Ako si ženy predstavujú užívanie si života?
Ženy ako si predstavujete užívanie si života ?
Ja mám dieťa a zrušili sa mi koníčky , všetko a som prekvapená že po robote ešte jedna šichta doma, otec dieťaťa pomáha ale aj tak si mi to zdá prehnane že vlastne život s dieťaťom je jeden kolotoč, to naozaj kým vyrastú deti tak ste len v robote a v kuchyni ? Naplnuje vás to ? Mňa teda vobec a neviem sa s tým zmieriť...
Nečítala som všetky komentáre, ale napíšem ti len jedno: Dieťa NIKDY nie je prekážka.
@anonym_82e6b8 ešte si zabudla na skupinu žien, ktoré majú deti preto, aby sa mal o nich v starobe kto postarať,lebo tie bezdetnè chudery budú v starobe a starobinci ľutovať. Haha, a čo tie dnešné plné DD a babky tam, ktoré majú 3, 4 deti?
Plus kategória žien, ktoré zvažujú súrodenca, aby to prvé nebolo v živote samé. Wooow iná filozofia do života. Sú početné rodiny a nenávidia sa navzájom, nevidia sa do smrti. Lebo súrodenec nikdy nie je záruka, že bude môj najlepší kamoš. Často je to práve naopak. Normálny človek prizná plusy aj mínusy na oboch stranách, tu na koni je to však extrémne krátkozraká logika. Ak vôbec logika
@anonym_38eac2 Ja pracujem v DSS a vidím to denne, ako čakajú, že niekto príde a niektorým klientom, ako je rok dlhý nepríde nikto. Niektorým na dôchodok, aby babička/deduško uliali ale 50€. Paradoxne šťastnejší sú tí čo nemajú deti, tí aspoň nesmútia, že nikto nepríde. Zato klienti čo majú deti čakajú kedy sa ten ich zmysle života objaví. Koľkokrát mi iba nechajú igelitku s vecami a idú preč, ani nejdú navštíviť príbuzných. Partner má 3 súrodencov a po smrti rodičov si nevedia prísť na meno. 3 bývajú inde a posledný súrodenec sa staral o rodičov, rodičia mu dali dom napísať a už bol oheň na streche. Paradoxne partner s tým bol v pohode, lebo veď on je na západe SR, rodičia na východe a nemohol by sa starať. Jeden je v zahraničí a druhý tiež na západe SR a tiež sa nestarali, ale tí bojovali o dedičstvo. S partnerom sa rozpráva iba najmladší, lebo partner nebol proti tomu. Ale súrodenec je najviac 🤔
@anonym_autor Ja som dobrovolne bezdetna a neplanujem to menit, presne toto je jeden z dovodov. Som tu len na obmedzeny cas a chcem si to uzit co najviac. Idealne bez nejakych obstrukcii. Pracujem z domu, full remote, co mi umoznuje cestovat po Europe a travit cas na roznych miestach. Rano idem zvycajne cvicit, odrobim si den a potom bud idem na bajk, zaplavat si na jazero, zajtra sa chystam na letne kino, chodievam dobrovolnicit, vela cestujem, mam roznorode zaluby, proste vkuse nieco. Z mojho pohladu je materstvo velka prekazka v uzivani si zivota.
@anonym_fdfe35 - vzhľadom na tú prvú vetu by ma vážne zaujímalo, čo hľadá dobrovoľné bezdetná žena na fóre pre mamičky (zábavu, informácie alebo neviem...). Nemyslím to ako rýpanie, len ma to teda celkom prekvapuje.
@anonym_82e6b8 V každej téme sa nájde sebestredna picura ktorej narcisticke ego nedá aby napísala od veci príspevok ako je najúžasnejšia a má sa najsamlepsie. Keďže si stojíš na kábli - písať do témy mamičke co pri dieťati nemá čas na seba ako si šťastná a máš sa super lebo ti na krku nevisi uvrestane decko je ako chváliť sa etf investíciami a 10 nehnuteľnostami v téme ako vyžiť z 500 eur, alebo napísať že vážiš 48 kilo a vyzeráš úžasne v téme ako schudnúť pri BMI 35.
Zaloz si tému pre všetky narcistky kde si môžete zdieľať aké ste úžasné, krásne, bohaté a šťastné a prestaň spamovat témy kde ľudia riešia skutočne problémy.
@anonym_fbd6f8 Picura je ten kto ťa ráno obúva a nie ja 😉 Ukáž mi kde som písala autorke. Ale hlavne, že matky vždy píšu bezdetným ako budú ľutovať, ako nevedia čo je to láska. Ja som nikde nepísala autorke, aby dala decko do decáku alebo ho utopila. Ak si si všimla sama autorka napísala, že ju materstvo nenapĺňa. A keďže si začala tému o peniazoch, je tu x tém, kde ženy, matky, nematky píšu, ako vyžiť z malého platu alebo rodičáku. 90% matiek im píše, ako mali lepšie sa učiť, ako poslať chlapa do Nemecka robiť, ako mať 3 roboty. Lebo ctnené matky mali v 20 rokoch plat 5 000€, rodinný dom, Teslu a ďalšieb2 investičné byty. A to je v poriadku? Ony si mohli kopnúť? Ale moja odpoveď na koment spôsobila problémy. Lebo som asi som tým 🐣 stúplna na otlak 🤔
@anonym_fdfe35 - vzhľadom na tú prvú vetu by ma vážne zaujímalo, čo hľadá dobrovoľné bezdetná žena na fóre pre mamičky (zábavu, informácie alebo neviem...). Nemyslím to ako rýpanie, len ma to teda celkom prekvapuje.
@katrinka8 Ja som dobrovoľne bezdetná. Na MK som sa dostala, tak že som si na google hľadala info o jednom mojom probléme a našlo mi veľa tém na MK a keďže, keď som chcela prispieť do diskusie a teda poradiť sa, tak som musela zaregistrovať. A už som tu zostala. Prečítam si fórum a témy, ktoré ma zaujímajú. V tejto ma zaujal nadpis, tak som ju prečítala a pozrela komenty. A som tu v skupinách, ktoré ma zaujímajú. Témam o tehotenstve, dojčení a výchove preskakujem. Tu ma zaujal nadpis Zmysel života žien a chybou bolo, že som odpísala na komentár, s ktorým som sa stotožnila a tým som stúpila na otlak mnohým. Som tu v psíčarskej skupine, skupinách o varení/pečení, keďže sú to témy, ktoré ma zaujímajú.

@anonym_fdfe35 Ale keď tu budeš mať mnoho moslimov, tak budeš mať iné priority a behanie ani bicyklovanie to nebudú.
@pr85 Tych moslimov, ktori sa k nam chystaju uz 10+ rokov, ano? 😅 Navyse ja ani nezijem na Slovensku.