Je silné auto symbolom mužského ega?
Rád by som sa vás žien spýtal na tento názor. Ako to vidíte vy, ak má muž silné a pekné auto. Čo si o tom mužovi ako prvé pomyslíte. stretávam sa s tým neustále v živote, že ma automaticky neznáma žena odsúdi za to a ako keby zaškatuľkuje.
Je to len kvôli tomu, že z praktického hľadiska mám "silné-rýchle" auto, no nie som závodník a podstivo dodržujem predpisy. Za 20 rokov iba jedna pokuta za rýchlosť, čo som si nevšimol 30tku. A druhá vec, nemám rád tuctové farby alebo prevedenie, takže ma je na ceste ľahko poznať, čo sa týka designu, no žiaden tuning ako majú deti.
@anonym_autor nemusíš si tým nutne zvyšovať ego, možno ho máš vysoké prirodzene a ohrnieš nosom nad bežnými autami. My máme štandardné auto, vie vytiahnuť 150 ale nepotrebujeme, lebo všade kam ideme autom je max 130tka - a tiež dodržiavame predpisy plus mínus. Čiže načo je ti to "silné" auto? Lebo to dobre vyzerá, všetci sa obzrú, evtl pozávidia, atď. = Robí to dobre tvojmu egu. Niekto to k životu potrebuje, aby sa cítil spokojnejšie, iný nie, povie že kravina vysoliť toľko chcetákov za zbytočný luxus. Tvoja vec, ak si ty s autom spokojný, tak potom fajn. My by sme si nikdy "silné" auto nekúpili, načo. Peniaze radšej investujeme inde.
Dalsi red flag je ak mas k tomu autu citovy vztah - ako riesis skrabance? Nadavas? Zerie ti cas ktory by si mohol aj inak vyuzivat? A hlavne je to auto to najzaujimavejsie na tebe?
Velmi vela ludi kompenzuje svoju priemernost nadpriemernym autom a to je okamzite citit az za roh. Je jednoduchsie vybavit si nadpriemerne auto ako sa stat naozaj top clovekom. Taka spinava skratka ktora krici zle veci o tvojej podstate
@martinmmartin preco by mal byť priemerný, ked má zaujímavé auto? nemôže byt aj super chlap a mat super auto? ake prízemné skatulkovanie.
p.s. tiez mam nevšedné auto a užívam si to
Mňa zaujíma prečo ťa to zaujíma?? Hmm ?? Chces aby sa to o tebe hovorilo alebo čo? A aká to je farba tvojho auta? Asi mi na farbu neodpovieš
@anonym_autor nemusíš si tým nutne zvyšovať ego, možno ho máš vysoké prirodzene a ohrnieš nosom nad bežnými autami. My máme štandardné auto, vie vytiahnuť 150 ale nepotrebujeme, lebo všade kam ideme autom je max 130tka - a tiež dodržiavame predpisy plus mínus. Čiže načo je ti to "silné" auto? Lebo to dobre vyzerá, všetci sa obzrú, evtl pozávidia, atď. = Robí to dobre tvojmu egu. Niekto to k životu potrebuje, aby sa cítil spokojnejšie, iný nie, povie že kravina vysoliť toľko chcetákov za zbytočný luxus. Tvoja vec, ak si ty s autom spokojný, tak potom fajn. My by sme si nikdy "silné" auto nekúpili, načo. Peniaze radšej investujeme inde.
@anonym_dfc0ae Asi si nečítala, čo som písal. To že je silnejšie, neznamená, že bolo drahé, ale je pod cenovým priemerom klasických nových áut. To že nemá obmedzovač a pokojne ide 250, neznamená, že tak chodím. Možno by si si "silnejšie" nekúpila, pokiaľ to nevyskúšaš, že to je komfortnejšie, aj na dovolenky, ak si naložená a aj bezpečnejšie ako sa píše vyššie.
@martinmmartin preco by mal byť priemerný, ked má zaujímavé auto? nemôže byt aj super chlap a mat super auto? ake prízemné skatulkovanie.
