icon

Očkovanie dopadlo dobre

dudkaaa
26. feb 2013

Ahojte,dnes nas prvy krat očkovali,a strasne sa o maleho bojim, po tom co som tu vsetko citala.prosim napiste mi mamicky ktore ste nemali problemi pri ockovani

hajanka
3. mar 2013

@veriiii studuj 🙂 a ak nie, tak zi nadalej v tejto sladkej naivite

bubulka722
3. mar 2013

@veriiii Ešte k tým liekom, ktoré sa dnes naozaj berú ako lentilky. Moje deti nepoznajú žiadne "dobroty" z lekární, liečim ich bylinkami a vysokými dávkami vitamínov. Horúčky riešim obkladmi a zábalmi a teda môžem povedať, že z choroby sme vonku oveľa rýchlejšie ako tí, ktorý sa liečia antibiotikami a inými zázrakmi. Chorí sme tak najviac raz do roka a keď sa pozriem na iné deti, tak sú v teplotách a so soplom pod nosom skoro stále. Veľmi by si sa čudovala aké dokáže byť neočkované dieťa zdravé oproti očkovaným.

bubulka722
3. mar 2013

@veriiii Možno práve to vzdelanie ťa pasuje mať jedinú a nevyvrátiteľnú pravdu, že ano! 😉

adsumus
Odpoveď bola odstránená
dai
3. mar 2013

fuuu baby to vas fakt este stale bavi???? to iste a tie iste tocit dokoliecka? to nic ine nenate na praci? ziadne ine problemy nerirsite? este aj v nedelu sa potrebujrte hadat ktora je mudrejsia?
fuj, mi je uz z tejto temy zle - normalne fyzicky☹ tolko zlej energie ako je v tejto teme clovek fakt musi hladat☹

hajanka
3. mar 2013

tak napr. ja dnes vazne nemam co robit 😅 😀

adsumus
3. mar 2013

@dai A to už sme obsadili dve temy. To je niečo.To sa len tak nevidí. Zachvíľu budeme vyskakovať na ľudí z novín alebo telky. Taká telenovela o bláznoch.

bubulka722
3. mar 2013

@adsumus Irónia je tvoja silná stránka, ale nič to nemení na veci, že každý má právo na svoj názor a teda aj mať možnosť voľby či chcem svoje dieťa očkovať alebo nie, alebo akú liečbu prírodnú alebo chemickú zvolím pri nejakom ochorení. Ja nevychádzam z internetových článkov alebo z letáčikov od lekára, ja vychádzam z vlastných skúseností, takže mňa nikto o ničom presviedčať nemusí. Mám jasno, tak ako ty. Maj sa!

zaockujteajslnko
3. mar 2013

@adsumus
vo svete ockujucich bolo na uplnom zaciatku slovo "GlaxoSmithKline" a Bohom kazda lekarka pediater
vo svete ockujucich ludstvo len uplnym zazrakom dozilo tie statisice rokov do roku kedy sa zacalo ockovat - chvalabohu
vo svete ockujucich ak dieta okamzite neumrie po ockovani a len ma poskodenie co navonok priamo nevidno tak ockovanie dopadlo dobre a siri a doporucuje ho veselo dalej
mohol by som pokracovat aj budem ked bude cas

zaockujteajslnko
3. mar 2013

vo svete ockujucich su ludia co si dovolia rozmyslat inak ako predpisane sektou...
vo svete ockujucich sa ziskava rozum vo farbe na letakoch a podla toho kolko euracov a aku dovolenku za to ma doktorka
vo svete ockujucich Dluholucky je profesor namiesto bezcennej socialnej prace kapacita v ockovani
vo svete ockujucich co sa povie kde v akej reklame je podlozene 100vkami rokov vyskumu na kazdom cloveku
vo svete ockujucich by kazde dieta malo dostat vakcinu aj proti blbosti aby sa radsej neponasalo na rodicov...
vo svete ockujucich to je proste ten "spravny svet", ktory projikovanim vycitaju neockujucim 😀

zaockujteajslnko
3. mar 2013

vo svete ockujucich je svet postaveny na korupcii vo vlade a na ministerstve - vdakabohu, teda vlastne vdakapediatre..... 😀

zaockujteajslnko
3. mar 2013

Svet ockujucich by si pocihal na kazde dieta pred dverami bytu a preventivne napichal ani sami netusia cim "k zdraviu"... pre jeho dobro, a v ramci ludskych prav...

