, ze?
@zaockujteajslnko
@bralilienka
@zigzag
@bralilienka
Mali by sme mať trošku slušnosti voči zakladateľke témy a vypratať sa do očkovanie ste za alebo proti. Dohodnime sa aspoň natom, prosím.
@adsumus dopadli sme dobre po očkovaní. po 6-tich chemoterapiách a dlhom pobyte na onkológii ešte malá žije 🙂
som úplne v správnej téme adminsmunka
@zaockujteajslnko No som sa teraz pobavila. Vás chce odtiaľto vypratať že akože je slušná aby ste jej neoponovali a mohla tu robiť svoju propagandu a prednášky sama. No sila. Veď ona tu začala s propagáciou očkovania vlastne sama. 😀 😀 😀 😀 :-
@irenkask nepoukazuje svojej materskej firme tie správne výsledky, tak nám kopká nožičkami
@adsumus
odhalenie ze mas nieco spolocne s GlaxoSmithKline, ta nastvalo, ze? 🙂
@zigzag
samozrejme, že to nie je možné 🙂 preto je blbosť tvrdiť, že doma urobený tvarohový krém, ktorý urobíš z polotovarov, ktoré kúpiš v obchode bude bez konzervantov a chemikálií 😉 mňa ty neurážaj, ja som sa tu neoháňala tým, že doma urobený smotanový krém je zdraviu prospešný, hlavne ak ho urobíš z polotovarov z obchodu :D
ale ak si myslíš, že nie, tak v pohode, je to tvoja vec 🙂
pekný deň, nemá význam s tebou ďalej komunikovať na slušnej úrovni a keďže ja sa k urážkam neznižujem, tak radšej ustúpim 🙂
ahoj
Temu uzamykam z dovodu vzajomnych umyselnych provokacii bez snahy diskutovat.
Asmira Team

@bubulka722 ešte nie sme za vodou...ale veríme