icon

Je svet zoznamovania naozaj povrchný?

Dnes o 08:43

Myslíte si, že väčšina úspechu pri zoznamovaní je vzhľad? Keď vidím úspešné študované ženy a šikovných a dobre zarábajúcich programátorov dlhodobo single, mám pocit, že makanie na sebe nikto neocení. Na druhej strane dobre vyzerajúca čašníčka a pekný chlap majú okolo seba toľko pozornosti. Máte skúsenosti, že pri hľadaní partnera je to väčšinou len o vzhľade?

Strana
z2
anonym_ae1b07
Dnes o 15:49
@anonym_2d020f

@anonym_ae1b07 oblubeny argument, ze muzi 45+ nie su terno. co to meni na tom, ze 45+ muz nema zaujem o niekoho, kto doteraz bol s niekym inym. keby mala zaujem, mohli sa dat predsa dokopy skor, mal by zaujem. ale srat na neho a potom prskat, ze 45+ on nie je terno. je to jej problem, naco cakala do tej 45+, ked to je fuj vek u neho
no ako keby aj tie predtym nechceli od neho to iste 😀😀😀
chlap vacsinou musi platit, tak aspon plati mladsej a nie starej ... tej logike asi chapes

@anonym_2d020f tak tejto poslednej tvojej zápletke absolútne nerozumiem 😃😃😃

A starým chrenom prajem len to, co si od takej mladej zaslúzia, snáď chápeš (dobre ošklbať a potom ísť za mladším)

anonym_2d020f
Dnes o 15:51
@anonym_ae1b07

A starým chrenom prajem len to, co si od takej mladej zaslúzia, snáď chápeš (dobre ošklbať a potom ísť za mladším)

@anonym_ae1b07 ak on 45+ nie je terno, kto jej kazal cakat tak dlho. ved mohla prist o 10 rokov skor, vo svojej a jeho 35tke.

anonym_ae1b07
Dnes o 15:53
@anonym_2d020f

@anonym_ae1b07 ak on 45+ nie je terno, kto jej kazal cakat tak dlho. ved mohla prist o 10 rokov skor, vo svojej a jeho 35tke.

@anonym_2d020f ja neviem o čom tu točíš. Však žena bola možno v 35-tke zadaná, dotyčného ani len nepoznala. Tak asi ťažko mohla za niekým prísť o 10 rokov skôr 😮

anonym_2d020f
Dnes o 15:54
@anonym_ae1b07

@anonym_ae1b07 ako keby ho stara nemohla osklbat tiez.
teraz neviem, na koho si viac nahnevana. na toho prveho, co sa rozviedol s tou 45+ po 20-30 rokoch. alebo na toho, co uz nema o vztah s 45+zenou zaujem. alebo na oboch

anonym_2d020f
Dnes o 15:56
@anonym_ae1b07

@anonym_2d020f ja neviem o čom tu točíš. Však žena bola možno v 35-tke zadaná, dotyčného ani len nepoznala. Tak asi ťažko mohla za niekým prísť o 10 rokov skôr 😮

@anonym_ae1b07 ok, tak ten muz 45+ proste hlada o 5-10r mladsiu. to mas to iste. ona ho nehladala v 35r, on ju nehlada v 45r

anonym_ae1b07
Dnes o 15:58
@anonym_2d020f

@anonym_ae1b07 ako keby ho stara nemohla osklbat tiez.
teraz neviem, na koho si viac nahnevana. na toho prveho, co sa rozviedol s tou 45+ po 20-30 rokoch. alebo na toho, co uz nema o vztah s 45+zenou zaujem. alebo na oboch

@anonym_2d020f nahnevaná? Ja nie som nahnevaná, mňa hnevajú len tie tvoje sprosté reči, že žena 45+ je stará. Mimochodom ja toľko nemám, ale čo píšeš len ukazuje tvoju frustraciu voči ženám tohto veku. A je to smutné, zároveň smiešne. Lebo normálna, rozumná, samostatná žena by o takého chlapa aj tak nestála. Jedine mladá, čo nič nemá a potrebuje niekoho, aby ju dotoval. A je jej jedno, aký ten chlap je... Lóve je love, že?.😀

anonym_2d020f
Dnes o 15:59
@anonym_ae1b07

@anonym_ae1b07 pritom ten rozchod po 25-30 rokoch nastane proste z dovodu, ze uz su unaveni zo seba, ziadna nevera, ale uz to nema dalej zmysel byt spolu. Len problem je, ze rozvod v zeninej 45 pride v jej najhorsiu chvilu. Perino a menopauza. Keby prisiel v 35 alebo 40r, v pohode si niekoho najde.

anonym_2d020f
Dnes o 16:02
@anonym_ae1b07

@anonym_2d020f nahnevaná? Ja nie som nahnevaná, mňa hnevajú len tie tvoje sprosté reči, že žena 45+ je stará. Mimochodom ja toľko nemám, ale čo píšeš len ukazuje tvoju frustraciu voči ženám tohto veku. A je to smutné, zároveň smiešne. Lebo normálna, rozumná, samostatná žena by o takého chlapa aj tak nestála. Jedine mladá, čo nič nemá a potrebuje niekoho, aby ju dotoval. A je jej jedno, aký ten chlap je... Lóve je love, že?.😀

