icon

Zajtra nás čaká očkovanie MMR a mám obavy

fiafia
18. sep 2018
blanarovae
24. sep 2018

@extempore krásne napísané a súhlasím s Vami v plnej miere......je škoda , že MK pomaly , ale isto mieri do prdele.....tu zdravý rozum zaspal dobu...
Ps: vždy budem považovať matky , čo neočkujú za nezodpovedné.....vždy....

extempore
24. sep 2018

@katharines no veď už si to vyššie písala, že aké máš vzdelanie... Žiadny vedec ale asi nebudeš, keďže obhajuješ dávno prekonaný kreacionizmus. Ja mám Bc. z práva, Ing. z ekonómie, doktorát zo zahraničných vzťahov a MPH. Ty sa pochváľ!
@evittam tak na základe čoho sa rozhodujete? Neverím, že nejaký seriózny lekár ti neodporučí očkovanie. To spraví len šarlatánov luečiaci homeopatiou, ktorý náhodou dostal titul MUDr. A ktorej chorobe sa dá vyhnúť očkovaním? Tetanus, besnota, pravé kiahne už vďaka očkovaniu úplne vymizli .. alebo aj toto chceš spochybniť? Btw, každý, úplne každý liek má, resp. môže mať nežiaduce učinky. To by si nesmela užiť ani Paralen...

katharines
24. sep 2018

@extempore ty si myslis, ze kazdy vedec je baran, ktory nekriticky prijma vsetko, co mu iny povie? Moji profesory ma ucili kritickemu mysleniu, co tebe zrejme chyba, kedze si prijala Darwinizmus aj s navijakom.
A zrazu zmenis retoriku a lekarov, ktori slepo ockovaniu neveria su zrazu sarlatani? To je manipulativne tvrdenie z tvojej strany. Kazdy mudry lekar i vedec vie, ze vsetko ma svoje plusy i minusy.

evittam
24. sep 2018

@extempore Comu ty veríš alebo nie je mne naozaj srdecne jedno. Ja uz som napísala,ze sa rozhodujem na základe lekárov, ktorým verím a nie,nie su to šarlatáni su to uznávaní lekári. A homeopatia?! Nechci sa dat vysmiat-voda s cukrom v inom skupenstve a placebo. A ja paralen neužívam. A áno každý liek má nežiaduce účinky ale nikto ta ten liek nenúti užívať.

maminka1986
24. sep 2018

@extempore mas pravdu ja ked citam ze nedávajú ockovat matky strasne mudre zakazala by som tym deťom vstup do školy škôlky! Preco by malo
Neočakávané dieta ohrozit moje očkovane?
Ked im dostane čierne kiahne mumps tak to rychlo bezia k dr a su hospitalizovane atd
Proste totalne nezodpovedné!
To nie je o tom ze TERAZ v DETSTVE tu chorobu nedostane ale co ked ju dostane v dospelosti?
Proste niekto vypustil o očkovaní toto a ludia neockuju teda tie "super"matky ktore si myslia ako dobre robia a najlepšie pre svoje dieta a opak je pravdou.

maminka1986
24. sep 2018

@zuzka2288 tak sme vsetci hlupy podľa teba ktori davame ockovat ...hlavne ze si ty mudra ako radio...hlupana

tinaa64
24. sep 2018

@maminka1986 a preco by neocko deti mali ohrozovat tvoje ocko?ved tvoje detisu ockovane tak coho sa bojis?a neocko deti kt.nemozu byt ock9vane sa nebojis?

extempore
24. sep 2018

@katharines tvoji profesorY ťa v prvom rade mali naučiť pravopis 😂😂😂
A ešte mi prosím ťa napíš, aká je vedecká alternatíva k Darwinizmu? Ty naozaj veríš, že Zem stvoril Boh za 6 dní a 7 odpočíval? 😂😂😂 Veď už aj RKC nepriamo uznala Darwinizmus. Tak o čom tu pletieš? Toto naozaj nemá s kritickým rozumom nič spoločné, toto je fanatizmus!

evittam
24. sep 2018

@maminka1986 Cierne kiahne?! To sú ake? Mumps -mali sme vsetci v detstve-nic strasne,ziadna hospitalizacia. Aspon si trošku nieci naštuduj kym cosi "vypustis" z ust ci skor z pod prstov lebo to co si tu napísala svedčí len o tom,ze nemas ani sajnu voci comu su tvoje deti ockovane a nic nevieš o chorobach ale hlavne,ze my ostatní sme nezodpovedni. A cim ohrozuje konkretne moje neockovane dieta tvoje super chranene ockovanim?

extempore
24. sep 2018

@tinaa64 už to tu bolo x krát povedané, tak ale pre nechápavých ešte raz - sú maličké deti, ktoré kvôli svojmu nízkemu veku ešte nemohli byť očkované a práve takéto ohrozujú čierni pasažieri, ktorí očkovaní nie sú. Vieš si predstaviť keby 3 mesačne bábätko dostalo čierny kašeľ?

extempore
Odpoveď bola odstránená
evittam
24. sep 2018

@extempore Neber do úst moje deti. Ja nemám "decko"! A na nic sa nespolieham. Kolektívna imunita je jeden velky blud. A ja nie som z nicoho priposrata. Osocuj tu niekoho ineho!!! Viac ma neoslovuj. Nezelam si diskutovať s tvojou osobou. Dakujem.

