Kam sa stratili vaši upravení a vyšportovaní manželia?
Dnes, ako si tak idem parkom, po dvoch hodinách prechádzania si uvedomujem, že tak trochu tu píšete hlúposti. Je vonku pekne a, samozrejme, bolo tam kopa párikov a rodiniek s deťmi. Možno 150– 200 takých rodiniek by sa tam dalo narátať.A čo je zaujímavé? Chlapi… Chlapi tintítka, takí, čo sa nevedia obliekať, vyzerajú zanedbane, sú malého vzrastu, s plešinami, alebo kútmi. Žiadne svaly, proste hrôza. Nebolo tam vidieť jediného krásneho, vysokého, vyšportovaného a elegantne oblečeného chlapa.Otecka....A teraz mi povedzte, čo to máte za nároky na mužov? A čo to tu píšete za hlúposti, akých krásavcov máte doma? Hmmm… Ach… jaj…
Nie je nič lepšie než byť nezadaná a mať aspoň trochu zdravého rozumu.
No hlavne, zenati pre slobodnu predsa nie su cielova skupina. Pozeraj na slobodnych, bezdetnych, ti maju cas chodit kazdy den do fitka, k barberovi, taterovi, pristrihnut metrosexualnu bradu, vela penazi vrazit do svojho vzhladu, nakupovat a obliekat sa podla najnovsej mody... Dvojica s 2-3 detmi a hypotekou na krku su radi, ak vecer odpadnu do postele, stihnu pred tym sprchu a maju cas sa vyspat.
Môj bol na dvojdňovom hiku po Veľkej Fatre, inak ďalší 6 účastníci sú tiež pomerne vyšportovaní 40tnici, aj keď dvaja sú vyholení - takže by Tvoje prísne nároky aj tak nesplnali🤣 Môžeš skúsiť pobehat radšej po horách a nie po parkoch.
Mna by zaujimalo, co sa tymto prispevkom chce povedat... Ze zenati muzi su skaredi? Ze sa prestanu o seba starat? 200 skaredych muzov videla autorka za 2 hodiny... A ti co akoze nemaju zeny a deti ti su fesaci? Ci fesak chlap podla autorky je nieco neobvykle...
Ja mam manzela a 2 deti a pre mna je fesak. Ale vobec nesedi do opisu autorky.
Mna by zaujimalo, co sa tymto prispevkom chce povedat... Ze zenati muzi su skaredi? Ze sa prestanu o seba starat? 200 skaredych muzov videla autorka za 2 hodiny... A ti co akoze nemaju zeny a deti ti su fesaci? Ci fesak chlap podla autorky je nieco neobvykle...
Ja mam manzela a 2 deti a pre mna je fesak. Ale vobec nesedi do opisu autorky.
@anonym_93a4f3 Autorka je frustrovana zo samoty, asi ju nikto nechce, alebo rube prilis vysoko, tak prisla povedat, ze je jej vlastne dobre, ved ti (zenati) chlapi (vzhladovo, o nicom inom ani nehovori, iba o vzhlade) aj tak za "nic" nestoja. Alebo ju mozno prave nejaky zenaty nechcel ...
Nároky?co ty za nároky máš
Ved si najdi steroidaka a potom napíš akú máš ,,topku,,😅
A každému sa páči niečo iné
Ani ty niesi pre každého krasavica
A raz ked si najdes sypaca aby sa jemu nesmiali čo to zohnal za herku....
Lebo nieeee, každý sa každému nepáči a to je fakt
Napríklad ja som nikdy nepísala, že mám doma vysokého, vlasateho, vyšportovaného muža. Môj je trošku opak. Je nižší, chudý aj plesaty a presne do takého som sa do neho pred 26 rokmi ako nohatá chudá dlhovlasa bloncka s modrými veľkými očami bláznivo zamilovala. Asi som veľmi dobre podvedome vedela prečo. Intuícia ma nesklamala. Ženy, čo ho poznajú mi ho závidia 🙊😅 a je čo závidieť 😉.
Autorka to je len virtuálny svet.Tu si polovica zien ulietava…
Tu su takmer všetky krásavice vysoké, stihle s 55 kilami, vymakané, ktoré v 40-45 ke vyzeraju na 25😁
A také majú predsa vysokých 190 cm nabuchanych alfasamcov, s pekacom, s hustou hrivou, modrými ocami.
