Je Bianka Rumanová vhodným príkladom pre naše deti?
To vážne je toto čudo príklad pre naše deti?
Dianka to zhrnula za mna dokonalo…
https://www.facebook.com/share/r/1BE63xxuNi/?mi...
Neviem,ale podľa mňa,keď aj nejaké dieťa,či puberťák ju niekde zahliadol,tak sa iba zasmial.
Celkovo mi príde divné robiť "celebrity" z účinkujúcich na Farme,či v mrkve pre nevestu,či v nejakom varení.
Preco kazdy na nu nadava? A ked vcera si uverila, tak co? Ma dokonale telo, moze si dovolit. Presne toto mala v plane, aby sa o nej co najviac pisalo. :D Dosiahla to! Bola naha, ano, ale neukazala nic. 😜 nebolo to vobec lacne! Je to shoooooow, ludia. 😀🙏
@anonym_b3bec6 wtf???
Neukazala nic???
Vsak bola cels hols.
Co ma este ukazat.??
Dieru do zadku?
Alebo roztvoreny rozkrok v plnej parade?hej???
To nie je shov....
To je ubohy cin ubohej zeny
@anonym_b3bec6 wtf???
Neukazala nic???
Vsak bola cels hols.
Co ma este ukazat.??
Dieru do zadku?
Alebo roztvoreny rozkrok v plnej parade?hej???
To nie je shov....
To je ubohy cin ubohej zeny
@osky mal zakryte prsia aj spodne partie. Na plazi tiez vidis podobne oblecene zeny, kde intimnosti zakryvaju drobne trojuholniky... Zas netreba robit z komara somara 😀
Ako, ja ked som videla aj tych ostatnych "kolegov" na "cervenom koberci", bola som rada, ze tento "slovensky šoubiz" nesledujem, nemam TV a nepoznam ich mena. Prazdnota, prazdnota... smutne... ak sa teda bavime o vplyve na deti, vypnime detom TV, zoberme ich von do lesa, dajme ich na sport, dajme im policu plnu knih, prihlasme ich na hudobny nastroj... A snad nad takymito existenciami ako Bianca len raz naddvihnu obocie ako ja
@evivb a toto znamena ze to nieje lacne? Nielen ze to je lacne este to ani nieje kontroverzne a uz vobec nie originalne ked sa len okopirovala Westovu zenu. Ked uz lacno tak aspon originalne nabuduce. ;)
@binarypete Keby to aspoň okopírovala poriadne, ale na rozdiel od Censori si ešte aj dala tangáče telovej farby, toľko odvahy zas nemala...
@anonym_autor to sa potrebujete opýtať? Bohužiaľ, nie je, ale, bohužiaľ, podarilo sa jej predrať na siete a tým pádom na ne vplyv má, ako kopa ďalšej žumpy, čo na sieťach decká nájdu. Správa sa ako chudera, čo nemá čím zaujať, ak to chcete na rovinu. Keď nemáš čím zaujať, tak ukáž prsa a riť.
Neviem síce kto to je, ale za vznik a existenciu týchto monštier ste zodpovední všetci, ktorí ich každý deň v roku sledujete na sieťach a snažíte sa im vyrovnať. Vaše IQ zodpovedá tomu, ktorým sa prezentujú ovplyvňovači. Pardon, tí ho majú oveľa vyššie, keď dokážu zarábať na vašej blbosti.
Neviem síce kto to je, ale za vznik a existenciu týchto monštier ste zodpovední všetci, ktorí ich každý deň v roku sledujete na sieťach a snažíte sa im vyrovnať. Vaše IQ zodpovedá tomu, ktorým sa prezentujú ovplyvňovači. Pardon, tí ho majú oveľa vyššie, keď dokážu zarábať na vašej blbosti.
@staryjarec ale ved pre zeny je dolezita emocia a zlozitost,vyssie harmonicke,cize nielen tisic,desattisicherz,ale nasobky. Ty ako pivne monstrum s jednoducho nuljednickovou mozgovou abecedou chapes tak kolko je dva adva. Amladi rodicia muzskeho pohlavia maju uz tak postihnute libido,ze nevedia tuto muzskopivnu genialnu prednost polopaticky sopliakovi,ci mladej frnde zaborenej v sieti,vysvetliť. Tolko zas na Tvoju obranu. Lebo mne sa lahko pise. Však?