katharines
24. sep 2018

@extempore evolucia, v zmysle vyvoj, prebieha stale. Genetika ti nieco hovori? A epigenetika?
A 6 zo 7 dni? To je pisane z pohladu Boha, u ktoreho je 1 den, ako milion rokov. Biblia nie je vedecka praca, ak si si nevsimla. Ak to chces rozoberat, tak v inej teme, a nie v teme o ockovani, kedze si mimo temu.
Aspon poznatky z pravopisu vies preukazat 😉.

evittam
24. sep 2018

@maminka1986 Btw.este jedna vec-neockovani či skôr niekoľko 10roci nepreockovani učitelia, kuchárky, upratovacky v škôlke su v poriadku? Ci si naozaj taká naivna,ze veris v to,ze existuje vakcina čo chráni 10rocia....

maminka1986
24. sep 2018

@tinaa64
@beky1813
@evittam
Damy ked vymyslia ockovaciu latku proti HLUPOSTI a NA NEZODPOVEDNÉ MATKY hlaste sa ako prvé🙏🙏🙏 lebo to co citam a ako vnucujete neoverene info o ockovani a ich zlych účinkoch mam dost..🙈🙈🙈🙈
Prípadne sa dajte liečiť aj to by pomohlo 👌👍

evittam
24. sep 2018

@katharines Keď už nič iné.....Ing.,Bc.,doktorat😁😁😁 a vyjadrovanie Hany z kravina. Skoda reci. Nedokaze ani jedine-respektovat nazory inych.😉

maminka1986
Odpoveď bola odstránená
evittam
24. sep 2018

@maminka1986 My tu nieco vnucujeme?! Skus sa obzrieť po pani mudrej s nespocetnymi titulmi, ta jedina tu vnucuje svoje neoblomne nazory. A tebe sa to páči lebo s nimi súhlasís.
A do tej rady na novú vakcínu sa postav ako prva. Odpoved si mi nedala ani na jednu moju otazku.

evittam
24. sep 2018

@maminka1986 Prosim?! Ty si myslíš,ze s kym sa bavíš? Ano mali sme mumps. Obtieraj si svoju hubu o svoje decka!!!! Doteraz som bola slusna ale toto nie!

montemotherone
24. sep 2018

@extempore ty kokso. Ty si tuším veľa času venovala štúdiu, keď pozerám všetky tie tituly. Klobúk dolu. Ešte keď popri tom aj zmúdrieš, to bude niečo! 😉 Toľko výkričníkov pokope, to musí
byť hnevu v tej tvojej pečeni 🤔 P.S.: Ja mám len Mgr. z predškolskej pedagogiky 😟 😀

extempore
24. sep 2018

@evittam jasné, že sa spoliehate na kolektívnu imunitu a ver, že existuje... Napísala som ti choroby, na ktoré priamo pomáha očkovanie... Ale ty reaguješ len na to, čo sa ti hodí, však?

maminka1986
Odpoveď bola odstránená
evittam
24. sep 2018

@extempore Pozeras sa do zrkadla?😁

evittam
24. sep 2018

@maminka1986 Pekne vyjadrovanie. Nemam co dodat.

tinaa64
24. sep 2018

@maminka1986 dlasia co uraza?ja som sa nprmalne pytala
@extempore ocividne si nepochopila moju otazku..ja som sa pytala na OCKOVANE deti...dalsia vec..ked ty a tbebe podobne a lekari (vsetci) mi podpisete papier ze moje dieta nimdy v zivote nedostane ziadnu chprobu na kt.sa ockuje a zarucite mi ze nebudu mat ani tie najmenaie NU tak vtedy som ochotna dat svoje dieta ockovat...a keby som zajtra sla dat ockovat(lna vase odporucanie a aby ma nejaky matere z mk neosocovali za chideru a nezodovednu kravu) svoje dieta a na druhy den mi oatane leziace prides ty a tebe podobne sa postarat o dieta a financne mi pomoct?

extempore
24. sep 2018

@evittam že sa ti nepáčia moje názory, to ešte neznamená, že mám vyjadrovanie Hany z kravína. Ani jedna ste tu nenapísali, aké máte vzdelanie, hoci som vás vyzývala. No nič, máme demokraciu, aj dojičky môžu mať vlastný názor 😂😂😂😂

extempore
24. sep 2018

@maminka1986 ale prosím ťa, ona nemá decko a neber si ju do úst lebo Bubu... 😂😂😂😂

evittam
24. sep 2018

@extempore Ja nepotrebujem pisat aké mám vzdelanie-nemam preco sa tu chválit titulmi. Uz som ti raz napísala,ze ja sa v danej problematike radím s lekármi. To,ze ty tomu neveris mna nezaujima. Tvoj nazor plne respektujem a nemam nic proti ockovaniu ale proti vakcinam. To uz som tiež pisala.
Bububu😂😂😂 Ved ty jediná si sa nam tu vyhrážala udávanim.😂😂😂😂

beky1813
24. sep 2018

@maminka1986 a co oznacujes mna? Chod si do skoly precvicit citanie s porozumenim

extempore
24. sep 2018

@evittam ja sa titulmi nechválim, operujem tu vzdelaním. Nikdy som si tituly nikde nepísala okrem vizitky. Btw, lekár, ktorý ti radí neočkovať porušuje zákon a povedala by som, že aj Hippokratovu prísahu. Takže wow, to budú odborníci na slovo vzatí 😂😂😂😂