Bianka Rumanová a iné influencerky
caute zienky, no povedzte mi vas nazor na toto halo co predviedla 🤣🤣 títo ludia uz fakt nemaju cim zaujať, to je fakt dno .. ziadna sebaucta, sebahodnota .. je mi z toho zle kam tento svet dospel … známe su tym ze si fotia kozy po instagramoch, mladi ludia/mlade baby to sledujú a myslia si ze je to in … este nemam deti, ale zacinam sa bat do akej spolocnosti by som ich priviedla .. katastrofa
( pre tie ktore nevedia tak prisla nahá na TV joj party, to bol jej outfit, hole kozy a vagina )
@diewcatqoo aj ja ju mam 😀
nuda v praci...
@nyusika no vidis. Aj vdaka tebe jej stupa sebavedomie, pretoze o nej pises 🙂
@nyusika no vidis. Aj vdaka tebe jej stupa sebavedomie, pretoze o nej pises 🙂
@diewcatqoo a ?
ja pisem o roznych veciach...ale kazdy si vyberie, na co bude poukazovat. a co si z toho vezme - ) ja, napriklad, hodinku veselej konverzacie o ho.ne...
aj ty o nej teraz puses
@diewcatqoo a ?
ja pisem o roznych veciach...ale kazdy si vyberie, na co bude poukazovat. a co si z toho vezme - ) ja, napriklad, hodinku veselej konverzacie o ho.ne...
aj ty o nej teraz puses
@nyusika a ved ja to nemyslim zle. Nech si kazdy pise, o com chce. A teba rada citam v diskusiach 🙂
@nyusika a ved ja to nemyslim zle. Nech si kazdy pise, o com chce. A teba rada citam v diskusiach 🙂
@diewcatqoo 🙂
ja proste rada len tak klebetim, aj o uplnych sprostostiach 😀
jednym uchom nu - druhym von
Morálne dno.
@anonym_autor ten jej nový frajer musí byť tiež číslo normálny chlap by utiekol kým sa da.
sa čudujem že to tv joj vôbec dovolila na jej akcii .
Rumanová sama o sebe je žumpa, ale že spadne ešte hlbšie a prerazí všetky dná - to asi netušil nik.
sa čudujem že to tv joj vôbec dovolila na jej akcii .
Rumanová sama o sebe je žumpa, ale že spadne ešte hlbšie a prerazí všetky dná - to asi netušil nik.
@anonym_6d4a14 tv joj - tv hnoj...
Tak priemerne telo. Super do postele a super na kupko, ale na verejne odhalovanie alias "reklamny putac na svoju osobnost" uz dost zvadnute a stare.
Mala to robit, ked bola krajsia, mladsia, sviezejsia. Toto je taky dost smutny pohlad.
Tak priemerne telo. Super do postele a super na kupko, ale na verejne odhalovanie alias "reklamny putac na svoju osobnost" uz dost zvadnute a stare.
Mala to robit, ked bola krajsia, mladsia, sviezejsia. Toto je taky dost smutny pohlad.
@moonlight1210 ked bola mladsia, nemala na plastiky a nevyzerala lepsie. teraz vyzera lepsie - objektivne
Keby to aspon vymyslela z vlastnej hlavy, ze by som to dokazala ako tak chapat ako nejaky statement, ale cisto na prvu kopirovat biancu censori, u ktorej mozeme len hadat ci je to volanie o pomoc, alebo zneuzivanie, alebo whatever. Proste slovenska bianca je len lacna provincna napodobnenina z wishu.
@moonlight1210 staré telo? netáraj. telo a postavu má ešte celkom fajn. len na svoj vek skôr Rumanovej vädne rozum
Takto to dopadne keď nevieš ako inak zaujat 🤷 tam keby s radšej poriadne stará o toho psíka čo tak veľmi chcela .
Keby to aspon vymyslela z vlastnej hlavy, ze by som to dokazala ako tak chapat ako nejaky statement, ale cisto na prvu kopirovat biancu censori, u ktorej mozeme len hadat ci je to volanie o pomoc, alebo zneuzivanie, alebo whatever. Proste slovenska bianca je len lacna provincna napodobnenina z wishu.
@selena_luna Bianca ma tiez v hlave najskor vatovinu. No co, nech dievcence otrcaju, co maju. Bianca tiez studovala skolu na dve veci …
pre ňu a jej podobných je najhorším trestom nikde o nich nepísať a neklikať, ale očividne dostala čo chcela všetci o nej hovoria
@moonlight1210 staré telo? netáraj. telo a postavu má ešte celkom fajn. len na svoj vek skôr Rumanovej vädne rozum
@deti95060810 koza jej uz vadne. Tvar ponatahuje, ale na tele vek uz neoklame.
