Odmietli ste očkovanie?
Odmietla som ockovanie mojho dietatka,podpisala som u doktorky do karty,ze nesuhlasim s ockovanim.Dala mi papier,ktory mam vyplnit a podpisat a doniest jej.Ako ste vy postupovali?vyplnovali ste tiez nejake dotazniky?
@aristka ona tu chce rozkazovať kto može a kto nemože prispievať, upierať ludom právo slobodne sa vyjadrovať ku komu a k čomu chcu, ja to nedokážem ani len pochopiť ako si nieto može toto dovolovať. nikdy som to v žiadnej inej diskusii nevidela aby tam nejaka vybliakavala na ludí ty mi neodpisuj, ty ano, to čo je?
ženy, toto sa už nedá čítať...každý máme svoj názor, intuíciu, tak sa riaďte podľa toho...okrem toho, netreba všetko vešať na web...pekný deň vám všetkým!
Omylom som si zabudla vypnúť upozornenia na túto diskusiu a neverím vlastným očiam. To naozaj ešte niekoho baví?
@aristka Ja ta nikde nesikanujem. Slusne som ta poziadala -to je vsetko. A to je podla teba sikana?! Za co ma chces nahlasit?! Za to,ze som ta slusne poziadala uz neviem kolkykrat (a aj tvoju kamosku) aby ste na mna nereagovali? Si nastuduj co je sikana!
To skor mozem povedat ja,ze ty sikanujes mna-stale mi tu vkladas pod prsty co som nikdy nikde nenapisala. Takze este raz-poprosim ta,daj mi pokoj. Dakujem.
@adsumus Prepac,ze ta oslovujem
Ja nikomu nic neupieram-nech si kazdy pise co len chce. Ja som slusne poziadala o to aby na mna nereagovala-ja tiez nereagujem na nu. Ja to mozem brat ako provokaciu.....
Vy dve ma vobec nezaujimate,s vami sa normalne diskutovat neda aj ked sa clovek akokoľvek snazi....takze preto nemam zaujem a slusne som sa vyjadrila.
@evittam Mne to nevadí, že ma oslovuješ, ja len nerozumiem, prečo ak tu niekto dá iný názor ako ty a prevenar, tak je okamžite na neho zautočené, stupídnymi obrázkami, sarkastickými príspevkami, prípadne mu je rovno odporučene, že zavri hubu a nereaguj tu na mna, ak by toto bolo moj portál, tak by mi to vadilo, ved toto má byť miesto kde si ludia vymienaju názory, delia sa o skusenosti, vytváraju pritelstvá, ale nie je, je prezentáciou ideologie uja prevenara, ktorý tu dookola dáva tie iste nezmyselné a zavádzajuce príspevky, dokolečka dokola, kolem a zopár jeho podporovateliek, iný názor tu asi nesmie ani byť vyslovený a to sa mi nepáči.
@adsumus Ja som nikde nikomu nenapisala "zavri hubu" ani nic podobne. Nikomu jeho nazor neberiem ani ho nezosmiesnujem. Akceptujem nazory inych. Ja som reagovala na niekoho ineho a poziadala som slusne o to aby nereagoval na mna niekto iny-ale ak to dotycnu osobu bavi-nech sa paci-nebudem s nou komunikovat lebo to nie je mozne. A co sem dava niekto iny a ako sa sprava to si vybav s nim a nie so mnou-ja s nim totiz nemam nic spolocne a ani s tym ako sa vyjadruje.
Tebe sa nepaci nazor inych ludi a uz je to blud a nezmysel....
Ludia dajte prec svoje ego a stopnite to. Ak nemate co dodati k teme tak mlcte. To je velkost mudreho cloveka! Kazdysi podla svojho rozhladu z stupna poznania moze povedat cokolvek ale k teme!
@gubrinka hej . od roku 1980 ..lebo, za komunizmu boli tisice neockovanych 🙂 . ludia zacali hromadne neockovat cca od roku 2012.
viac by ta malo trapit, ze sa zrusilo prepotrebne - predolezite ockovanie na TBC ..o chvilu tu mame EEEPPPIIIDDDDEEEEMIIEEEE 😀 , kedze ZIADNE dieta uz nie je "chranene" . bezte si cela rodina po TBC vcelicku, este nieco lapite od tych statisicov neockovanych deti. 🙂
Tuberkulóza stále nezmizla, vyvoláva epidémie
Zrušenie očkovania proti tuberkulóze spustilo niekoľko lokálnych epidémií, vypukli zväčša v osadách.
V troch podtatranských obciach museli rok po zrušení povinného očkovania proti tuberkulóze očkovanie opäť zaviesť.
Hranovnica, Výborná či Letanovce sú len niektoré z obcí na východe Slovenska, v ktorých vlani vypukla epidémia tuberkulózy. Stalo sa to po vyše troch rokoch od zrušenia povinného plošného očkovania proti nej.
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/8045245/tuberkuloza-stal...
@prevenar co urobis ak dostanes tbc...tobis si z tejto dg. posmesky ,ved ano ty a tvoje dieta je ocko a urcite aj partnerka ,ale co odporucas ak to niekto nachyta ...mas pocit ,ze je to neskodna choroba ,bude stacit hojdacie kreslo ,vit.c ...mas pocit ,ze tbc maju len asocialny ludia ...ak podstupis liecbu ,ktora je niekolkomesacna v izolacii ,myslis si ,ze ten clovek po jej absolvovani je vylieceny ....tbc sa zrusilo len ako povinne ocko ,myslim si ,ze len docasu ,kedze tendencia ochor.stupa ....kludne napis ,aku prevenciu maju rodicia uplatnit ,ci ako liecit tbc ...a mozno pomozes aj pacientom ,ktori realne touto dg.prechadaju a maju pristup aspon k netu pocas hodpitl...
sila ten obrázok od prevenara. 👎 už len počkajme, kedy obdivovatelky zalajkuju.❤
a admistrácia nechá klamstvá ale zmaže pepeho, ktorý je symbol.
toje urážka, ked upozorním, že zmizol prevenarov vulgárny príspevok bez označenia administrácie?
@evittam tak akosi sa ťa pýtam, lebo patríš k vytrvalým podporovatelkám človeka ktorý tu dáva vydarene obrázky penisu a zadku (a ktoré záhadne zmiznu), dokonca mu zalajkuješ ked napíše inému že sa má zabiť, tebe sa to pozdáva? toto má byť zachranca a spasitel? skor ujko by som povedala na entu.
@adsumus A zase vytahujes stare veci? Uz som ti parkrat napisala,ze v tom prispevok som mu "laikla" kvoli niecomu inemu. A ja ho nepodporujem-len niekedy s niecim suhlasim a to je moja vec.
Ty as nemas v nedelu co robit a len provokovat. Nechajme to tak-uz sme sa viackrat zhodli,ze mi dve sa nezhodneme. A plati co som napisala vyssie. To je vsetko k tomuto tvojmu problemu s úplne niekym inym na tomto fore.
...te ten prispevok...pardon za chybu

@evittam nesikanuj ma ...nikde nie je pravidlo na verejnom fore nereaguj na iny nick ,kedze by to bolo sikanozne ...ked nechces ,aby niekto na teba nereagoval ,neprispievaj alebo zaloz si sukromku....ak ma budes nadalej sikanovat ,oslovim administraciu...poprosim ta reaguj na temu...