p.s. tiez mam nevšedné auto a užívam si to
@zmrzlinka8 ak je nadpriemerne auto liek na osobnu priemernost tak je to problem. Ak nie tak no problem
Žiadny tuning ako majú deti 🤣, tak dík ja milujem vytunené autá a sama také mám, neviem si predstaviť mať sériové auto a to teda niesom najmladšia a k tomu búchanie muziky musí byť čím viac duní tým lepšie 🙈, ja nemám pochopenie pre pribrzdených ľudí na cestách, kde je 50tka a idú 30tkou, alebo potrebujú aby mohli odbočiť prázdnu vestu, celkom ma zaujíma to tvoje silnejšie auto 🤣🤣🤣
Mňa zaujíma prečo ťa to zaujíma?? Hmm ?? Chces aby sa to o tebe hovorilo alebo čo? A aká to je farba tvojho auta? Asi mi na farbu neodpovieš
@anonym_962169 Na farbu som už odpovedal, keby čítaš. A nie, nepotrebujem aby sa o mne hovorilo. Len si to často všímam z okolia, že niektoré ženy si myslia dopredu na základe toho, na akom aute prídeš. A nejedná sa iba o mňa, všimol som si to aj na iných. Hlavne čo poznám "autíčkarov", čo majú v aute pomaly aj papuče a nemôžem si otvoriť ani cukrík v ich aute, tak si tiež niektoré ženy domyslia, že si niečo kompenzujú.
@anonym_962169 Na farbu som už odpovedal, keby čítaš. A nie, nepotrebujem aby sa o mne hovorilo. Len si to často všímam z okolia, že niektoré ženy si myslia dopredu na základe toho, na akom aute prídeš. A nejedná sa iba o mňa, všimol som si to aj na iných. Hlavne čo poznám "autíčkarov", čo majú v aute pomaly aj papuče a nemôžem si otvoriť ani cukrík v ich aute, tak si tiež niektoré ženy domyslia, že si niečo kompenzujú.
@anonym_autor čítala základ čierny a ďalej?čierna je normálna farba skoro každé auto je takéj farby😂😂😂prepáč aj som sa ťa dotkla ale niečo ťa na tom musí srat keď to riešiš.. však kašli na to čo si kto o tebe mysli alebo nemyslí 😂
@anonym_autor Mňa zaráža,ako vieš,čo si ženy myslia. A ešte aj dopredu.Čiže ty vieš,čo si ženy myslia už vtedy,keď to tie ženy ani nenapadne? To je zaujímavé.
A vieš čo? Tým,že to tu tak vehementne riešiš a obraňuješ sa,tak áno,ty si určite niečo kompenzuješ...
Žiadny tuning ako majú deti 🤣, tak dík ja milujem vytunené autá a sama také mám, neviem si predstaviť mať sériové auto a to teda niesom najmladšia a k tomu búchanie muziky musí byť čím viac duní tým lepšie 🙈, ja nemám pochopenie pre pribrzdených ľudí na cestách, kde je 50tka a idú 30tkou, alebo potrebujú aby mohli odbočiť prázdnu vestu, celkom ma zaujíma to tvoje silnejšie auto 🤣🤣🤣
@zuzubb007 Nič zaujímavé, len staršie Áčko, úprava z výroby s čipom 450k. Predchádzajúci majiteľ ju dva krát skoro zrušil, tak sa toho potreboval zbaviť, lebo bol práve takej povahy, že jazdil koľko to dá.
@zuzubb007 Nič zaujímavé, len staršie Áčko, úprava z výroby s čipom 450k. Predchádzajúci majiteľ ju dva krát skoro zrušil, tak sa toho potreboval zbaviť, lebo bol práve takej povahy, že jazdil koľko to dá.
@anonym_autor jaj to sa mi ako auto nepáči 🙈, ani keby malo 2000 koní 🤣, nechápem veľmi pointu tohto príspevku, však nech ma každý ale auto chce, áno je pravda, za asi väčší úspech majú chlapi na SUV a taký to frajerikovia na bavorakoch ako M3, M4 a podobne
@anonym_autorne sa zdá že chces aby sa to o tebe hovorilo ale opak je pravdou....
@anonym_autor čítala základ čierny a ďalej?čierna je normálna farba skoro každé auto je takéj farby😂😂😂prepáč aj som sa ťa dotkla ale niečo ťa na tom musí srat keď to riešiš.. však kašli na to čo si kto o tebe mysli alebo nemyslí 😂
@anonym_962169 Základ plus niečo, čo nebudem konkretizovať.
A áno, serie 😂 nie raz sa mi to stalo. Normálne rande, stretnutie v reštaurácii, odchod domov, klasický návrh, že ju odveziem. Príchod k autu a hneď poznámky "to akože vážne 🙄" a potom už len zmena právania a kopec iných rečí, presne o tom, čo sa písalo vyššie.
Škoda že zmenili nadpis. Ja som len chcel vedieť názor viacerých na to, čo si o tom myslia. A nie riešiť farbu, alebo či si niečo kompenzujem. Lebo, keby ma poznáš, tak vieš, že si nemám čo kompenzovať.