Ako vravim, super pre frajera do postele a na kupko. Ale na verejne odhalenie na promoparty musi doniest nieco stavnatejsie, ako to, co doniesla.
To je ako doniest na svadbu narychlo zbuchany hrncekovy kolac miesto svadobnej torty.
@deti95060810 koza jej uz vadne. Tvar ponatahuje, ale na tele vek uz neoklame.
Ako vravim, super pre frajera do postele a na kupko. Ale na verejne odhalenie na promoparty musi doniest nieco stavnatejsie, ako to, co doniesla.
To je ako doniest na svadbu narychlo zbuchany hrncekovy kolac miesto svadobnej torty.
@moonlight1210 aj starsie rasple s aukazuju a co ? 😀
ja nebudem taka kriticka. Telo ma nadherne. Baby copisete,ze stara raspla, takvam uprimne zavidim. Za takuto postavicku a cecky by som si dala ruku odrezat. Cize hanbit sa nema preco. Ci je to vkusne? nie je, ale akchce byt zaujimava ( pre svoje siete, spoluprace atd) tak dobre urobila
ja nebudem taka kriticka. Telo ma nadherne. Baby copisete,ze stara raspla, takvam uprimne zavidim. Za takuto postavicku a cecky by som si dala ruku odrezat. Cize hanbit sa nema preco. Ci je to vkusne? nie je, ale akchce byt zaujimava ( pre svoje siete, spoluprace atd) tak dobre urobila
@lija22 tel.o ma pekne, o to pokoj.
ale ze dobre urobila ? mozno, ked chce kratkodobe kontrakty od neseioznych spolocnosti
@moonlight1210 aj starsie rasple s aukazuju a co ? 😀
@nyusika pripomen mi, o kom je tu primarne rec.
@nyusika pripomen mi, o kom je tu primarne rec.
@moonlight1210 tak hole ziadna, aspon zatial nie...ale Sisa Sklovska ma urcite chrobaka v hlave 😀 😀 😀
zeny, muzi...toto je kto ?
na tej party bol dresscode bud prid ako z brigady na zahrade u susedov...alebo obec sa najvulgarnejsie, ako vies ?
@nyusika to je móda toto 🤣🤣 si predstavte ze takto alebo ako Biana chodime vsetky po ulici 🤣
Na tej party bola najlepsie oblecena sisa sklovska mam pocit
@anonym_autor veď normálna ľahká žena, za každej doby boli ženy co frndy ukazovali...či bol komunizmus, či prvá republika.....no snáď za ficizmu nevymrú😁....inak vôbec netuším kto to je😁
@lija22 tel.o ma pekne, o to pokoj.
ale ze dobre urobila ? mozno, ked chce kratkodobe kontrakty od neseioznych spolocnosti
@nyusika my dve urcite nevidime do jej kseftov. Uz davno predsa plati, ze aj zla reklama je reklama. Dnes na jej ucet pride vela ludi. Tak isto kanyeho bianca ak to urobila, aby sa o nich pisalo, pisalo sa. Misia splnena.
@nyusika my dve urcite nevidime do jej kseftov. Uz davno predsa plati, ze aj zla reklama je reklama. Dnes na jej ucet pride vela ludi. Tak isto kanyeho bianca ak to urobila, aby sa o nich pisalo, pisalo sa. Misia splnena.
@lija22 kanyeho bianca je (podla mnohych indicii) jeho otrokyna, tyrana zena, drogovo zavisla. toto by som neporovnavala
a pokial je toto pre niekoho rpokladom, svedci to o jeho nizkej menatlnej urvni.
samozrejme, mozes mat na toto vsetko uplne iny nazor.

@nyusika ono zas, nie je prva, ani posledna. A to jej ide, aby sa ludia pohorsili, pretoze aj zla reklama je reklama. Pre takychto ludi je najvacsim utrpenim to, ked sa o nich nehovori. A dnes tu je uz druha tema o nej vo fore a viac zien to ma aj na stene. Keby sa kazdy nad jej cinom povniesol mlcanim, uz by to druhykrat neurobila a neopakovali by po nej ani dalsie tupe kravky tuziace po pozornosti. Takze tym, ze tuto kauzu zivite, jej sposobujete potesenie a dodavate jej odvahu na dalsie taketo ciny. Mne osobne je uplne jedno, ci sa ukazala hola, kedy a kde.
@diewcatqoo aj ja ju mam 😀
nuda v praci...