icon

Zajtra nás čaká očkovanie MMR a mám obavy

fiafia
18. sep 2018
evittam
20. sep 2018

@extempore Ty sa mozes modlit rovnako. A jedina co tu vyskakuje na slusnych ľudí si ty.

soldi
20. sep 2018

@extempore jeeemine, zena, Ty musis mat hrozny zivot 😂

vsak Ty vsetkych okolo seba nenavidis.

riesis a odsudzujes, ked je niekto neplanovane tehotny.
a ked niekto neockuje, najradsej by si ho upalila.
musim priznat, ze ma Tvoje prispevky vzdy velmi pobavia ked ich nahodne niekde zahliadnem 😂😂😂

lenzas
20. sep 2018

@fiafia Neuvazujete nad vymazanim diskusie? Uz sa tu zacala riadna "bitka". Mozno tak si mamicky usetria cas a nervy 😂

extempore
20. sep 2018

@evittam ja sa modliť nemusím, proti chorobám na ktoré sa očkuje sú moje deti chránené. A ženská, ktorá nedá očkovať dieťa slušný človek pre mňa nie je. Divím sa, že nemáte pri sebe chlapov, ktorí by vás trochu korigovali v týchto pomýlených a tmárskych názoroch. Fakt nám hrozí v budúcnosti idiokracia, zdravý rozum sa porúčal. Možno nám treba veľkú epidémiu aby sa ľudia zobudili. Potom už ale bude neskoro. Veď sa trochu zamyslite, ak máte čím - myslíte, že by detskí lekári dávali očkovať svoje vlastné deti keby to bolo také rizikové?

beky1813
20. sep 2018

@extempore vies sa vyjadrovat aj slusne bez nadavok? Mozno by ta ludia brali viac vazne. Takto si len na smiech

extempore
20. sep 2018

@soldi jasné, strašný život mám 😂😂😂😂 to ja sa tu zabávam na vás, vyrodených matkách, čo už nevedia čo od dobroty a majú nadmieru voľného času, tak si vymýšľajú konšpiračné teórie aby boli zaujímavé 😂😂😂 a bohužiaľ, ohrozujú tým vlastné deti - a nielen to, ešte aj deti cudzie.

extempore
20. sep 2018

@beky1813 kde v mojom príspevku vidíš nadávku? 😂😂😂😂

beky1813
20. sep 2018

@extempore zle som sa vyjadrila, myslim urazky

extempore
20. sep 2018

@beky1813 na smiech budete vy, matky, ktoré neočkujete, keď príde nejaká epidémia a vaše detičky budú padať ako muchy.

extempore
20. sep 2018

@beky1813 vieš, keď je raz niekto zadubený, potom treba niekedy použiť aj expresívnejšie vyjadrovanie.

beky1813
20. sep 2018

@extempore ty asi utiahnuta putka domaca, co doma nesmie pipnit bez dovolenia a tak sa ventiluje na internete.

tinaa64
20. sep 2018

@extempore daj sa liecit kriste pane....len aby si ty nedoplatila na tie tvoje reci...tebe sa vsetko tak vrati ze zaplaces..uvidis...daj pozor na to co povies alebo napises ..tolko nenavisti v jednej osobe..este ze tu si dokonala vo vsetkych smeroch..

extempore
20. sep 2018

@beky1813 hej, hej, ja som utiahnutá puťka domáca, ktorá riadi 25 ľudí 😁😁😁😁

tinaa64
20. sep 2018

@extempore 😂😂😂😂😂😂..ty si uvedom ze niektore deti su po ockovani postihnute...normalne ti zozeniem taku mamicku co ma poskodene dieta po ockovani a dohodnem stretko aby si jej rovno do oci mohla vykrocat aka je zla mater a ako ohrozuke zivot svojho dietata.. Ale ty na tp gule nevudes mat lebo len vyskakujes na internete za anonymnim nickom...ty si uvedom ze ani tvoje ockovane deti niesu chranene ...ach boze...ze ja sa tu rozculujem nad jednou hnusnou zlou plnou nenavosti zenou..a ako sorry ale v to.to som sebec..v prvom rade hladim na svoje deti ...a na to co moze alebo nemoze ublizit mojmu dietatu...urazas tu zeny a ani kevies preco sa rozhodli tak ako sa rozhodli..do teraz debata bola pokojna...pokojne si tu zeny debatili kym si neprisla ty

beky1813
20. sep 2018

@extempore chudaci. Uz teraz ich lutujem

extempore
20. sep 2018

@tinaa64 a čo sa mi má vrátiť? Ja pristupujem k životu a k rodičovstvu zodpovedne, ja nemám prečo zaplať. To, čo tu ty nazývaš nenávisťou, to je kritický rozum - pogoogli, zistíš čo to je.