Je mi úplne fuk, aké auto má muž. Kým to auto nie je staršie ako moja dcéra (staršie ako ja byť môže, oldtimery sa mi páčia) a nie je farby takej nudnej, že zivam ešte pred tým, než otvorím dvere. A nemám rada čokoľvek z dielne VW (vrátane Audi a Porsche). Proste zle skúsenosti (s autami, nie ich majiteľmi)
@anonym_dd46b3 myslím, že mnohé takéto "ľudové múdrosti" a aj mnohé príslovia, porekadlá... sú štatisticky bezvýznamný blud.
@anonym_b3b363 ...a zase to príde.Prosim, ušetri ma od . štatistických udajov, poučovania a snahy zosmiešniť.Dakujem!
Nemyslim si vobec nic, je to iba o ludoch, nie o autach. Kreten moze vystupit z BMW, rovnako ako z Fordu
nikto ti neberie to ze si sikovny a zarobil si si ale ako zo skusenosti je to skor repelent na zeny s mozgom ... nie ej to ani tak o egu ako o skusenostiach a praxi
Po odpovediach si myslím, že problém bude aj inde ako v aute... také tie chrumkavé odpovede, aby si vyzeral pekne a nad vecou, ale nepríde mi to úprimné... môžem sa úplne mýliť, nepoznám ťa a píšem len na základe pár komentárov, ale ten prvý dojem nemám dobrý
Po odpovediach si myslím, že problém bude aj inde ako v aute... také tie chrumkavé odpovede, aby si vyzeral pekne a nad vecou, ale nepríde mi to úprimné... môžem sa úplne mýliť, nepoznám ťa a píšem len na základe pár komentárov, ale ten prvý dojem nemám dobrý
@anonym_b46414 Neberiem ti tvoj dojem. No aký by to malo význam, písať niečo, a ešte anonymne, ak by som to nemyslel úprimne. Nie som "snílek" alebo "pohádkar", to by som svoj čas investoval radšej do praktickejších vecí, ako si tu niečo vymýšľať.
Ale áno, je to o tom.. Nepoznáš, nevieš, môžeš iba konštatovať na základe vlastnej skúsenosti a vlastného prvého dojmu 🙂
Túto odpoveď si cením viacej, ako otázku akej je farby 🙈 🙈
@anonym_b46414 Neberiem ti tvoj dojem. No aký by to malo význam, písať niečo, a ešte anonymne, ak by som to nemyslel úprimne. Nie som "snílek" alebo "pohádkar", to by som svoj čas investoval radšej do praktickejších vecí, ako si tu niečo vymýšľať.
Ale áno, je to o tom.. Nepoznáš, nevieš, môžeš iba konštatovať na základe vlastnej skúsenosti a vlastného prvého dojmu 🙂
Túto odpoveď si cením viacej, ako otázku akej je farby 🙈 🙈
@anonym_autor Nemyslím tým, že by si si vymýšľal alebo klamal o aute a podobne, ale taká tá potreba sa obhájiť a vytknúť čokoľvek negatívne na tvoju osobu, čo by tu mohlo padnúť, že máš silné auto, no nejazdíš rýchlo, je nápadné, ale nechceš pútať pozornosť, nie si hentaký onaký, ale taký a taký... jednoducho mi to príde, že sa snažíš sa vykresliť v čo najlepšom možnom svetle, možno až trochu moc na silu a to mne osobne na ľuďoch väčšinou moc sympatické nie je... a tipujem, že pri zoznamovaní sa toto deje aj pri iných témach, nie len aute... môj chlap má auto svojich snov, vráža do neho pre mňa nezmyslené peniaze, rád ho ukáže, je to jeho hobby, určite aj vec nejakého statusu, ale nepotrebuje si to ospravedlňovať, obhajovať sa a nikdy som nemala pocit, že si niečo kompenzuje alebo má veľké ego
@anonym_dfc0ae Asi si nečítala, čo som písal. To že je silnejšie, neznamená, že bolo drahé, ale je pod cenovým priemerom klasických nových áut. To že nemá obmedzovač a pokojne ide 250, neznamená, že tak chodím. Možno by si si "silnejšie" nekúpila, pokiaľ to nevyskúšaš, že to je komfortnejšie, aj na dovolenky, ak si naložená a aj bezpečnejšie ako sa píše vyššie.
@anonym_autor je to komfornltnejšie, súhlasím. Otázka je, či som ochotná ten komfort zaplatiť. Nie som. Vravíš, že bolo lacné, znovu subjektívny pocit. Áno aj ten rover, ktorý som jazdila, bol lacný (dôvod nepoviem), ale žerie ako sviňa oproti nášmu autu, návšteva servisu je ojojoj a cítim sa v ňom ako v tanku, proste krava. Každopádne, jeho majiteľ je s ním spokojný (a nerieši či mu to dvíha ego, v živote sme sa o aute viac ako o aute nebavili, jednoducho mi ho požičal keď bolo treba, alebo som mu ho hodila do servisu atď.). Niekto povie že áno toto chcem a niekto povie nie, nechcem ani zadarmo. Napísal si niekam cenu? Nechce sa mi čítať celá diskusia.