@mandzula som rada že to aspoň niekto pochopil. Ja mam ešte malé dieťa ale sama viem ako dokážu teenagerov zblbnuť takéto "pseudohviezdy" a snazia sa byť ako oni. To som tým myslela. Nie nesledujem ju vyskakuje to na mňa všade po fb..
@anonym_autor myslim ze je treba vysvetlit dietatu aby slo vlastnou cestou,
@anonym_autor prvým príkladom pre vaše deti máte byť vy rodičia, keď si vás budú vážiť, nebudú hľadať útechu v lacných....
A hlavne, dennodenne cestujem s deckami ktoré idú zo školy (strednej) ... Tepláky, tričká pouzlované pod prsiami, sukne také, že keď sa slečna ohne .... človek vidí do duše a slovník horší ako chalani, ktorí už občas otáčajú oči
Dosiahla čo chcela,aby sa o nej písalo,či už v zlom alebo dobrom.aj zlá rekla je reklama.ty si ju teraz tiež podporila tým že si založila túto tému
prikladom pre deti su v prvom rade rodicia. a ty ak im dovolis pozerat take blbosti a cucat na socialne siete rozhodne spravny priklad niesi a uz duplom nie ak este o tom aj pises diskusiu namiesto venovania sa detom-ak dake mas
@ukgirls Zabúdate na jednu podstatnú vec.V určitom veku chcú deti zapadnúť medzi rovesníkov a ich vzorom ani náhodou nie sú rodičia a napriek ich snahe,na deti vplývajú rovesníci a celebrity.Na položenú otázku môžem jednoznačne napísať,ze dotyčná slečna nie je príklad hodný nasledovania,no napriek tomu,ci si to pripustíme,ci nie, ovplyvňuje aj nase deti,bez ohľadu na to,ako ich vychovávame so zreteľom na morálne, spoločenské a duchovné hodnoty
@ukgirls Zabúdate na jednu podstatnú vec.V určitom veku chcú deti zapadnúť medzi rovesníkov a ich vzorom ani náhodou nie sú rodičia a napriek ich snahe,na deti vplývajú rovesníci a celebrity.Na položenú otázku môžem jednoznačne napísať,ze dotyčná slečna nie je príklad hodný nasledovania,no napriek tomu,ci si to pripustíme,ci nie, ovplyvňuje aj nase deti,bez ohľadu na to,ako ich vychovávame so zreteľom na morálne, spoločenské a duchovné hodnoty
@viera012345 pre nase deti osoba ako ona rozhodne nieje dolezita a ani stred zaujmu .. jedine koho Biana zaujme je slaboduche jednoduche zenske a nadrzanych tatinov... deti maju daleko ine priority .. 😝
@viera012345 pre nase deti osoba ako ona rozhodne nieje dolezita a ani stred zaujmu .. jedine koho Biana zaujme je slaboduche jednoduche zenske a nadrzanych tatinov... deti maju daleko ine priority .. 😝
@ukgirls Myslieť si môžeme len to najlepšie, realita je často iná
@anonym_autor kto nevie zaujať rozumom, skúša nahotou 😏
Ešte by ma v súvislosti s príspevkami zaujímalo,ze pri vyjadrovani názorov vychádzate z vlastnej skúsenosti s výchovou detí a tie deti su už dospelé,ci si len myslíte, že stav veci je taký, či onaký?
@ukgirls Deti majú rôzne priority,v tom s Vami súhlasím...len je tu ešte jedna skutočnosť,su prirodzene zvedavé, zvedavé na všetko/v určitom veku je to aj časť biológie, zameranej na ľudské telo,na celé ľudské telo/
Žiadny influncer neni správny príklad pre naše deti
@anonym_autor kto? 😒
@anonym_autor nie
@anonym_autor to nie sú celebrity sú to viac populárni ľudia na sk preslávili sa svojou úbohostou ale od celebrít majú ďaleko 😀

@anonym_5d2255 A najsmutnejsie,ze takymto pseudo celebritam rozdavaju zdarma auta,reklamne predmety.....a ti,co by si to skutocne zasluzili za nejaky prinos,ti nic nedostanu. Zijeme v materialnej dobe,kazdeho len peniaze a cisla zaujimaju.
@marca12 počkať. Keby tie pseudo celebrity neboli tak obľúbené a sledovane, nič by predsa nedostali. Oni len odrážajú vkus ludi