extempore
20. sep 2018

@tinaa64 žiadne dieťa nie je postihnuté kvôli očkovaniu a ver, že nemám problém komukoľvek napriamo povedať svoj názor

tinaa64
20. sep 2018

@extempore len pockaj..na kazdeho raz pride...zivot to raz da taku facku ze nebudes vedie kudy kam...na teba resp.na ockujucich matiek tiez nikto nevyskakuje a nenadava im ze su to nezodpovedna kravy..kazda chce pre svoje dieta to najlepsie ci uz ockuje alebo nie...a ano je v tebe vela nenavisti a zloby...nikto nemoze vediet co bude ..tak ako to mozes vediet ty..mas vestecku gulu alebo nieco podobne?alebo nebodaj nadprirodzene sily ?a kritizovat sa da aj slusne a nie hned nadavat na matky ze su kravy..a obzvlast ked hovno voes o tom preco sa tak rozhodli...

extempore
20. sep 2018

@tinaa64 tak ja ti teda niečo napíšem. Sedela som v čakárni u detskej lekárky s mojou, vtedy dvojmesačnú dcérou a prišla mamička, ktorá na celú čakáreň zahlásila, že sa akurát vrátili z Turecka a že jej syn, ktorého držala na rukách má pravdepodobne čierny kašeľ, samozrejme, že nebol očkovaný. Asi tu nemusím opisovať priebeh čierneho kašľa u malinkého bábätká. Tak a teraz mi povedz, ty sebec, prečo by malo byť moje dieťa, ktoré ešte kvôli nízkemu veku nestihlo byť zaočkované ohrozené ťažkou chorobou kvôli nezodpovednej matke, ktorá dieťa zaočkovať nedala? Je to fér? A to ani nechcú vidieť ten cirkus, čo s ňou narobila lekárka... Čo takto sa pozrieť aj ďalej od vlastného noha, nie ste na tomto svete len vy....

extempore
20. sep 2018

@tinaa64 ty si asi evidentne nepochopila jednu vec - neočkovať dieťa je protiprávny čin. To, že sa to u nás zatiaľ nepostihuje je druhá vec, je to len otázkou času, kým sa do toho niekto obuje.

janulka2811
20. sep 2018

@extempore netreba pisat svoj nazor odlisny 10 zenam matkam,pretoze ty mas pravdu ako i ja a oni si citaju clanky ako vakciny su jeden velky jed.
Suhlasim s tvojim nazor.

extempore
20. sep 2018

@janulka2811 ale keby to aspoň mali nejako podložené... Ale to je len agentúra JPP. Zaujímavé, že každý pozná niekoho, kto je postihnutý po očkovaní a keď ti ho má predstaviť alebo ukázať, tak zrazu nie je toho... Ja viem, že v dnešnej dobe sa nosí nonkonformizmus, proste chcem sa odlišovať za každú cenu, ale toto je už trochu moc. Ja byť tými detskými lekármi, tak volám sociálku na každú nezodpovednú matku.