zaockujteajslnko
3. mar 2013

svet ockujucich nedoakze pochopit rozdiel medzi odmietnutim konkretnej vakciny konkretneho vyrobcu a odmietnutim ockovania.... niekedy sa proste stane ze vysoky intelekt ockujuceho cloveka je az tak prilis vysoky ze takyto "maly rozdiel" uz povazuje za nepodstatny 😀

sabiatko
3. mar 2013

@veriiii Nie som naivna, ale ty si poriadne precitaj, co som pisala - ze sa treba vyhybat takym oblastiam, kde je riziko nakazy a tiez som spominala karantenu pre cudzincov z rizikovych oblasti. Takze SI CITAJ, CO DRUHi PISU A NEKOMENTUJ TU VECI, KTORE SOM PISALA. Pre tvoju informaciu moj maly bol asi pred 2 mesiacmi na Kramaroch po podani nurofenu s teplotou 33.9 stupnov, nevnimal, bol biely studeny a nereagoval ani na bolest, takze ANO, AJ PARACETAMOL DOKAZE PRIVIEST DIETA DO KRITICKEHO STAVU!!! A nehraj sa tu na mudru, lebo vo vakcine je ovela vacsie svinstvo nez v obycajnom nurofene, ktory tvojmu dietatu neublizil ako mojmu!!! A mozno som jej odmietnutim zachranila synovi zivot, ked vidim, ako reaguje len na obycajne antipyretikum. Laskavo sa nestaraj do toho, ako sa rozhodne ina matka, lebo ty vies prd makovy o jej dietati. Ja si svoje dieta poznam najlepsie. A za dalsie, v Anglicku som nejaku dobu zila a napriek tomu, ze tam je ockovanie dobrovolne, nemocnice nemaju plne nakazenych pacientov s tymito chorobami. Ziadna mudrost z teba v predchadzajucom prispevku nevysla, len hysteria, neurotickost a blbost.

sabiatko
3. mar 2013

@veriiii a pre tvou dalsiu informaciu, kedze v tom mas hokej, naposledy tu cierny kasel rozsirovali ockovanci v teenager-skom veku a nie neockovani novorodenci. Tu trepes dve na tri, ako ti prave zasvieti v hlave.

jarhal
3. mar 2013

@zaockujteajslnko
fuuuuha zaockujte aj slnko to je teda aky silak.. 😀 😀 😀 .kde si bol doteraz ?
lebo ziadna sranda....tu doteraz nebola..ale tvoj login ma teda rozozmial.... 🙂 🙂 🙂
vdaka aj krasny den aj humor...lebo ty si vsemohuci
bez urazky nie ze sa budes na mna hnevat
a urazat ako zvyknu kolegyne ...ale tak ja som vo svete ockujucich ... a je nam fajn...

andrejka1983
3. mar 2013

no nedá mi napísť jeden poznatok, ktorý si som si všimla pri každej téme ohladom očkovania....a to v týchto diskusiach sú neočkovanci ovela agresívnejši v argumentácii ako tí čo su za 😀 ....púšťaju sa do každeho kto dal svoje dieťa zaočkovať, akoby spáchali nejaký trestný čin najhlbšieho zrna....tí čo očkuju len napíšu že ano som za očkovanie, a dávam svoje dieťa očkovať lebo si mýslím že je to správne,doverujem svojmu lekárovi a pod...... a už je ohen na streche...akí su strašne ale strašne zlí a nezodpovední rodičia 🙂........ 😀 kdežto tí rodičia co ockuju svoje deti im je jedno či iný dá alebo nedá zaočkovat, su tolerantnejší v názoroch,a v týchto diskusiach sa musia brániť slovným útokom ...........moj postreh,🙂 ako fakt nechápem, o čom je potom táto diskusia a jej podobne??? načo sa vytvára? aby sme sa navzájom napádali???? podla mna keby každý napísal svoj názor, osobnú skusenost s očkovaním a koniec....nie osočoval a urážal jeden druhého ....verim že sa mýlim a protiočkovanci ma tu teraz nezožeru za živa 😀....to bol len taký postreh na odlahčenie 😉

hajanka
3. mar 2013

@andrejka1983 a ty si na tom ako s ockovanim a nazorom na neho? 😀

sabiatko
3. mar 2013

Ludia, ktori sa rozhodli neockovat su nuteni ockovat pod sankciami, su urazani lekarmi, zastrasovani klamstvami, ponizovani,... To sa mi zda ovela horsie ako nejaka diskusia tu na fore. Okrem toho aj mne sa tu uz uslo roznych urazok, ked protistrane dosli argumenty.