Napríklad ja som nikdy nepísala, že mám doma vysokého, vlasateho, vyšportovaného muža. Môj je trošku opak. Je nižší, chudý aj plesaty a presne do takého som sa do neho pred 26 rokmi ako nohatá chudá dlhovlasa bloncka s modrými veľkými očami bláznivo zamilovala. Asi som veľmi dobre podvedome vedela prečo. Intuícia ma nesklamala. Ženy, čo ho poznajú mi ho závidia 🙊😅 a je čo závidieť 😉.
@tilly mne sa vyšportovaní chlapi ani nikdy nepáčili. Len raz som bola naveľa s takým na čaj, ešte ako prváčka na výške. Hodinu sme boli. Hodinu vypraval o tom, čo kedy cvičí a ako sa stravuje. 😅 nakoniec mi dal rady ako mi nesprávne držanie tela znehodnocuje vizáž. K slovu ma ani raz nepustil na dlhšie, ako pol vety. A potom mi napísal, ako si vynikajúco pokecal a kedy pôjdeme zas. 😅 viac sme nešli. Mne sa páčia prirodzene vyzerajúce postavy aj s trochou slaninky. 🩷
Mozno by sa mala zalozit tema: Kam sa stratili vaše upravene a vyšportovane manželky?
@tilly mne sa vyšportovaní chlapi ani nikdy nepáčili. Len raz som bola naveľa s takým na čaj, ešte ako prváčka na výške. Hodinu sme boli. Hodinu vypraval o tom, čo kedy cvičí a ako sa stravuje. 😅 nakoniec mi dal rady ako mi nesprávne držanie tela znehodnocuje vizáž. K slovu ma ani raz nepustil na dlhšie, ako pol vety. A potom mi napísal, ako si vynikajúco pokecal a kedy pôjdeme zas. 😅 viac sme nešli. Mne sa páčia prirodzene vyzerajúce postavy aj s trochou slaninky. 🩷
@tomiholjubavi 🤣🤣 no presne ta pekná ale prázdna misa... chlapec sa miluje aj sám, ženu nepotrebuje
@tomiholjubavi 🤣🤣 no presne ta pekná ale prázdna misa... chlapec sa miluje aj sám, ženu nepotrebuje
@tilly uplne... strasne mi pripomínal Gastona z Kráska a zviera. 💪
@anonym_autor tak ja ti opíšem teda toho môjho. Nie, nemá výšku 187 a ani váhu 75. Vlasov má dosť, tak normálne, k plesine sa neblíži. Svaly primerane veku, nechodí do fitka, miesto toho sa vyšanti v záhrade s kosackou a venuje sa vcielkam. Vesa prádlo, nakupuje, občas spustí umývačku, či vyberie riad. Doma behá v montérkach a tričku a ak niekam ideme, oblečie sa podľa okolností. No pre mňa je ten najúžasnejší chlap, akého som mohla stretnúť a je mi jedno, či má montérky, či oblek, alebo rifle. Milujem ho najviac na svete tak, či tak. Chlap je vizitkou ženy a ja som vždy hrdo po jeho boku 👍😍.
Ja nemam na mysli vysokeho a vysportovaneho. Na moj vkus ma byt muz ostrihany, bud oholeny, alebo s upravenou bradou. Cisto obleceny, nevycaptana obuv,nevytahane teplaky len preto, lebo dnes su teplaky im. Jedine ak pre nastrocnych. Cista kosela, ci tricko. Aj muz s bruskom, ci plesaty moze dobre vyzerat. Dnes je v mode strnisko, ci brada, ale nie zarasteny krk. Aj robotnik, ktory ide na stavbu, moze mat ciste monterky a nie ze je na nich celotyzdenna spina, co bezne vidim v Kaufe, ked vyskacu rano z dodavky a idu kupit desiatu. Dnes su sekace, kde sa da kuput za par centov pracovne oblecenie. Je pravda, ze nie kazdy chlap sa vie vkusne obliect, skombinovat veci sam, vtedy ma usmernit partnerka.
@tomiholjubavi ten tvoj prvy mal teda tej slaniny navyse 😉
@tomiholjubavi ten tvoj prvy mal teda tej slaniny navyse 😉
@anonym_744fe7 vidíš a páčil sa mi taký aký bol. 😊
@anonym_744fe7 vidíš a páčil sa mi taký aký bol. 😊
@tomiholjubavi to je hlavne
To kde je taky obrovsky park? 🙈😆
@anonym_a2ce38 Asi pred psychiatriou a autorka má vidiny. To tie lieky......