tinaa64
20. sep 2018

@extempore aj ja ti 1nieco napisem..moja teta ockovana aj na cieny kasel aj mumps.a aj tak to dostala..a ked je to protizakonne tak chod..idaj vsetkych rodicov na policii ze nedodrzukeme zakon..a nutit cloveka do lekarskych ukonov(ano aj ocko k tomu patri)je protiustavne...ja poznam mamicky kt.dala ockovat svojho syna a dostal silnu cukrovku ..a ano bolo to sposobene ockovanim..a nemozes tvrdit ako bude dieta reagovat..kazde je ine...a bohuzial zivot nieje fer..na to si si uz mala davno zvyknut...v dnesbej dobe si kazdy hladi svojho ...a co sa tyka mojich deti ..vzdy sa budem rozhodovat tak ako to JA UZNAM ZA VHODNE...A VYPROSUJEM SI ABY MA NIEKTO URAZAL.....ty nevies ako by moje deti zareagovali na ockovanie..keby ostali postihnute tak prides ty a zaplatis mi vsekiake liecby..alebo sa postaras...?ja nikomu jednoznacne neradim neockuj..ja radim aby sa kazdy sam rozhodol a precila a prestudoval...a ako neockp deti ttak aj ocko deti MOZU ale NEMUSIA ochoriet...vsetko je velmi individualne...a vies co..este ta mozno lus naseriem...moje deti liecot ak maju nadchu raz do roka homeopatikami a byminkami a su dlhodobo kojene...ale to len na okraj ..aby si mala zas nejaky dovod na burlivu debatu😂😂😂(a hlavne preto lebo si smiesna a mam u prdele teba tvoje nazory a to ako ich prezentujes)

tinaa64
20. sep 2018

@extempore a dlasia..vec..ockovani su tiez roznasacmi nakolko sa ockuje aj zivou vakcinou...t

extempore
20. sep 2018

@tinaa64 očkovaní nie sú roznášačmi, to sa ti len, moja pekná, niečo prisnilo 😂😂😂

tinaa64
20. sep 2018

@extempore nech sa paci chod na socialku policiu a neviem kde este.a ako vysvetlis ze dieta narodene zdrave cule a po cokovani ochluchne oslepne ostane leziace? Ci si myslis ze si tp vymyslaju...mna by velmi zaujimalo ako by ludia ako ty zareagovali kwby lekari PRIZNALI ze si aj vazne NU po ockovani a nie len teota ci vyrazka alebo opuch v mieste vpichu..a sama mam zdravotne problemy od preockovania ked som bola dieta..a tiahne sa to so mnou do teraz..nohu mi chceli amputovat lebo lekari nevedeli co mi vlastne je..a doteraz vlastne nevedia.co mi je..keby nebolo babky a dedka.kt.mi nepotierli nohu bylinkami tak pridem o nu..a nie lekar nepriznaju NU po ockovani..prii by o biznis

tinaa64
20. sep 2018

@extempore 😂😂😂nie a preco potom lekari odporucaju aby deti cerstvo ockovane MMR ostali doma min 2 tyzdne nakolko boli ockovane zivou vakcinou a MOZU rozniest choroby proti kt.sa ockuje..to tebe sa asi nieco prisnilo..a este raz HOVNO vies o tom preco sa rodicia rozhodli tak ako sa rozhodli..tak bud taka laskava a neurazaj..

extempore
20. sep 2018

@tinaa64 no tak keď máš tak u prdele moje smiešne názory, prečo mi na nej tak rozsiahlo reaguješ? 😂😂😂😂 Vidno, že sa vyznáš ako hus do piva. Očkovanie nie je protiústavné, lebo ak si už náhodou započula, existuje niečo také ako je verejný záujem a potom niečo také ako všeobecné ohrozenie. Ak by niekto chodil po meste s infekčnou chorobou je povinný sa liečiť, tu idú jeho ústavné práva bokom. A ešte niečo - tvoje práva končia tam, kde začínajú práce a iného človeka. To, že ja dám očkovať svoje dieťa neohrozí nikoho, ale to, že ty na základe nejakých fantazmagórií nedáš očkovať svoje decko ohrozuje všetkých. Už to nebude dlho trvať a takéto deti budú vylúčené z kolektívu. A to, že očkovanie spôsobuje diabetes je do neba volajúca blbosť....

extempore
20. sep 2018

@tinaa64 nikdy mi lekárka nehovorila o žiadnom ostaní doma 2 týždne, v pondelok malú očkovaní a v utorok sme už boli na dovolenke. Ja žasnem....

tinaa64
20. sep 2018

Zeny ja koncim tuto debatu lebo to nema zmysel..vsetko bolo ok kym tu neprisla jdena osoba...ja si rada precitam a j vypocujem aj iny nazor ako mam ja(aj ho respektujem..aj rozhodnutia)ale toto je na mna uz ozaj vela...kto chce ockovat nech ockuje kto nechce nech neockuje...hlavne nech su deti v poriadku..tak majte sa tu pekne..a ostanym prajem pekny zvysok dna