jarhal
3. mar 2013

@andrejka1983
ak sa ta zastanem tak ta zozeru... 😀 mna uz tak neznasaju ze musim sa obavat..ci ma niekde nezahlusia...lebo som zverejnila aj svoje foto... terz som sice 2x velka..ale o to nemotornejsia..
..za to oni sa schovavaju maju len login a preto su premna nedoveryhodne.... pisu o svojich detoch ..ktore mozno ani nie su....
aku pravdu si napisala..presne taku ako je 🙂 ale dali ma na zmazenie...
preto uz len na odlahcenie pisem 😝 😝 aj ked ma napadaju
presne zato ze som dala ockovat som
ovca..trol...a hlupana nevzdelana....
aj za to ale tak ja ich urazanie teda nenahlasujem nech kazdy vidi aki su.. 😅

bubulka722
3. mar 2013

@andrejka1983 To tu už raz bolo, "kto nejde s nami, ide proti nám". Asi je tým táto spoločnosť nasiaknutá do špiku kosti. Len o to horšie, že práve proti neočkujúcim sa tu robí najväčšie dusno, za neočkovanie sú tu rodičia pod ťarchou nezmyselného zákona stíhaný a tím, ktorých deti utrpeli po očkovaní nejakú zdr. ujmu, zostávajú len ruky pre plač, pretože tu neexistuje fond na odškodnenie obetí očkovania ako je to v krajinách kde je očkovanie nepovinné. Takže čuduj sa svete, že sa neočkujúci rodičia cítia ako štvaná zver, ktorej z každej strany hučia do hlavy aké majú práva a pritom reálne je opak pravdou. Chceš očkovať, tak očkuj, mne je to jedno a preto očakávam takú dávku tolerancie aj z tvojej strany.

bubulka722
3. mar 2013

@jarhal Ako by si sa cítila, keby tvoje dieťa utrpelo po očkovaní vážnu ujmu na zdraví? Ako ovca!

jarhal
3. mar 2013

@bubulka722 pekne z ostra a to ti mam verit? a just neurazim ta.... 🙂

moon1979
3. mar 2013

@zigzag
no to by si musela mať vlastnú kravu doma, aby si si bola istá aj tou smotanou 🙂 a práveže dnes ani s tou stravou si nemôžeš byť istá, akurát len spôsobom prípravy 🙂
tak nech sa ti darí a ste zdraví 🙂

moon1979
3. mar 2013

táto téma je o tom, že očkovanie dopladlo dobre, nerozumiem, prečo sa tu znova rozbehla anti-očkovacia propaganda ...
@martinjasen

barborav
3. mar 2013

@moon1979 vystihla si to. Keby som to chcela citat, idem do diskusie ockovanie. . .

bubulka722
3. mar 2013

@jarhal Neviem čo mi máš veriť, stačí dôvera v lekára, pretože ako vieme bez dôvery sa celá medicína rúca ako dom z karát. Mňa neurazíš, píš si čo chceš.

@moon1979 Ano máš pravdu, asi sme sa nechali na oboch stranách uniesť emóciami. Aj keď za týmto názvom témy sa skrýva určitý strach matky, ktorá akosi bezmedzne očkovaniu neverí a chce sa utvrdiť, že sa azda jej dieťaťu nič nestane.

moon1979
3. mar 2013

@bubulka722
ani sa jej nečudujem, po prečítaní týchto fór keby som bola prvorodička, tak by som sa bála vlastné dieťa priviesť na svet ...

bubulka722
3. mar 2013

@moon1979 Do tohto sveta verím že áno.

jarhal
3. mar 2013