icon

Očkovanie dopadlo dobre

dudkaaa
26. feb 2013

Ahojte,dnes nas prvy krat očkovali,a strasne sa o maleho bojim, po tom co som tu vsetko citala.prosim napiste mi mamicky ktore ste nemali problemi pri ockovani

ewisam
3. mar 2013

@zigzag A poviem ti este jedno Keby som mala vestecku gulu a vedela, ze pri tom mupse alebo inych ochoreniach proti ktorym sa ockuje povinne, nebude mat moje decko ziadne komplikacie spojene s ochorenim - rozhodne neockujem, naco... Ale kedze ju nemam a neviem co bude za par rokov, beriem ockovanie ako mensie zlo zatial

zigzag
3. mar 2013

@ewisam to ano, ale prave preto nemam potrebu to pichat este aj rovno do krvneho obehu mojeho dieta, vsetko je znecistene, ale telo sa lepsie zbavi jedov, ktore dostane do tela cez usta, alebo kozu,lebo je prirodzena cesta akou sa do tela taketo latky dostavaju.. neideu priamo do krvy a mozgu, telo ich vyluci beznou cestou, ale tym ze sa formou vakciny jedu dostanu do krvy tak prudia v krvnom obehu , tam sa s kazdym dalsim ockovanim kumuluju a skodia telu,,,,

... cierny kasel je strasiak, nebezpecny je pre dojcata, ktore nevedia kaslat,,, ja sa cierneho kasla nebojim, nemam preco,, ked bol maly dojca vyhzbala som sa miestam kde je vela ludi, niake shoopingy ako teraz vidim, po cezte z porodnice sup nakupit UM, alebo tak pododobne, je to aj pohodlnosti,,,, kazdy ako chce,,, ja nikoho nepresviedcam, ani vlastne to nie je dobre, lebo pre neockujucich by bolo lepsie v mensine, lebo cim viac neockovacich bude, tym po nas viac pojdu 😉 ale s tym asi kazdy neockujuci tak trocha pocita.... 😉

hehe, to by sa na zilo s vesteckou gulou, o tom to je, ja vestecku gulu ohladom ockovania nepotrebujem, viem ze som sa rozhodla spravne a zodpovedne...a nelutujem, a viem, ze aj ked by maly ochorel, tak ockovanie by mu niako nepomohlo.... ja mu pomaham, tym ze ho dobre a zdravo krmim, niake ecka umeliny, domaca , zdrava strava, to stoji viac energie ako jedna "vcelicka" u lekara moj osobny nazor,,, nemam nic proti ockujucim rodicom, je to ich dieta ich rozhodnutie,,, .... len ma mrzi, ze neockujucich obvinuju z nezodpovednosti, ze ohrozuju dieta spolocnost, a popritom ti co ockovali povatsine ani nedia co im ockovali, poviela len do noziciek,, a nemaju ani pari o tom co za vakcina to bola, nehovoeriac o tom ze pribalovy letak ani nevideli, nie to este citali,,, tak asi tak,,, ja mam aspon prehlad , ze co a ako,,,, asi tak,,,

ewisam
3. mar 2013

@zigzag No a v tom sa lisime... ja tvrdim, ze ak je to naozaj pravda, treba s tym nieco robit a nie len susususu do usu nech nikto nic nevidi, nepocuje. Mne chyba objektivna diskusia odbornikov s rodicmi - odporcami ockovania.. Lebo ak je to pravda, nie je mi jedno, ci ostatne deti na to mru alebo nie

sorciera24
3. mar 2013

ano, u nas dopadlo ockovanie dobre (dvakrat).....problemy prisli az po 3tom..... 😒

ewisam
3. mar 2013

@zigzag no ked uz teda, zdrava strava. Mas doma vlastnorucne pestovanu zeleninu, chovas doma hydinu, pecies si sama chlieb, filtrujete vodu, chovate si doma ryby? atd. Lebo len tak vies, ze nepostrekujes, nedokrmujes kade cim.... to, ze doma varis, to robi vacsina z nas, otazka je ze z coho 🙂

zigzag
3. mar 2013

@ewisam no tak co uz, ja som mala ryba, vo farmaceutockom priemysle je prilis vela penazi, aby sa to podarilo verejne dokazat, kazdy lekar ktory proti ocko vystupil verejne bol zbaveny lekarskej licenicie, preto sa tu na sk ludia snazia spon zrusit zakonom danu povinost ockovat, a aby bolo ockovanie dobrovolne a nie povinne,,,, a kto chce info si najse, ako som si nasla ja a kopec iny, a kto zaujem o to nema, to mu nepomoze a nepresvedci nikto a nic,,, ja mam kopec znamych, co vedeli, ze ja som ockovat nedala a preco, poposielala som im linky videal a tak , vsetko co sa som hladala , zistovala mali na tacke, a aj tak ockovat dali, a potom vypisovali, ake chore deit maju a nechcu pit z prsnika uz, a take veci,, tak co som im mala odpisat??? ze ci citali pribalovy letak vakciny, ze tam je to ako neziaduci ucinkok napisana, ze maju co chceli???? jednoducho, kto chce kam pomozme mu tam,,,, 😉 ja obdivujem par ludi tu na konovi, krori su ochotny donekonecna vysvetlovat to iste dookola a nakoniec sa vdaky aj tak nedockanu, lebo ich tu obvinuju a urazaju.... ja som tak trocha kapitulovala v tomto, poviem, jednu dve vety, ked sa baba nechyti, tak viac nehovorim, ked sa zaujima a pyta, tak poskytnem zdoroje, info, a je na nej ako to vyuzije,,, 😉

sirinka
3. mar 2013

@ewisam no napriklad aj tu na MK pritomnim pan Fillo uz sa pokusal, dopadlo to myslim tak, ze v priamom vysielani nedostal takmer ziadny priestor na vyjadrenie svojho nazoru, oproti prizvanym odbornikom na ockovanie... Existuju urcite zaznamy, len treba oslovit ludi a hladat a hladat... Kludne sa na pana Filla obrat aj cez jeho stranku a opytaj sa na to....