@anonym_ae1b07 ked poviem, ze muz nema zaujem o niekoho 45+, kto pri nom nestal a nic predtym nebudoval. ty mi odpovies, ze zena by ani o takeho nestala. tak je vsetko v poriadku. lebo ona o neho nestala ani predtym, ani potom. on by o nu este stal predtym, ale nie potom.🙂

anonym_ae1b07
Dnes o 16:05
@anonym_2d020f

@anonym_ae1b07 ked poviem, ze muz nema zaujem o niekoho 45+, kto pri nom nestal a nic predtym nebudoval. ty mi odpovies, ze zena by ani o takeho nestala. tak je vsetko v poriadku. lebo ona o neho nestala ani predtym, ani potom. on by o nu este stal predtym, ale nie potom.🙂

@anonym_2d020f dobre, ukončime túto nikam nevedúcu debatu..pre teba je žena 45+ stará (tak si sa vyjadril), a pre mňa je chlap s takým názorom blb

anonym_2d020f
Dnes o 16:07
@anonym_ae1b07

@anonym_ae1b07 'mňa hnevajú len tie tvoje sprosté reči, že žena 45+ je stará'
tak dobre, zena 45+ je este mlada, spokojna? ale ako zeny maju nejake vyberove kriteria, tak ich maju aj muzi. a jedno je, ze muzi chcu starnut s niekym, co by boli snim dlho pred tymi 45+. ak ak to zena predtym nemala zaujem, tak on nema tiez zaujem teraz.

45+ clovek nie je stary, iba sa mu vtedy radikalne meni vzhlad, hlavne u zien, ktory je u nich velmi dolezity . stary je az od 60

anonym_ae1b07
Dnes o 16:10
@anonym_2d020f

@anonym_ae1b07 'mňa hnevajú len tie tvoje sprosté reči, že žena 45+ je stará'
tak dobre, zena 45+ je este mlada, spokojna? ale ako zeny maju nejake vyberove kriteria, tak ich maju aj muzi. a jedno je, ze muzi chcu starnut s niekym, co by boli snim dlho pred tymi 45+. ak ak to zena predtym nemala zaujem, tak on nema tiez zaujem teraz.

45+ clovek nie je stary, iba sa mu vtedy radikalne meni vzhlad, hlavne u zien, ktory je u nich velmi dolezity . stary je az od 60

@anonym_2d020f ja som debatu s tebou skončila, pekný zvyšok dňa ☺️

anonym_2d020f
Dnes o 16:20

aj tak je najlepsie, ze zena medzi 20-45+ nejavi o muza zaujem. pride pad vzhladu po 45, rozvod. zrazu ma zaujem o toho muza, ten povie, ze nema zaujem, lebo sa mu nepaci ona ani jej spravanie, ze nejavila zaujem predtym a dala prednost inym. tak mu nada do frustrovanych zakomplexovanych chudakov. 😀😀😀 to nevymyslis.

zuzitko74
Dnes o 20:26
@anonym_2d020f

aj tak je najlepsie, ze zena medzi 20-45+ nejavi o muza zaujem. pride pad vzhladu po 45, rozvod. zrazu ma zaujem o toho muza, ten povie, ze nema zaujem, lebo sa mu nepaci ona ani jej spravanie, ze nejavila zaujem predtym a dala prednost inym. tak mu nada do frustrovanych zakomplexovanych chudakov. 😀😀😀 to nevymyslis.

@anonym_2d020f Ono najlepšie je, keď sa nájdu takí, čo sa až tak zúfalo nesnažia, nie sú na love, len sú otvorení tej možnosti. Vtedy to môže fungovať aj keď sú obaja vo veku 50+ k obojstrannej spokojnosti...jednoducho je tam priateľstvo, sympatie a aj potrebná dávka chémie. Či si myslíš, že som naivná a takto to v živote nefunguje?

anonym_6c17c5
Dnes o 20:57
@anonym_ae1b07

@anonym_ae1b07 mňa si dotyčný zablokoval keď som mala tú drzosť mu oponovať . taky je on vyrovnany 😆

anonym_2d020f
Dnes o 21:39

@anonym_6c17c5 blokol som par ludi s idiotskym nazorom a ocitla si sa medzi nimi ocividne. 🙂

anonym_711b92
Dnes o 21:50

@anonym_2d020f smutne je, ze existuju taki chlapi, ktori vlastne pohrdaju starsimi zenami. Vacsinou manzelky spravia z manzela ziaducejo chlapa svojou starostlivostou. A on ju potom opusti a fundovane rozprava o menopauze a zmeneni vzhladu.

anonym_2d020f
Dnes o 21:55
@anonym_711b92

@anonym_2d020f smutne je, ze existuju taki chlapi, ktori vlastne pohrdaju starsimi zenami. Vacsinou manzelky spravia z manzela ziaducejo chlapa svojou starostlivostou. A on ju potom opusti a fundovane rozprava o menopauze a zmeneni vzhladu.

@anonym_711b92 Je smutne, ako tu kazdy den pohrdate muzmi, ktori nechcu zivit nezamestnanu zenu, ktorej sa nechce pracovat, alebo ak maju priemerny prijem. Do 45 vysmech, potom pridu nadavky a plac.

anonym_6c17c5
Dnes o 21:57
@anonym_711b92

@anonym_711b92 tento je sam bez zeny.

anonym_2d020f
Dnes o 21:59

@anonym_6c17c5 vestica Eva 🙂Trafit na taku ako ty, to radsej budem sam. Ja si
vyberam ...

Strana
z2