Je normálne, že mi povedali, že som vykysla?
Jw to normalnw ?
Mne to nepride normalne, ani v rodine. A uz toboz nie, ked cloveka nevidim viac rokov, neviem cim si prechadza, co vsetko je za nim. Pride mi to trapne, pretoze ak mam zrkadlo, tak to aj sama vidim, ze som pribrala a ked uz, tak da sa to povedat aj slusnejsie. Ale neviem, ci si myslia, ze s tym, ze si pribrala, si stratila aj zrak alebo sa Ti doma rozbilo zrkadlo? Naco oznamovat, co viem aj sama?
Ja osobne som na to dost citliva, uz od detstva, istu dobu som jedla malo, bala som sa jest, vazila som 43 kg, sestra mala kvoli blbym poznamkam nasliapnute tiez na anorexiu. Moja mama trpi tymto cely zivot, mne ked daco povie otec a to v tej nasprostejsej chvili si vie rypnut, tak sa mi chce utiect a schovat sa do kuta a len revat. Lebo on to chudacik mysli ako "srandu". Lenze opacne to nefunguje, ze ano...🙄
Ja neviem, osobne si myslim, ze je to nedostojne a neslusne takto komentovat postavu druhych ludi, ci uz o "tucnote" alebo "chudosti". To je jedno. Za mna je to znamka nizkej empatie a mozno aj inteligencie alebo skodoradostneho cloveka. Taketo typy sa mi protivia.
@anonym_autor nie nie je takým ľuďom treba jedny po papuli nikto nemá právo komentovať tvoj vzhľad môže to narobiť viac škody ako úžitku
@anonym_autor Niektorým ľuďom sa pri rozdávaní taktnosti neušiel ani kúsok.Nerob z toho tragédiu ,že poniektorí si myslia, že človek sám nevidí, že pribral
@anonym_autor no slušné to rozhodne nie je. Ono záleží aj kto ti to povedal (blízka rodina, dobrá kamarátka, partner). A záleží aj na tom ako ti to povedal. Ak tvrdo vykysla si ty prasnica, tak to by som sa urazila aj keby mi to povedal niekto z rodiny. Dá so to povedať aj citlivejšie a nejako slušne ťa upozorneniť (tak v dobrom).
Keď vidím že nejaký človek je pribratý vždy si poviem že čo ak je ten človek chorý.Samozrejme ak vtom nieje len prejedanie sa a lenivosť .A nie nieje to normálne tak povedať ,keď už tak používať slušnejšie výrazy
@anonym_autor Ok dá sa to povedať ja jemnejšie ale ak je to pravda tak čo???? vysvetli prečo a budú dražať hubu..

alebo povedz: Ja schudnem, ale tvoje IQ sa už nezvýši