zigzag
3. mar 2013

@ewisam a ano zeleninu mam svoju, a kupujem bio, ryby nejeme, nahrazame inymi zdojmi, 😉 vela vitaminov, zivyn, nastuduj si co a ako, vsetko je na nete,, 😉 ved to z coho a najma ako 😉 zostavit fungujuci jedalnicek je tazke

adsumus
3. mar 2013

@sirinka Už tu boli aj také príspevky, že dotyčný pán neotvoril ani pusu pri konfrontácií s lekármi.

sirinka
3. mar 2013

@ewisam alebo si najdi materialy od dr. Elekovej

zigzag
3. mar 2013

@zigzag a este, ked ma telo dostatok zivym, enzymov vitaminov, tak funguje , ale akonahle, neco chyba telo ochorie, a nepomoze ani ockovanie, umele vitaminy, su umele, preto su tazko vstrebatelne, si to co jes, to je presna pravda,,, 😉 a dolezita je aj geneticka vybava, aj ked dobrou stravou sa da vsetkemu pomoct... to je moja skusenost,, 😉

moon1979
3. mar 2013

@zigzag neočkuje sa priamo do krvného obehu 🙂

adsumus
3. mar 2013

@sirinka Pani Eleková tvrdí, že po zaočkovaní trojnásobne stúpne úmrtnosť, čo je v príkrom rozpore, čo tvrdia antivakcinisti, že úmrtnosť klesá bez ohľadu na očkovanie.

zigzag
3. mar 2013

@moon1979 no ty si co? ameriku obiavila, priamo nie, ale do prekrveheno svalu , takze sa dostane rovno do krvi, dobre rano teta 😀

sirinka
3. mar 2013

@adsumus daj mi prosim ta link, odkial si vytiahla tuto informaciu. Dakujem.

sirinka
3. mar 2013

@adsumus a pripadne mi skus odpoved, ako dosiahnut uplne zdrave dieta v case ockovania.

adsumus
3. mar 2013

@sirinka To vaši chlapci v nejakom rádiu, že si máme popočúvať Elekovú, ale len tí, čo majú rozum, ja som si to aj tak popočúvala. Dali na to link tak strana 100, tak si to pohľadaj.

zigzag
3. mar 2013

@adsumus ja si myslim, ze odpoved na to Japonsko,kde par desat roci dozadu ockovalo az od 2 rokov a dojcenska umrtnost tam klesla,, ale to je presne to, lekari a cely farmaceuticky priemysel sa iba hra s cislami a statistikami, aby nakoniec dosiahli vysledky, a cisla ake im budu vyhovovat

kalifa28
3. mar 2013

u nás dopadlo očko dobre, ked si odmysím 2 týždnovu hnačku po prvom, tak v pohode... tretíx už nebudem riskovat a robit si z decka pokusneho králika..... NIKDY VIAC!!!!

moon1979
3. mar 2013

@zigzag
mne sa páči jedno, keď si prečítam na forach, aké skvelé homeopatiká dávajú deťom cmúlať každú hodinu, že ako super zaberajú a atd ... 🙂 pri homeopatikách asi málokto študuje, z čoho sú zložené a keď si aj prečítajú, tak si už nenaštudujú, čo ktorá bylina obsahuje ... a potom čumia ako pena z piva, že homeopatikum obsahuje nebezpečnú jedovatú bylinu .... hmmmm hlavne, že pomáha 🙂

adsumus
3. mar 2013

@adsumus Nemá sopel, nekašle, nebral atb, nemá zvýšené CRP, dávam očkovať.

adsumus
3. mar 2013

@zigzag Nemáš doštudované, v Japonsku sa očkuje ako všade inde.

aduskatt
3. mar 2013

@adsumus moj syn nemal zvysene CRP a vo vytere sa mu objavil brutalne premnozeny zlaty stafylokok.........vyter a CRP boli robene z odstupom asi 5 minut, takze to CRP by sm nevidela ako velmi smerodatne

moon1979
3. mar 2013

@zigzag ako myslíš, hlavne, že ty si študovaná 🙂
o toxikologii sa môžeme pobaviť kedykolvek, mám z nej štátnicu 🙂

zigzag
3. mar 2013

@moon1979 to neviem ja homeopatika nepouzivam,,, ale zase viem ze na nich je dobre, ked nepomozu, neublizia, co sa o liekoch v modernej medicine povedat neda,

adsumus
3. mar 2013

@aduskatt Moje dieťa tiež stafylokok a očkovanie si hádam ani nevšimla.Stafylokov má teraz hádam každý.

zigzag
3. mar 2013

@moon1979 drzim palce na statnice, dufam, ze ju urobis, 😀 so znalostou o vstrebavani vakcin do krveho obehu si u mna neobstala 😨

moon1979
3. mar 2013

@zigzag no užívať homeopatikum čo obsahuje nebezpečnú bylinu, ktorá je jedovatá ... by som si nedovolila tvrdiť, že neublíži ...

moon1979
3. mar 2013

@zigzag štátnicu už mám niekoľko rokov za sebou ... nevadi, ja ťa urážať nebudem, nebudem sa znižovať na takúto úroveň ...

adsumus
3. mar 2013

@zigzag Teta už má štátnicu.