@anonym_autor je to komfornltnejšie, súhlasím. Otázka je, či som ochotná ten komfort zaplatiť. Nie som. Vravíš, že bolo lacné, znovu subjektívny pocit. Áno aj ten rover, ktorý som jazdila, bol lacný (dôvod nepoviem), ale žerie ako sviňa oproti nášmu autu, návšteva servisu je ojojoj a cítim sa v ňom ako v tanku, proste krava. Každopádne, jeho majiteľ je s ním spokojný (a nerieši či mu to dvíha ego, v živote sme sa o aute viac ako o aute nebavili, jednoducho mi ho požičal keď bolo treba, alebo som mu ho hodila do servisu atď.). Niekto povie že áno toto chcem a niekto povie nie, nechcem ani zadarmo. Napísal si niekam cenu? Nechce sa mi čítať celá diskusia.
@anonym_dfc0ae 15k predchádzajúci majiteľ ho rozbil, lebo bol chuj a chcel sa ho zbaviť, tak dal pod cenu.
@anonym_autor Nemyslím tým, že by si si vymýšľal alebo klamal o aute a podobne, ale taká tá potreba sa obhájiť a vytknúť čokoľvek negatívne na tvoju osobu, čo by tu mohlo padnúť, že máš silné auto, no nejazdíš rýchlo, je nápadné, ale nechceš pútať pozornosť, nie si hentaký onaký, ale taký a taký... jednoducho mi to príde, že sa snažíš sa vykresliť v čo najlepšom možnom svetle, možno až trochu moc na silu a to mne osobne na ľuďoch väčšinou moc sympatické nie je... a tipujem, že pri zoznamovaní sa toto deje aj pri iných témach, nie len aute... môj chlap má auto svojich snov, vráža do neho pre mňa nezmyslené peniaze, rád ho ukáže, je to jeho hobby, určite aj vec nejakého statusu, ale nepotrebuje si to ospravedlňovať, obhajovať sa a nikdy som nemala pocit, že si niečo kompenzuje alebo má veľké ego
@anonym_b46414 obhajujem sa len v tom, čo mňa nesedí, čo píšu. Ak viem, že nepatrím do tej škatule 🤷
Nemám rád vymyslené veci a krivé obvinenia, tak prepáč že to tak znie.
@anonym_b46414 obhajujem sa len v tom, čo mňa nesedí, čo píšu. Ak viem, že nepatrím do tej škatule 🤷
Nemám rád vymyslené veci a krivé obvinenia, tak prepáč že to tak znie.
@anonym_autor Mne sa ospravedlňovať nemusíš, ako hovorím, je to len môj prvý dojem z tvojho vyjadrovania, ale možno ho môžu mať aj iné ženy, s ktorými sa zdá, že máš problém, keď si založil diskusiu, preto sa snažím ten pocit nejak vysvetliť... s tým že v realite vôbec byť taký nemusíš samozrejme
Kašlať na auto...dôležité je, aký si v posteli a nie na akom aute jazdíš.
@earlgrey to musí povedať iná, nie ja. Nemal som zatiaľ sťažnosti.
@anonym_autor muza reprezentuje manzelka a auto. Predsa podla auta sa da ciastocne odhadnut majitel.
Môj exmuz mal ledva 160cm, dlhy také že by sa mi ani nesnívalo ale stále chodil na obrovských BMW. To bol taký “egohonič”. Môj terajší muž ma takmer 2m a chodí na dodávke lebo ma takú prácu že ju potrebuje 😀. Aj keď by si mohol dovoliť krásne BMW tak si ho nekúpi lebo tá dodávka mu proste vyhovuje.
@anonym_autor mna by si odradil tym ,,podstivo", napr. v sms, bez ohladu na auto

Poznam “chlapčeka” (je to zrelý muž, ale totálne bez sebavedomia), ktorý ma často fungl nové a brutálne auto (teraz ma BMW). Sprava sa slušne, úctivo, žiaden Burian to nie je, nevpovysuje sa nad nikoho. Je tichej povahy, ma 40rokov a silne a drahé auta si kupuje kvôli svojej dcére, aby bola bezpečne prevážaná, ak ju ma práve u seba. Je slobodný, rozišiel sa s matkou dieťaťa….