@anonym_autor môj je plešatý a rastie mu bruško, nemá vypracované svaly a neobliekla sa moderne, ale vieš čo? Keby teba niekto v živote tak ľúbil ako on mňa a našu rodinu, keby pri tebe niekto tak neochvejne a obetavo stál aj v problémoch, aj v ťažkých dňoch a obdobiach, keby si bola v niekoho očiach tou jedinou, najkrajšou, najúžasnejšou princeznou, ktorej by zniesol aj modré z neba, bez ohľadu na čokoľvek, a to aj po 20tich rokoch spolu, každý jeden deň, tak by si od vďačnosti za toho človeka v tvojom živote bozkávala aj zem po ktorej chodí.
@anonym_autor na vidíš to. Nesedia na modrom koňovi ale prechádzkujú po vonku... To asi nie je tá správna bublina, čo si vonku videla. Správna modrokonikárka nemá na nejaké špacírky čas, musí sa venovať koňovi. A jej muž je samozrejme v posilke, ty čo ho prosím ťa hľadáš vonku na prechádzke???
@anonym_autor na vidíš to. Nesedia na modrom koňovi ale prechádzkujú po vonku... To asi nie je tá správna bublina, čo si vonku videla. Správna modrokonikárka nemá na nejaké špacírky čas, musí sa venovať koňovi. A jej muž je samozrejme v posilke, ty čo ho prosím ťa hľadáš vonku na prechádzke???
@anonym_3d2b75 Nehlada, iba pozera zhnusene na 200 muzov 2 hodiny 😀. Vies si predstavit ake to musi byt unavne 😀. Ja, si ani neviem predstavit pozerat na tolko muzov a vsimat si ci maju vlasy, co maju oblecene a pod. Vsak to narocnejsie ako nejaka fuska ma stavbe (na stavbe som nerobila, ale myslim si, ze to muselo byt riadne narocne).
@anonym_3d2b75 Nehlada, iba pozera zhnusene na 200 muzov 2 hodiny 😀. Vies si predstavit ake to musi byt unavne 😀. Ja, si ani neviem predstavit pozerat na tolko muzov a vsimat si ci maju vlasy, co maju oblecene a pod. Vsak to narocnejsie ako nejaka fuska ma stavbe (na stavbe som nerobila, ale myslim si, ze to muselo byt riadne narocne).
@anonym_93a4f3 šak aspoň že je teda rada že je sama. Iná by bola z toho tak frustrovaná, že by mala potrebu vysmievať sa spokojným rodinám, že nie sú podľa jej predstáv 😁.
@anonym_93a4f3 Byvam v Prahe a v Stromovke ich tolko naratam za pekny den uplne vklude 😀
@anonym_3a3a85 tak to musime dat stretko v tej Prahe. Do Stromovky chodime casto.
@anonym_3a3a85 tak to musime dat stretko v tej Prahe. Do Stromovky chodime casto.
@anonym_d56f50 Ja som bezdetna a detom sa vyhybam ako sa da 😀
nemal cas byt v parku, lebo ma musel obstastnovat 😂 mozno nabuduce budes mat stastie 😜
@anonym_d56f50 Ja som bezdetna a detom sa vyhybam ako sa da 😀
@anonym_3a3a85 deti sú šťastím, požehnaním, radosťou....., ty asi netušís, čo je dieťa. Ja mám radosť ešte aj zo susedovych deti, keď k nám dobehnú.....
@anonym_autor môj je vyšportovaný aj udržiavaný aj pekný . Čo z toho že je debil a je hulvát ( mala som ružové okuliare, však je pekný a to stačí, aká som len bola sprostá 😞) už podnikám kroky aby som od neho odišla. Tak radšej s plesinou, bruchom ale normálny 👍🏻

@anonym_autor odkedy zanedbaný znamená malý s plešinou? Akože keď meriam 158 som zanedbaná? alebo keď si nechám rovné vlasy v cope som zanedbaná lebo iná má vlny? Bože, ty musíš byť strašne povrchný človek. Mám v okolí krásnych chlapov, a ani jeden nemá pekáč na bruchu, vlasy ako z reklamy alebo lamborgini pred domov. Som rada, že si šťastná sama lebo ešte asi dlho budeš.